Νέα

Μας πιάσανε οι γονείς της επ' αυτοφώρω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagiwtisss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
το παλληκάρι ξαναέγραψε ή...;;;;

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Λοιπον χωρις μαλακιες στο ζοο γινεται της πουτανας
αλλα και στο παρεα βρισκεις προθυμες για :knockinb: :knockinb: :knockinb:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Κανε οτι θες δεν με νοιαζει στο κατω κατω.

Το αιμα βραζει για παρα παρα πολλα χρονια και στον αντρα και στην γυναικα αρκει να νιωθεις εσυ ενεργος.Γιατι αν σε παρει ο ''υπνος'' και μικρος να εισαι δεν εχεις ελπιδα.

Τελος παντων εγω δεν βλεπω να εχει νοημα να κουβαλαει προφυλλακτικα η γυναικα μαζι της.Δηλαδη θα επρεπε ας πουμε να κουβαλαω και εγω τα αντισυλληπτικα της πανω μου? ;) :cheesy:

αυτο που λες ειναι τελειως ατοπο γτ οι γυναικιες μεθοδοι αντισυλληψεις δεν ειναι τοσο ευκολες οσο ενα προφυλακτικο.
δευτερον αφου δεν βλεπεις το νοημα ας στο εξηγησω... το προφυλακτικο το χρησιμοποιει μονος του ο αντρας η αφορα και την γυναικα;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
:cussing: :cussing:μην ΜΑΣΑΣ.........

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
διάβασα μόνο την πρώτη και την τελευταία σελίδα και βλέπω ότι μάλλον την έχετε πάει αλλού την κουβέντα. γυρνώντας στο θέμα του θρεντ, όμως, παρατηρώ ότι το Πέραμα είναι η συνοικία των αντιφάσεων. γιατί από τη μια οι γυναίκες στα 18 είναι ακόμη ανήλικες ''γνωριζω στο zoo κορασίδα 18 χρονων απο Πέραμα .... υπαρχει και ο εισαγγελεας, ανηλικη γαρ η κορασιδα'' (στα 30 ενηλικιώνονται εκεί άραγε;). από την άλλη δε, οι γριες το ξενυχτάνε για τα καλά, αφού στις 12+ ''βλεπω απορημενα βλεμματα περαστικων και κατι γιαγιαδες να σταυροκοπιουνται''.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
παραθετω ολη την φαση... λοιπον εκει που του εκανα μαθημα μια μερα κι ημουνα διπλα του. αρχιζει να με χαιδευει στο γονατο πολυ απαλα. μου αναβουν τα λαμπακια εκει (τα κοκκινα τα καβλιαρικα). του λεω κοφτο χαργαλιεμαι. τεσπα με τα πολλα το κοβει. μια αλλη φορα παλι τα ιδια. πρεπει να το ειχε καταλαβει οτι ψιλογουσταρα ετσι οπως με αγγιζε, οποτε την τριτη που εγινε τετοιο σκηνικο, οταν του ειπα κοφτο μου λεει "ελα τωρα που δεν σ'αρεσει" και μενω μαλαααααααααααααααααααααακας. δεν ηξερα τι να πω. νευρικα του λεω οχι δεν μου αρεσει και σταματα ε και σταματησε το δολιο
Άντε τώρα το δόλιο να περάσει Μαθηματικά. Χλωμό το κόβω - μάλλον θα τον έχεις και του χρόνου.  :rockon:

Έξτρα cash και ευκαιρία για περισσότερο "παιχνίδι".  ;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Άντε τώρα το δόλιο να περάσει Μαθηματικά. Χλωμό το κόβω - μάλλον θα τον έχεις και του χρόνου.  :rockon:

Έξτρα cash και ευκαιρία για περισσότερο "παιχνίδι".  ;)

μακαρι γτ η μανα του πληρωνει καλα :grin: :grin: :grin: :grin:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Εχουμε και λεμε:

γνωριζω στο zoo κορασίδα 18 χρονων απο Πέραμα, ψιλοπεριορισμενη από το σπιτι, μες στην καβλα.

Μιλάμε καμια δεκαρια μερες και μολις σημερα το πρωι με ενημερωσε οτι εφυγαν οι δικοι της για Κρητη για καμια βδομαδιτσα και το σπιτι ειναι ολοδικο μας. Πηγαινω απο εκει κατα τις 10, δλαδη πριν 4 ωριτσες.

