Νέα

Μας πιάσανε οι γονείς της επ' αυτοφώρω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagiwtisss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τελικα ποσο χρονων εισαι βρε ευα......... :tickedoff:

20

πας για μαθημα με καποτες στην τσαντα?

Ενα παλιο τραγουδακι του Ρακιντζη ελεγε΄΄Προκαλεις,σου το λεω προκαλεις και απο φιλο αν στριμωχτεις σε καμια γωνια μην εκπλαγεις...΄΄

ποτε δεν τις βγαζω απο μεσα παρα μονο αν ειναι να τις χρησιμοποιησω. για ωρα αναγκης ρε αδερφε

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
θα το χεις τρελανει το παιδακι!!δεν υπαρχει πιο κ@@λα φαντασιωση απο τη δασκαλα!!κριμα που μου μεινε..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
20

ποτε δεν τις βγαζω απο μεσα παρα μονο αν ειναι να τις χρησιμοποιησω. για ωρα αναγκης ρε αδερφε
συμφωνω αλλα πας στη μαχη(ιδιαιτερο με τον 15χρονο) ετοιμοπολεμη.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
την δασκαλα τους η τις συμμαθητριες τους; να μου πεις τι να κλασουν οι 15χρονες οταν βλεπει την 20αρα διπλα του κι εχει βρει και τα προφυλακτικα στην τσαντα μου :grin: :grin: :grin: :grin:
στο εχω ξαναγραψει:εισαι μια μουσιτσα εσυ... ;)

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175

τι αναγκη ρε πουστη μου... :tickedoff:

για μαθημα πας δεν πας για "μεροκαμματο"........ :tickedoff:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τι αναγκη ρε πουστη μου... :tickedoff:

για μαθημα πας δεν πας για "μεροκαμματο"........ :tickedoff:

καλα ρε συ, θα αλλαζω δεκα τσαντες την μερα; εχω μια και την παιρνω παντου. τα πραματα που ειναι μεσα δεν τα βγαζω για να βαλω αλλα αναλογα με την εξοδο. αντε να χωσω μεσα και κανα κραγιον αμα βγω βραδυ. πρεπει να ειναι πολυ καλο ντυσιμο για να πω ενταξει θα παρω αλλη τσαντα που να ταιριαζει περισσοτερο, και σ αυτη την περιπτωση τα πραματα μεταφερονται απο την μια στην αλλη χωρις να κοιταω τι ειναι

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
καλα ρε συ, θα αλλαζω δεκα τσαντες την μερα; εχω μια και την παιρνω παντου. τα πραματα που ειναι μεσα δεν τα βγαζω για να βαλω αλλα αναλογα με την εξοδο. αντε να χωσω μεσα και κανα κραγιον αμα βγω βραδυ. πρεπει να ειναι πολυ καλο ντυσιμο για να πω ενταξει θα παρω αλλη τσαντα που να ταιριαζει περισσοτερο, και σ αυτη την περιπτωση τα πραματα μεταφερονται απο την μια στην αλλη χωρις να κοιταω τι ειναι
στα γυναικεια τσαντακια που ειναι σαν του sport billy τις καποτες δεν τις ξεχνας ακομα και στο ιδιαιτερο ομως

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175

να προσεχεις με τις καποτες ........

ειναι ευαισθητες στις μεταφορες............... :grin: :grin: :grin:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
σεξ με δασκάλα είναι η κορυφαία φαντασίωση σε τέτοια ηλικία και μέχρι στιγμής eva του έχεις δώσεις λόγους του παιδιού να την  :bigdick: με την πάρτη σου (αν φυσικα είσαι και όμορφη). Αν θέλεις να ηρεμήσει λίγο και να επικεντρωθεί στο διάβασμα γίνε λίγο πιο προσεκτική ή  :knockinb:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
σεξ με δασκάλα είναι η κορυφαία φαντασίωση σε τέτοια ηλικία και μέχρι στιγμής eva του έχεις δώσεις λόγους του παιδιού να την  :bigdick: με την πάρτη σου (αν φυσικα είσαι και όμορφη). Αν θέλεις να ηρεμήσει λίγο και να επικεντρωθεί στο διάβασμα γίνε λίγο πιο προσεκτική ή  :knockinb:

το κατα δυναμην ομορφη, μην ψαρωνετε

Manalishi

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όχι ρε μόρτισσα....Τον Sport Billy? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ SPORT BILLY??????????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Απόλυτα ενημερωμένο σε βρίσκω Duracell... Αν δεν σου κάνει κόπο κάποια στιγμή θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως να μου στείλεις και εμένα τη σχετική νομολογία σε pm, έστω και ως παραπομπές.

Ευχαρίστως φίλε Λιοντάρη, αλλά όχι άμεσα γιατί δεν έχω αυτή την σιγμή στο laptop τον σχετικό Φάκελο...

ΔΕΣ όμως κι ένα ΠΟΛΥ ωραίο δημοσίευμα, σχετικό με τα "περί του επαγγέλματος" ;)

Συνημμένα

• LawersTips.jpg
    LawersTips.jpg
    279,6 KB · Εμφανίσεις: 13

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
eva, θέλουμε τώρα να δημοσιεύσεις την ερωτική σας ιστορία...
Πες μας όλη την αλήθεια!!!! :rockon: :rockon:

"Είμαι μία 20χρονη δασκάλα απίστευτης ομορφιάς και αυτός ένας 15χρονος μαθητής μου..
(συνέχισε εσύ. ο server δεν αντέχει πολύ ακόμα...)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
eva, θέλουμε τώρα να δημοσιεύσεις την ερωτική σας ιστορία...
Πες μας όλη την αλήθεια!!!! :rockon: :rockon:

"Είμαι μία 20χρονη δασκάλα απίστευτης ομορφιάς και αυτός ένας 15χρονος μαθητής μου..
(συνέχισε εσύ. ο server δεν αντέχει πολύ ακόμα...)

κοψε ρε μαγκα σε λιγο θα με βγαλετε μονικα μπελουτσι :grin: :grin: :grin:

και του κανω μαθηματικα για να μην παει απατος στις εξετασεις αυτα. δεν εχει αλλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom