Επισκέπτης
θα συμφωνησω με τον φιλο το μαγαζι ειναι απο τους ωραιοτερους χωρος. πλασμα τηλεορασεις καθαρα ντουζακια και δωματια.Ζησ. 93, πανω απο τα φροντιστηρια, εισοδος απο το πλαϊ. Χωρος απο τους καλυτερους που εχω δει (ειμαι στο σπορ 4 χρονια με βαρεα ενσημα) , με ντουζιερα σε καθε δωματιο. Πηγα Τεταρτη, "επαιζαν" 4 (οι 3 απο πρωην USSR, η μια (ελεγε) απο Αρτα - 22 ετων- και οτι ηταν τα τελαυταια χρονια Ιταλια και Γαλλια) Πηρα Τη συμπατριωτισα(?), μασαζ 3 points ειχε δηλωσει βεβαια απο την αρχη οτι το μασαζ δεν ηταν το καλυτερο της και τωρα μαθαινε, αντιλαμβανεστε βεβαια οτι εγινε στιχομυθια για το ΤΙ ηταν το καλυτερο της, μετα με ευκολια περασαμε σε φραπεδακι με ελευθερα πιασιματα, χωρις γδυσιμο, με "υποσχεση" για περισσοτερα την αλλη φορα και πιο συγκεκριμενα ρωτησα γαι μασαζακι με το στομα, τις πιθανοτητες να δω το σφιχτο της σωματακι. Περιγραφη συμπατριωτισας(?): γυρω στο 1.55-1.60, αδυνατη, πολυ ομορφη, εξαιρετικα σφιχτο κορμι και σκληροτης κωλου 10+ (μαρμαρακι Διονυσου δλδ)... πολυ καλη συμμετοχη, ομιλητικη, φιλικη. Λογικα ισχυουν και τα γραφομενα του Unnapas30
Αυτα τα λιγα για. πρωτη φορα και χαιρετω τους Mods.
επειδη και ενας φιλος ρωταει για τιμες ,50 η φραπεδια (καλη τιμη) και για πριτζολα οτι συμφωνησεις με την μασουζ. μια μου ζητησε 100+ χα!χα!χα!χα!χα! . της εξηγησα βεβαια τα μετρα λιτοτητας που εχει παρει η ελληνικη κυβερνηση και προσγειωθηκαμε ξανα στην πραγματικοτητα
με φραπεδια ανευ καλαμακιου