Μπαινουμε στο δωματιο της και αρχιζει το πατιρντι. Η πρωτη δοση καλα. κατα τις 12 ξεκιναμε τη 2η δοση και εκει που την εχω στα 4, εχω αρχισει τις γρηγορες και αυτη ψιλοφωναζει ανοιγει η πορτα του δωματιου της και μπαινει μεσα η μανα της. Μας βλεπει, της πεφτουν κατι σακουλες που ειχε στο χερι και μενει ακινητη με ανοιχτο το στομα. Βαζω σωβρακο, παιρνω στο χερι παντελονια παπουτσια μπλουζες πορτοφολια κλειδια κλπ (ουτε επιστρατευση να ειχαμε), ξεχασα και το ρολοι μου στο δωματιο της δε γαμιεται, και φευγω τρεχοντας. Εικονα τραγελαφικη.
Λεπτομερεια: φευγοντας ακουω τη φωνουλα της κορασιδας: "Μπαμπα δεν ειναι αυτο που νομιζεις" - μα στο αιμα τους το εχουν οι καριολες, ολες την ιδια ατακα πια.......

Τρεχω προς το αυτοκινητο ημιγυμνος κοιτωντας πισω μου μη με ακολουθει κανας τσατισμενος πατερας με το δικανο στο χερι να με τιμωρησει που "χαλασα" την κορουλα του. ξεχασα να πω: εγω ετων 30, ενας σοβαρος και ωριμος ανδρας.
Παραλληλα βλεπω απορημενα βλεμματα περαστικων και κατι γιαγιαδες να σταυροκοπιουνται...Η καταντια σε ολο της το μεγαλειο.

Μπαινω στο αμαξι κ φευγω  σφαιρα. φτανω σπιτι πριν λιγο και μολις τοτε διαπιστωνω οτι ειμαι ακομα με το σωβρακο...
Ανεβαινω στο σπιτι, παιρνω μια ανασα και μου ρχεται μηνυμα στο κινητο (παιδια επι λεξει) : "ο μπαμπας μου ψαχνει να σε βρει"...
Παραταω σπιτι (υπαρχει ο μπαμπας - υπαρχει και ο εισαγγελεας, ανηλικη γαρ η κορασιδα) και ερχομαι σε εναν κολλητο...Του τα εξηγω, κατουριεται ακομα στο γελιο...εμενα ποιος θα με σωσει...
Εδω και ποση ωρα βαραει ασταματητα το κινητο αλλοτε με αποκρυψη και αλλοτε ενας αγνωστος αριθμος...Μηπως ξερει κανεις ποιος με καλει νυχτιατικα; Κ εδωσα και το κανονικο μου νουμερο ο μαλακας........

Ρε παιδια εχει ξεφτυλιστει κανενας σας χειροτερα απο εμενα;;
Δεν φανταζεστε ποσο αναγκη το εχω να μου πει καποιος οτι εγινε χειροτερη ρομπα...
Μην βιαζεστε να απαντησετε, ρουπι δεν το κουναω απο εδω που ειμαι για τις επομενες ημερες...

