φιλε μου,με ολο το θαρρος και σεβασμο που σου εχω εχω,επραξες λαθος.ειναι σαν να ησουν κλεφτης,να εβγαινες εξω με τα κλοπιμαια,να περνουσε περιπολικο και εσυ να το βαζες στα ποδια.δε θαταν λαθος?κοιτα εγω τι θακανα στη θεση σου,γιατι μου χει ψιλοτυχει πιο λαιτ βεβαια.φυσικα θα σταματουσα,θα ντυνομουν,θα ηρεμουσα την κοπελα,και κατοπιν θα πηγαινα προς τους γονεις.θα συστηνομουν,χειραψια κανονικα και ''καλα ειμαι φιλος με την κορησας,πολυ αξιολογο παιδι''
αυτοι θακαν 2 πραματα.η θα σε μπινελικωναν,οποτε εσυ αταραχος θα περιμενες να καταλαγιασει η οργη τους η απο το σοκ θαταν αφωνοι.πιθανοτατα το δευτερο θα συνεβαινε.εσυ θα προσπαθουσες να εκμεταλευτεις υπερ σου το στρατηγικο πλεονεκτημα του χρονου.επρεπε να προσπαθησεις να εισαι πολυ ευγενικος,και να ρχιζες τα κοπλιμεντα στη μαμα του στυλ''τωρα καταλαβαινω γιατι η κορη σας ειναι τοσο κουκλα,μοιαζει σε σας''
απαξ και κατεκτησες τη μαμα,νικησες το παιχνιδι.θα λεγε μετα''βρε τι καλο παιδι ειναι τουτο''
μπουρου μπουρου κουβεντουλα ελεγες μετα''με συγχωρειτε για αυτο που γινε,αλλα ποθω τηνκορη σας τοσο πολυ,εγω φταιω για ολα''
σου λενε αυτοι'' για να παρει την ευθυνη πανω του ειναι και κυριος''και σου ξου μου ξου ειμαι σιγουρος οτι θα γινοσουν και οικογενειακος φιλος
τωρα εδω κοιτα τι παιχτηκε.με τη φυγη,ειδικα με αυτον τον τροπο,εδωσες την εικονα οτι εκανε ςκατι ''ανηθικο''
βαλε και ολη τη γειτονια που γελαει μαζι τους,βαλε και το μικρο που μεινε μονο να τα αντιμετωπισει ολα.βεβαια η αληθεια ειναι οτι αιφνιδιαστηκες,και μη προετοιμαζομενος για τετοιο ενδεχομενο λειτουργησες υπο το κρατος του πανικου.