thanks geo69! αν ρωτήσουν από που έμαθες για το μασατζίδικο, τι λες?
Θα πείς μου το είπε ο φίλος μου ο Τακης.
Απλα οτι ενας φιλος μου το συστησε και διαφορες σαλτσες...thanks geo69! αν ρωτήσουν από που έμαθες για το μασατζίδικο, τι λες?
μπορει καποιος να πει το πληρες ροστερ και να μας πει εμφανισιακα τί λεει η καθεμια?
......να μην σου πω σαρδαναπαλε και 9......η στουρναρη ειναι ανοιχτα εως τις 20:00, μπορει και 20:30....
......να μην σου πω σαρδαναπαλε και 9....
..μηπως πηγε προσφατα κανενα παληκαρι στο μασατζιδικο της δημοκριτου 9, να μας πει αν υπαρχει ακομη κι αν εκανε καμια προοδο στα προγράματά του ??
οχι δεν πηγε!
..να πας και να μας πεις....!!!!
εγω δεν παω ετσι χωρις λογο και αιτια πια!ειμαι σκαουτερ μονο στα στριπ........στα μασαζ ειμαι πλεον σκατμαν!
Απάντηση για συμπεριφορά
1. Μπαίνεις μέσα με αέρα αλλά όχι μαγκιά
2. Δείχνεις εκτίμηση και σκας χαμόγελο ακόμα και σε κορίτσια που ΔΕΝ σου αρέσουν.
3. Αν σε ρωτήσουν "...έρχεσαι πρώτη φορά" η απάντηση είναι ναι αλλά κάνεις επίκληση ότι σε σύστησε ο ʼρης, ο Γιώργος ο Κώστας (ε δεν μπορεί κάποιος με αυτά τα ονόματα θα είναι μόνιμος πελάτης)
4. Μπαίνεις στο δωμάτιο άνετος και γδύνεσαι χαλαρά...
5. Κάνεις μπανάκι
6. Ξαπλώνεις και ανάλογα με την διάθεση αλλά και αν ξέρει ελληνικά λες κάτι για να σπάσεις πάγο
7. Μόλις σου πει "...γυρίζεις μπροστά?" τότε αρχίζει το παιχνίδι.
8. Μπανάκι επιβεβλημένο μετά
9. Πληρωμή ... μη χαλάτε την πιάτσα ότι ξέρετε από τιμές που δημοσιεύουν οι συναγωνιστές στο σάιτ μην γίνεστε large.
10. Χαιρετισμός και υποσχετική για νέα επίσκεψη
Ουφ, αυτά!!!
εγω ακομα περιμενω απο καποιον να με ξεναγησει στα μονοπατια των μασατζιδικων!!
Απάντηση για συμπεριφορά
1. Μπαίνεις μέσα με αέρα αλλά όχι μαγκιά
2. Δείχνεις εκτίμηση και σκας χαμόγελο ακόμα και σε κορίτσια που ΔΕΝ σου αρέσουν.
3. Αν σε ρωτήσουν "...έρχεσαι πρώτη φορά" η απάντηση είναι ναι αλλά κάνεις επίκληση ότι σε σύστησε ο ʼρης, ο Γιώργος ο Κώστας (ε δεν μπορεί κάποιος με αυτά τα ονόματα θα είναι μόνιμος πελάτης)
4. Μπαίνεις στο δωμάτιο άνετος και γδύνεσαι χαλαρά...
5. Κάνεις μπανάκι
6. Ξαπλώνεις και ανάλογα με την διάθεση αλλά και αν ξέρει ελληνικά λες κάτι για να σπάσεις πάγο
7. Μόλις σου πει "...γυρίζεις μπροστά?" τότε αρχίζει το παιχνίδι.
8. Μπανάκι επιβεβλημένο μετά
9. Πληρωμή ... μη χαλάτε την πιάτσα ότι ξέρετε από τιμές που δημοσιεύουν οι συναγωνιστές στο σάιτ μην γίνεστε large.
10. Χαιρετισμός και υποσχετική για νέα επίσκεψη
Ουφ, αυτά!!!