proktologos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αυτη η ρουμανα ειναι μια ξανθια λεπτουλα μικροκαμωμενη?
ναι
Αυτη η ρουμανα ειναι μια ξανθια λεπτουλα μικροκαμωμενη?
Αν δεν ειστε πάντως θαμωνας σε 1-2 που σας ξερουν και πηδατε αέρα, καλο θα είναι να διαπραγματεύεστε. Εγω πάω χρόνια τώρα σε 3 που με έχουν θεό, αλλα καποτε θέλεις και την αλλαγη σου. Πήγα λοιπόν πρώτη φορά σε ενα νέο.
Μπαινω ανετος και αεράτος. Αρχίζει η branch manager τις ερωτησεις στυλ πως μας ξέρεις, κλπ. Την έκοψα ΑΜΕΣΩΣ. Της έιπα, επί λέξη, ότι πηγ2 φορες τηναινω εβδομαδα για μασαζ, χρόνια τωρα (της είπα και που) και δεν έχω καμία μα καμία διάθεση να ακουω μαλακιες του στυλ να γνωριστούμε πρωτα και αλλες τετοιες παπαριες. Θέλω ΠΛΗΡΕΣ πρόγραμμα και ΤΩΡΑ. Αν είναι να την παίξω, υπάρχουν καλύτερες λύσεις απο 100αρια ?. Μη τρελαθούμε.
Να μην πολυλογώ, έπιασε το στυλάκι. Δεν θα επρεπε να περιμενε και τετοιο χειρισμο γιατι ψηλοκόμπλαρε. Πέρασα και πήγαμε all the way. Μέτρια, βεβαια, αλλα δεν έχει σημασία.
Καλησπέρα κι από μένα σε όλους τους φίλους.Να ρωτήσω κάτι,αν ξέρει κανείς, μια Βίκυ Λευκορωσίδα που είναι Καλλιθέα Θησέως 31, τι λέει και αν αξίζει?
στη Στουρνάρη έχει και αλλα καλά ....συμφωνώ και για Τζούλια....
Καλησπερα ... Εχει κανεις πληροφοριες για Θησεως στο Μαρουσι???
και η χριστινα ειναι καλη αλλα σαν την τζουλια 19 χρ πιπινι οχι
Δοκιμαστε και σολωμου 59 1ος οροφος την Λινα.Ψηλη 40ρα ολα χωρις κουλουρι 60ευρω.