kthniatros
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
οκ μεγαλε κερδισες κι εσυ τα 15 λεπτα δημοσιοτητας που σου αναλογουν..... ατιμε γουορχολ
τσου να κατσεις στα αυγα σου
Ευα εχεις δωσει και εναν ορκο οταν πηρες πτυχιο......
Επαναλαμβανω: θελω ιδιαιτερο
μα δεν εχω πτυχιο
μη το τρελλαινετε το παλληκαριΕνταξει ειπαμε να μην σηκωσεις κινητα και να μην πας ξανα στο Περαμα.Δεν ειπαμε να πας και σε ξενοδοχειο και να συμπεριφερεσαι λες και σε κυνηγαει η Interpol.
Ηρεμα.
Πηγαινε στο σπιτακι σου.Αφου αλλαξες και κινητο και κοψε καθε επαφη με τη 16χρονη.Και αυτα που σου λεει μην τα πιστευεις.Το να θελει να ερθει στο σπιτι σου μπορει να σημαινει δυο περιπτωσεις:
1)Οτι την εδιωξαν οι γονεις της απ'το σπιτι και θελει να ερθει σε σενα.
2)Τι πιο απλο για τους γονεις να σε βρουν μεσω αυτης.Και αφου σου χτυπησει την πορτα ''υποτιθεται μονη'' να δεις και τον πατερα απο πισω της. :'(
Παντως πρεπει να πετυχες μεγαλη πουτανα λεμε.
εσυ παντως ολο απο πισω την παιρνεις.....μηπως θελεις να της πεις κατι και το φερνεις γυρω γυρωΠάντως αναμφισβήτητα είσαι η πριγκήπισσα του σαιτ σε όποιο θρεντ και αν ποστάρεις αμέσως γεμίζει κόσμο.Ισως οι Κύριοι Μοντς να επρεπε να σε χαραχτηρίσουν ως ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ.
εσυ παντως ολο απο πισω την παιρνεις.....μηπως θελεις να της πεις κατι και το φερνεις γυρω γυρω
Γκομενο?????Δεν έχω ανάγκη να βρω γκόμενα απο νετ αυτό θα ήταν ουτοπικό.Την αλήθεια λέω.
Φιλε μη με τρελαινεις τωρα.....
Γκομενο?????
μέσω προσημειωμένου account στο zoo...εγώ ένα ξέρω. τώρα που πιάσανε τον παλαιοκώστα ήρθε η σειρά σου. τι ξενοδοχεία και μαλακίες ούτε σε βίλα στην θεσσαλονίκη δεν μπορείς να κρυφτείς.
δεν ξερω τιποτα ....εγω ειμαι straight...100100...γιαυτο δεν σε εχω βολεψει ακομα.....Δεν το γύρισα ακόμα αν και μου κωλοτρίβεσε πάντως εσύ σίγουρα θα γνωρίζεις πολλά gay σαιτ να προτείνεις στους φίλους .
Πάντως αναμφισβήτητα είσαι η πριγκήπισσα του σαιτ σε όποιο θρεντ και αν ποστάρεις αμέσως γεμίζει κόσμο.Ισως οι Κύριοι Μοντς να επρεπε να σε χαρακτηρίσουν ως ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ.
αφηστε ρε το παιδι μην του δημιουργησετε κανενα ψυχολογικοεγώ ένα ξέρω. τώρα που πιάσανε τον παλαιοκώστα ήρθε η σειρά σου. τι ξενοδοχεία και μαλακίες ούτε σε βίλα στην θεσσαλονίκη δεν μπορείς να κρυφτείς.
εμενα να με ακους....κατι θελει να σου πει και το φερνει απεξω απεξω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)τι να πω ρε παιδια ειδες μονο με το σπαμ τι εχω καταφερει;
εμενα να με ακους....κατι θελει να σου πει και το φερνει απεξω απεξω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εξ αφορμής του παραπάνω χωρίου του συγκεκριμένου post, λέω να ανοίξω ένα thread για νομικές συμβουλές κάθε είδους...πολυπιστευουν.
τελος ευχαριστω τον Ντουρασελ και τους αλλους φιλους που μου εδωσαν νομικες συμβουλες κλπ. Αληθεια το λεω, τα παιδια μου ειπαν οσα ακριβως μου ειπε και ο δικηγορος που επισκεφτηκα (και του σκασα και ενα διακοσαρι) και μαλιστα τα εγραψαν και πιο αναλυτικα.
Ευα θελω ιδιαιτερο.......
με τον τυπο εχω εντρυφησει....ειναι μεγας ψηστης....ακου με....σε φερνει τουμπα ευκολα....του αρεσουν οι παχουλες ρε συ. εγω ειμαι κατηγορια φαλαινας