Ευχαρίστως φίλε Λιοντάρη, αλλά όχι άμεσα γιατί δεν έχω αυτή την σιγμή στο laptop τον σχετικό Φάκελο...
ΔΕΣ όμως κι ένα ΠΟΛΥ ωραίο δημοσίευμα, σχετικό με τα "περί του επαγγέλματος" ;)
ρε συ; χασοδικης εισαι;
Ευχαρίστως φίλε Λιοντάρη, αλλά όχι άμεσα γιατί δεν έχω αυτή την σιγμή στο laptop τον σχετικό Φάκελο...
και του κανω μαθηματικα για να μην παει απατος στις εξετασεις αυτα. δεν εχει αλλο
ετσι οπως τα λεςΤσάμπα μαζεύτηκε ο Ντουνιάς.Παιδιά παράσταση τέλος.
Ευα συγνωμη που το λεω αλλα δεν βρισκω νοημα να εχεις προφυλαχτικα στην τσαντα σου.
Ο αντρας θα τα φορεσει,ας εχει προνοησει να παρει μαζι του ειτε ξερει οτι θα το κανει ειτε οχι αλλιως να σφιχτει να βρει η ας κατσει.
Και δευτερον 20 χρονων κοριτσι με προφυλακτικα στην τσαντα δεν ξερω που να σε καταταξω δυστηχως...
Ευα συγνωμη που το λεω αλλα 20 χρονων κοριτσι με προφυλακτικα στην τσαντα δεν ξερω που να σε καταταξω δυστηχως...
Στις ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΕΣ σεξουαλικά ενεργές κοπέλες... 1000 ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΑ
Μηπως τα ζηταει ο κωλος σου με το παραμικρο να γαμηθεις?Εισαι 20 χρονων...
Έλεος πια. Προφυλακτικά κουβαλάει μαζί της, όχι sex toys. Εγώ προφυλακτικά, κλειδιά κλπ. τα βάζω πάντα στην τσάντα της κοπέλας μου όταν βγαίνουμε μαζί για να μην τα κουβαλάω. Αν τα ξεχάσω στην τσάντα και τα έχει αυτή τι είναι, πουτάνα???
Ούτως ή άλλως, το προφυλακτικό είναι κάτι που αφορά και τους 2 εξίσου...
εσενα οι ορμονες σου βραζαν στα 20 η στα 40; ετσι απλα ρωταω
Τελος παντων εγω δεν βλεπω να εχει νοημα να κουβαλαει προφυλλακτικα η γυναικα μαζι της.Δηλαδη θα επρεπε ας πουμε να κουβαλαω και εγω τα αντισυλληπτικα της πανω μου? ;)
στην περιπτωση που η ιστορια δεν ειναι αληθινη, τραβα και γαμησου μαλακα την ορεξη σου ειχαμε
στην περιπτωση που η ιστορια ειναι αληθινη, καλα ρε μαλακα 30 χρονων γαιδαρος με το 16χρονο πηγες; δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινει σε περιπτωση που σε βρει ο πατερας της η μανα σου δεν σου ελεγε προσεχε που βαζεις την υπογραφη σου και την πουτσα σου;
Ενδιαφέρον φίλε μου, αν και επί τη ευκαιρία και εντελώς πληροφοριακά σου λέω ότι δεν είμαι δικηγόρος....Ευχαρίστως φίλε Λιοντάρη, αλλά όχι άμεσα γιατί δεν έχω αυτή την σιγμή στο laptop τον σχετικό Φάκελο...
ρε συ; χασοδικης εισαι;
Ενδιαφέρον φίλε μου, αν και επί τη ευκαιρία και εντελώς πληροφοριακά σου λέω ότι δεν είμαι δικηγόρος....
Όντως, φοβερή σύμπτωση!!!χαχαχα τι σύμπτωση... ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ !!!