poutanakias1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
μιλαμε για 60αρακι φουλ προγραμμα?τι γραφει το κουδουνι?
..οκ παληκαρι, ευχαριστω πολυ. επισης τί ωρα πηγες και τις πετυχες αυτες που λες ?
Παιδιά πήγα σήμερα Μάρνης 28 (δεν ξερω τηλ) και οφείλω να ενημερώσω. Πάω εκεί, και αφού παρέλασαν από μπροστά μου οι υποψήφιες των αντι-καλλιστείων της Αννίτας Πάνια, διάλεξα επηρεασμένος από συστάσεις, την Θεοδώρα. 40αρα με καλο σωματάκι, τίποτα άλλο. Δυστυχώς, πλήρης απογοήτευση. Οκ, δεν είμαι από τους τύπους που θα της πούνε "ελα, παιξτην μου τώρα" αλλά περίμενα κάποια κίνηση κι από αυτήν. Δεν ήταν καθόλου πρόσχαρη, με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα, (ισως επειδή ήταν και κρυωμένη), καλό μασάζ μεν, αλλά ούτε 1 cm ανύψωση ο δικός μου. Πώς να ερεθιστείς με τέτοιο κλίμα? Ούτε που τον άγγιξε! Και μην ακούσω π.χ" πρέπει να είσαι γνωστός, κλπ", γιατι δεν σκοπεύω να σκάσω πολλά 60άρικα για μια μαλακία. Δηλ. άλλα τα ευρώ του ενός και άλλα του άλλου? Περίμενα μήπως και κάνει καμμιά κίνηση στο τέλος του προγράμματος αλλά μάταια. Δηλ, καποιος που ίσως δεν είναι μπασμένος στα κόλπα, την έβαψε. Αντί να κρατάνε τους πελάτες, τους διώχνουν. Εξάλλου, δεν νομίζω ότι πάει κανείς εκεί για να γιατρέψει το αυχενικό του σύνδρομο. Ό,τι δουλειά κι αν κάνει κανείς, πρέπει να τιμάει τα λεφτά που παίρνει. Εγώ αυτό ξέρω. Αν κάποιος φίλος, έχει να μου προτείνει κάποιο άλλο μασαζάδικο, τον ευχαριστώ. Να περνάτε καλά!
Και ερωτώ: Τι παίζει στη Βεϊκου; Εμένα με γείωσαν δυο φορές και δεν ξαναπήγα
ξερει κανεις κανενα μασαζ τετοια ωρα ανοιχτο
Axxxxxx Αγιε μου Φραντζή... Αν(ν)άσανα......
..μετα απο επιτοπιο scouting στη φρατζη εχω να πω οτι το εν λογω καταστημα παραγωγης πολιτισμου ειναι σε πολυ καλο δρομο....
...μεσα εισαι......παντως 80 με 90 ευρω θες σ αυτα τα μασαζ να πηδηξεις.