Νέα

Μας πιάσανε οι γονείς της επ' αυτοφώρω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagiwtisss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ευχαρίστως φίλε Λιοντάρη, αλλά όχι άμεσα γιατί δεν έχω αυτή την σιγμή στο laptop τον σχετικό Φάκελο...

ΔΕΣ όμως κι ένα ΠΟΛΥ ωραίο δημοσίευμα, σχετικό με τα "περί του επαγγέλματος" ;)

ρε συ; χασοδικης εισαι; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Ευα συγνωμη που το λεω αλλα δεν βρισκω νοημα να εχεις προφυλαχτικα στην τσαντα σου.

Ο αντρας θα τα φορεσει,ας εχει προνοησει να παρει μαζι του ειτε ξερει οτι θα το κανει ειτε οχι αλλιως να σφιχτει να βρει η ας κατσει.

Και δευτερον 20 χρονων κοριτσι με προφυλακτικα στην τσαντα δεν ξερω που να σε καταταξω δυστηχως... :idiot:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ευα συγνωμη που το λεω αλλα δεν βρισκω νοημα να εχεις προφυλαχτικα στην τσαντα σου.

Ο αντρας θα τα φορεσει,ας εχει προνοησει να παρει μαζι του ειτε ξερει οτι θα το κανει ειτε οχι αλλιως να σφιχτει να βρει η ας κατσει.

Και δευτερον 20 χρονων κοριτσι με προφυλακτικα στην τσαντα δεν ξερω που να σε καταταξω δυστηχως... :idiot:

τα ζηταει μαλλον ο οργανισμος σου να τα ακουσεις.
αφου ειστε ανευθυνοι οι αντρες, αμα ηταν να περιμενω απο τον αντρα να εχει προφυλακτικα για απρογραμματιστο γαμισι αντε γεια! και που να με καταταξεις δλδ; μαλλον σε αυτες που εχουν γνωση τον κινδυνων και προσπαθουν να μην κανουν μαλακιες;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ευα συγνωμη που το λεω αλλα 20 χρονων κοριτσι με προφυλακτικα στην τσαντα δεν ξερω που να σε καταταξω δυστηχως... :idiot:

Στις ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΕΣ σεξουαλικά ενεργές κοπέλες... 1000 ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΑ :rockon:

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Πρωτον δεν ειναι ολοι οι αντρες ανευθυνοι και ξεχασιαρηδες.Εχουν επιγνωση και προνουουν.Πχ αν πας σε ενα παρτυ καλο ειναι να ριξεις απο κανα ριμαδι στην τσεπη σου.Δεν
θα βαρυνει το μπουφαν/παντελονι. ;)

Δευτερον οταν αναφερομουν στο δευτερο σκελος.Δεν ενοουσα τα μετρα προφυλαξης που εννοειται οτι υπαρχουν παντα αλλα στην συμπεριφορα σου που φαινεται απο αυτα που λες.

Μηπως τα ζηταει ο κωλος σου με το παραμικρο να γαμηθεις?Εισαι 20 χρονων...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Έλεος πια. Προφυλακτικά κουβαλάει μαζί της, όχι sex toys. Εγώ προφυλακτικά, κλειδιά κλπ. τα βάζω πάντα στην τσάντα της κοπέλας μου όταν βγαίνουμε μαζί για να μην τα κουβαλάω. Αν τα ξεχάσω στην τσάντα και τα έχει αυτή τι είναι, πουτάνα???
Ούτως ή άλλως, το προφυλακτικό είναι κάτι που αφορά και τους 2 εξίσου...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Έλεος πια. Προφυλακτικά κουβαλάει μαζί της, όχι sex toys. Εγώ προφυλακτικά, κλειδιά κλπ. τα βάζω πάντα στην τσάντα της κοπέλας μου όταν βγαίνουμε μαζί για να μην τα κουβαλάω. Αν τα ξεχάσω στην τσάντα και τα έχει αυτή τι είναι, πουτάνα???
Ούτως ή άλλως, το προφυλακτικό είναι κάτι που αφορά και τους 2 εξίσου...

+1000000000000000000

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
εσενα οι ορμονες σου βραζαν στα 20 η στα 40; ετσι απλα ρωταω

Κανε οτι θες δεν με νοιαζει στο κατω κατω.

Το αιμα βραζει για παρα παρα πολλα χρονια και στον αντρα και στην γυναικα αρκει να νιωθεις εσυ ενεργος.Γιατι αν σε παρει ο ''υπνος'' και μικρος να εισαι δεν εχεις ελπιδα.

Τελος παντων εγω δεν βλεπω να εχει νοημα να κουβαλαει προφυλλακτικα η γυναικα μαζι της.Δηλαδη θα επρεπε ας πουμε να κουβαλαω και εγω τα αντισυλληπτικα της πανω μου? ;) :cheesy:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Τελος παντων εγω δεν βλεπω να εχει νοημα να κουβαλαει προφυλλακτικα η γυναικα μαζι της.Δηλαδη θα επρεπε ας πουμε να κουβαλαω και εγω τα αντισυλληπτικα της πανω μου? ;) :cheesy:

... ή το διάφραγμά της...

για φαντάσου

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
άντε να ανοίξουν τα σχολεία, να σταματήσουν τα ηλίθια θέματα!! ;)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.083
Πόντοι
1.206
αν η ιστορια παντως ειναι αληθινη, τρεχω να κανω account στο zoo... :tooth: :tooth:

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
εγω ετων 30, ενας σοβαρος και ωριμος ανδρας..... χαχαχα ε οχι σοβαρος και ωριμος ανδρας ρε φιλε..στα 30!!!στα 50 τι θα λες...???? :dancing: :dancing:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
στην περιπτωση που η ιστορια δεν ειναι αληθινη, τραβα και γαμησου μαλακα την ορεξη σου ειχαμε
στην περιπτωση που η ιστορια ειναι αληθινη, καλα ρε μαλακα 30 χρονων γαιδαρος με το 16χρονο πηγες; δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινει σε περιπτωση που σε βρει ο πατερας της :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: η μανα σου δεν σου ελεγε προσεχε που βαζεις την υπογραφη σου και την πουτσα σου;

πες τα να μην τα λεω εγω
το καλυτερο ολων ηταν αυτο το "..ωριμος κ σοβαρος.."

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Ευχαρίστως φίλε Λιοντάρη, αλλά όχι άμεσα γιατί δεν έχω αυτή την σιγμή στο laptop τον σχετικό Φάκελο...

ΔΕΣ όμως κι ένα ΠΟΛΥ ωραίο δημοσίευμα, σχετικό με τα "περί του επαγγέλματος" ;)
Ενδιαφέρον φίλε μου, αν και επί τη ευκαιρία και εντελώς πληροφοριακά σου λέω ότι δεν είμαι δικηγόρος....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom