Επισκέπτης
παντως και σκρ θα ειναι κλειστα μεχρι της 30 of ιουλιου. κατι βρωμικο πρεπει να εχει παιχτει στον κλειστο κυκλου των μασαζερι
παιδια γεια σας φαιη πρωην πατριαχου πολλη καλη εχει μια καινουργια απο β 9-11 απο πολωνια ξανθια για αρχη φραπε και μαρια ελληνιδα αυτα
βρε παληκαρι, δωσε μας αν θελεις και τη μεταφραση..
να βοηθησω,οσο μπορω,για Β9-11παιδια γεια σας φαιη πρωην πατριαχου πολλη καλη εχει μια καινουργια απο β 9-11 απο πολωνια ξανθια για αρχη φραπε και μαρια ελληνιδα αυτα
σε ποιο μαγαζι δουλευουνε αυτες ??? καταλαβε κανεις?
Παει βλεπω να κλεινει το μαγαζι........αpollo μπορεις να μου στειλεις με πμ ποθ εινναι το β9-11 και περαιτερω πληροφοριες.ειμαι καινουργιος και θελω να παω σε μασατζιδικο.ευχαριστω
και???? τι έγινε??? ειχε φουλ???προχθες πηγα στο μαρουσι στο choco spa δημητσανας 1 πολυ καλη φαση
πηρα μια γκομενα ελληνιδα Μαριαννα
Τελικα, πηρες μεζε? ή οχι....εγινε τιποτα παραπανω απο μασαζ?σήμερα έκανα επίσκεψη στο κατάστημα της μ28. μου άνοιξε μια μεγάλη κυρία και αφού με ρώτησε αν έχω ξαναέρθει (απάντησα οχι) μου έδειξε τις κοπέλες. Ηταν τρείς και μόνο η μια άξιζε (πολύ καλο milf). Αφού τις είδα, ρώτησα ποιά είναι η Ζάνα και η τσατσα μου απάντησε οτι λείπει σε διακοπές.Τεσπα είπα και μπήκα για μασαζ με το milf. Αφού με έτριβε κανά 30' μου την έπεσε και με άρχισε στις μαλάξεις. Αφού τέλειωσε... το μασάζ γυρνάει και μου λέει το milf είσαι τυχερός γιατί εγω είμαι η Ζάνα και θα ήθελα πολύ να ξαναέρθεις. τα συμεράσματα δικά σας...
ΤΑ ΠΑΝΤΑ super φασηκαι???? τι έγινε??? ειχε φουλ???
και???? τι έγινε??? ειχε φουλ???
Ρε Αλέξανδρε, με το τσιγκέλι θα στα παίρνουμε ?
Πήρες μεζέ στο choco spa ?
Εκεί πρέπει να πας 5-6 φορές για να μάθουν ακόμα και τι νούμερο παπούτσι φοράς για να παίξει κανας φραπές και αν !
Σε ξέρανε ? Είχες ξαναπάει πολλές φορές ?