μεχρι τις 18.30μηπως εχει καμμια σχεση με την λινα της συγγρου 12?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
στουρναρη απο 10,30 εως 18,30
μηπως εχει καμμια σχεση με την λινα της συγγρου 12?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
μεχρι τις 18.30
πωωωωωωωωωωςςςςςςςςςςςςςςςς?
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 184
- Πόντοι
- 1
Δεν νομιζω να εχει σχεση με Συγγρου. Για κουμανουδη 4 ποιος ξερει κατι?
λοιπον εντυπωσεις απο τζουλια πολυ καλες....φιλοτιμη εργατικη με την πρωτη....επαιξε βεβαια εξηγηση απο την αρχη οτι δεν ειμαστε για να χανουμε χρονο με λογια του στυλ *την επομενη φορα* οποτε ολα καλα...
επιφυλασομαι μονο για την καταγωγη της...
γιατι ρουμανα που να μην ξερει λεξη ρουμανικα ειναι λιγο περιεργο....
επιφυλασομαι μονο για την καταγωγη της...
γιατι ρουμανα που να μην ξερει λεξη ρουμανικα ειναι λιγο περιεργο....
Καλησπερα ... Εχει κανεις πληροφοριες για Θησεως στο Μαρουσι???
Αν κοιτάξεις σε παλαιότερα ποστ θα δεις κριτικες. Του χειριστου είδους. Τώρα αν έγινε ανακαίνιση προσωπικού και φιλοσοφίας, δεν ξέρω και δεν διατίθεμαι να μάθω. Μέγιστη πατάτα.
manolis69
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.306
- Πόντοι
- 5.605
ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΓ, ΜΕΛΕΤΙΟΥ
Ελενα, μικρη, ελληνιδα, από Αγ. Μελετίου (από ότι είπε). Μου την προτεινε η αφεντικίνα. Εμφανησιακά καλή (με βαση το μεσο ορο των μασατζιδικων).
Πράγματι, ΣΟΥΠΕΡ ΤΗΑΙ μασάζ, ωριτσα γεματη, αν αντεχεις ανεβαινει και στην πλατη σου και αρκετά καλά παρελκόμενα.
Ελενα, μικρη, ελληνιδα, από Αγ. Μελετίου (από ότι είπε). Μου την προτεινε η αφεντικίνα. Εμφανησιακά καλή (με βαση το μεσο ορο των μασατζιδικων).
Πράγματι, ΣΟΥΠΕΡ ΤΗΑΙ μασάζ, ωριτσα γεματη, αν αντεχεις ανεβαινει και στην πλατη σου και αρκετά καλά παρελκόμενα.
kainourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
θα μου πει κανείς ποια πρέπει να είναι η συμπεριφορά μας στο μασατζίδικο? μέσα στο δωμάτιο γδύνεσαι τελείως πριν έρθει η κοπέλα όπως στα μπουρδέλα? ευχαριστώ εκ των προτέρων!
kainourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
θα μου πει κανείς ρε παιδιά?θα μου πει κανείς ποια πρέπει να είναι η συμπεριφορά μας στο μασατζίδικο? μέσα στο δωμάτιο γδύνεσαι τελείως πριν έρθει η κοπέλα όπως στα μπουρδέλα? ευχαριστώ εκ των προτέρων!
geo69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 496
- Πόντοι
- 26
Δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη συμπεριφορα να εχεις. Μπαινεις στο δωματιο τα βγαζεις ολα σου δινει πετσετουλα για μπανακι γυρνας ξαπλωνεις και περιμενεις... Μετα ολα τα αλλα ερχονται μονα τους. Μην εισαι ψαρωμενος... Χαλαραθα μου πει κανείς ρε παιδιά?
kainourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
thanks geo69! αν ρωτήσουν από που έμαθες για το μασατζίδικο, τι λες?
καλησπέρα σε όλους τους μασαζάκιδες. σαν καινούργιος να αναφέρω ότι χτές πέρασα απο Φρατζή 4 και πέτυχα ένα καυλορωσιδάκι ονόματι Μαρίνα, καστανή με ωραίο κορμάκι ωραία πόδια και ωραίο πρόσωπο, δέν έκατσα όμως καθότι βιαστικός.Μήπως ξέρει κανείς τίποτα για το μωράκι για να πάω για κατάθεση την επόμενη φορά. ευχαριστώ.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66