giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Ξέρει κανείς ποιά μασατζίδικα είναι ανοιχτά την κυριακή;
φρατζη 4, συγγρου 12, οασις (λεκκα-συνταγμα).... αυτα θυμαμαι τωρα..
Ξέρει κανείς ποιά μασατζίδικα είναι ανοιχτά την κυριακή;
Ξέρει κανείς ποιά μασατζίδικα (που γαμάς) είναι ανοιχτά την κυριακή;
μονο λεκκα και συγγρου 12!
φωκιονος νεγρη να πατε να ζητησετε με την μελινα ειναι απιστευτη και τα κανει ολα με 100 ευροπουλακια μονο
Μεταγραφή στο Σ-12.
Ελενα, μικρη, ελληνιδα, από Αγ. Μελετίου (από ότι είπε). Μου την προτεινε η αφεντικίνα. Εμφανησιακά καλή (με βαση το μεσο ορο των μασατζιδικων).
Πράγματι, ΣΟΥΠΕΡ ΤΗΑΙ μασάζ, ωριτσα γεματη, αν αντεχεις ανεβαινει και στην πλατη σου και αρκετά καλά παρελκόμενα. Θα ξαναγοράσω.
Πηγα και για πρωτη φορά να παρκάρω στο συμβεβλημένο γκαραζ το οποιο εχει πολυ στενή εισοδο...οσοι εχετε πλατιά αυτοκίνητα, μην πατε.
να ξέρεις οτι το μαγαζύ ειναι πολύ καλό , τουλάχιστον σε υπηρεσίες , γιατί για τα ¨μοντέλα ¨ ειναι υποκειμενική η κρίση..Στουρνάρη 63 τι παίζει ακριβώς με τιμές; Μπορεί επίσης κάποιος να μου εξηγήσει πώς πάω εκεί;
Thanks
Στουρνάρη 63 τι παίζει ακριβώς με τιμές; Μπορεί επίσης κάποιος να μου εξηγήσει πώς πάω εκεί;
Thanks
GSX Ξεκινάει με 50 euro μασαζ και φτάνει μέχρι 100 η και λιγωτερα. Ειναι κάθετος στην Γ Σεπτεμβρίου πρός την Ομόνοια (μάλλον 6η κάθετος )
λοιπον μετα απο καιρο ασ συμετασχω και εγω στο θεμα,κανω 8 χρονια μασαζ στην Ελλαδα και σε στουντιο και στο σπιτι(μαλλον εχω παει σε ολα),τελευταια νεα λοιπον.Ν.Σμυρνη αχιλλεως και βενιζελου πανω απο την adidas,50ευροπουλα τιμη και εχει 2 παρα πολυ καλα κοματια,μια Ελληνιδα και μια Ρουμανα γυρω στα 25-27 και οι 2,φραπεδακι,βγαζουν ρουχα και με κατι εξτρα κανεις και κατι παραπανω,η Ρουμανα αν σε γνωιρισει 1-2 φορες ερχεται και σπιτι σου για φουλ.καλο περιβαλλον και ωραια τα μωρα.αυτα για αρχη !!!
Αυτη η ρουμανα ειναι μια ξανθια λεπτουλα μικροκαμωμενη?λοιπον μετα απο καιρο ασ συμετασχω και εγω στο θεμα,κανω 8 χρονια μασαζ στην Ελλαδα και σε στουντιο και στο σπιτι(μαλλον εχω παει σε ολα),τελευταια νεα λοιπον.Ν.Σμυρνη αχιλλεως και βενιζελου πανω απο την adidas,50ευροπουλα τιμη και εχει 2 παρα πολυ καλα κοματια,μια Ελληνιδα και μια Ρουμανα γυρω στα 25-27 και οι 2,φραπεδακι,βγαζουν ρουχα και με κατι εξτρα κανεις και κατι παραπανω,η Ρουμανα αν σε γνωιρισει 1-2 φορες ερχεται και σπιτι σου για φουλ.καλο περιβαλλον και ωραια τα μωρα.αυτα για αρχη !!!
Μεχρι τι ωρα το βραδυ ειναι ανοικτα το συγκεκριμενο ?
αλλα μασατζιδικα που αν παιζει tai massage ξερεις και ποσο παει με τα παρελκομενα?
Για πες λεπτομέριες φιλαράκο αν δέν σου είναι κόποςσυναθλητες για χαρα παρασκευη 17 μαρτη επισκεψη στουρναρη 63 πηρα τζουλια 19 χρ.ρουμανα σπεσιαλ προγραμα 70 ευρω βαθμολογια 10 με 25 τονους