..μετα απο επιτοπιο scouting στη φρατζη εχω να πω οτι το εν λογω καταστημα παραγωγης πολιτισμου ειναι σε πολυ καλο δρομο....
Τελικά οι πληροφορίες που έδωσα σε βοηθήσανε φίλε μου?
Αλλά δεν μας είπες? σου κάνανε μασάζ ;) και ποια πήρες τελικά?
..μετα απο επιτοπιο scouting στη φρατζη εχω να πω οτι το εν λογω καταστημα παραγωγης πολιτισμου ειναι σε πολυ καλο δρομο....
καλα ρε δεν ντρεπεστε??ετσι ξηγιεστε στον θειο γουορ??πατε μασατζιδικο τον πανο ,πατε τον βασο και εμενα τιποτα!!!καλα ρε αλητες να το θυμαστε αυτο....σιγουρα πηγατε και την αλλη την κουφαλα τον σαβαλα!!χαχαχα
γιωργαρε εχω και κατι ωραιες ζεστες και καυτες πληροφοριες για ενα μασατζιδικο που ηταν καιρο στην ναφθαλινη!χεχεχεχε
Τελικά οι πληροφορίες που έδωσα σε βοηθήσανε φίλε μου?
Αλλά δεν μας είπες? σου κάνανε μασάζ ;) και ποια πήρες τελικά?
καλα ρε δεν ντρεπεστε??ετσι ξηγιεστε στον θειο γουορ??πατε μασατζιδικο τον πανο ,πατε τον βασο και εμενα τιποτα!!!καλα ρε αλητες να το θυμαστε αυτο....σιγουρα πηγατε και την αλλη την κουφαλα τον σαβαλα!!χαχαχα
κουφαλες προσκυνατε τη γνωση μη σας μαμησω πρωινιατικα!αντε γιατι πολυ αερα πηρατε warhol,giorgospapa και τα συναφη αγορακια του μασαζ.......θα μας πειτε για γνωσεις απο πανω......σε τα μας! MOM(MAN OF MASSAGE!) :o :o :o :o
Καλησπερα μια προταση για αυριο το πρωι που εχει καλο μασαζ και γαμ... μπορει καποιος και ποια να ζητησω?
Ευχαριστω