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ
φιλε μου,με ολο το θαρρος και σεβασμο που σου εχω εχω,επραξες λαθος.ειναι σαν να ησουν κλεφτης,να εβγαινες εξω με τα κλοπιμαια,να περνουσε περιπολικο και εσυ να το βαζες στα ποδια.δε θαταν λαθος?κοιτα εγω τι θακανα στη θεση σου,γιατι μου χει ψιλοτυχει πιο λαιτ βεβαια.φυσικα θα σταματουσα,θα ντυνομουν,θα ηρεμουσα την κοπελα,και κατοπιν θα πηγαινα προς τους γονεις.θα συστηνομουν,χειραψια κανονικα και ''καλα ειμαι φιλος με την κορησας,πολυ αξιολογο παιδι''
αυτοι θακαν 2 πραματα.η θα σε μπινελικωναν,οποτε εσυ αταραχος θα περιμενες να καταλαγιασει η οργη τους η απο το σοκ θαταν αφωνοι.πιθανοτατα το δευτερο θα συνεβαινε.εσυ θα προσπαθουσες να εκμεταλευτεις υπερ σου το στρατηγικο πλεονεκτημα του χρονου.επρεπε να προσπαθησεις να εισαι πολυ ευγενικος,και να ρχιζες τα κοπλιμεντα στη μαμα του στυλ''τωρα καταλαβαινω γιατι η κορη σας ειναι τοσο κουκλα,μοιαζει σε σας''
απαξ και κατεκτησες τη μαμα,νικησες το παιχνιδι.θα λεγε μετα''βρε τι καλο παιδι ειναι τουτο''
μπουρου μπουρου κουβεντουλα ελεγες μετα''με συγχωρειτε για αυτο που γινε,αλλα ποθω τηνκορη σας τοσο πολυ,εγω φταιω για ολα''
σου λενε αυτοι'' για να παρει την ευθυνη πανω του ειναι και κυριος''και σου ξου μου ξου ειμαι σιγουρος οτι θα γινοσουν και οικογενειακος φιλος
τωρα εδω κοιτα τι παιχτηκε.με τη φυγη,ειδικα με αυτον τον τροπο,εδωσες την εικονα οτι εκανε ςκατι ''ανηθικο''
βαλε και ολη τη γειτονια που γελαει μαζι τους,βαλε και το μικρο που μεινε μονο να τα αντιμετωπισει ολα.βεβαια η αληθεια ειναι οτι αιφνιδιαστηκες,και μη προετοιμαζομενος για τετοιο ενδεχομενο λειτουργησες υπο το κρατος του πανικου.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αυτο το ζοο τελικα μεγαλο μπουρδελο... μου ειπε να κανω ακαουντ μια χοντρη φιλη της αδερφης μου που ψαρευε γκομενους απο κει μεσα. τελικα το εχω για να παιζω παιχνιδια μονο αραια και που. ουτε φοτο δεν εχω βαλει

OP
OP
P

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
κατ' αρχην συγνωμη για την εξαφανιση μου ολες αυτες τις μερες αλλα με πηγε τρεις και εξηντα και εξαφανιστηκα απο προσωπου γης.

ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ: δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιοι πρεπει να σε βριζουν κιολας οταν δεν πιστευπουν την ιστορια σου. Το εχω παρατηρησει και σε αλλα θρεντς και ειλικρινα με εκνευριζει. Νομιζεις οτι σε δουλευω με οσα γραφω; Τι πιο απλο απο το να μη χαλασεις το χρονο σου με τη μαλακια που εγραψα, να με γραψεις στα απ' αυτα σου κ να ασχοληθεις με καποιο αλλο θρεντ. Ποιος ο λογος ο ενας να με αποκαλει μαλακα, ο αλλος να με λεει ψευτη, ο αλλος να μου λεει να κοψω την πρωινη (δεν καταλαβα, η πρωινη ειναι η δεν ειναι ολη η γλυκα της μερας) και το κυριοτερο να βγαινουν μερικοι που (οντως) ειναι παλιοι εδω μεσα κ να σε αποδοκιμαζουν επειδη εισαι ψιλονεος στην παρεα και γραφεις κατι που δεν το πολυπιστευουν.

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:
Εξελιξη νο1: Σηκωθηκα και εφυγα απο το σπιτι του κολλητου και πηγα σε ενα ξενοδοχειο. Λεω: ρε λες να πηγαν σε καμια αστυνομια και να με βρουν απο το σημα - στιγμα που δινει το κινητο; Μαλακια ξεμαλακια σηκωθηκα κ εφυγα.

Εξελιξη νο2: Πηγα σε εναν δικηγορο, μου εξηγησε οτι αν ειναι οντως 16 το κοριτσι δεν υπαρχει προβλημα ποινικο και επειδη δεν τα πολυκατεχω μου το εκανε λιανα: εισαγγελεας και αστυνομια δεν προκειται να σε ψαξουν. Ηρεμησα καπως. Αρα προβλημα μονο με γονεις (παντα για την περιπτωση που ειναι οντως 16 και δε με δουλευε).

Εξελιξη νο3: αλλαξα κινητο και νουμερο και συσκευη και απο ολα

Εξελιξη νο4: πριν λιγο ηρθα σε ενα ιντερνετ καφε κοντα στο ξενοδοχειο. Και εχουμε κ λεμε:

υποεξελιξη νο1: Μπηκα παλι στο zoo και το ξαναβρισκω το πουτανακι. Μιλησαμε. Χαλαρο και ηρεμο και εγω που ελεγα θα εχει γινει χαμος. Μαθαινω: οι γονεις ηταν να πανε Κρητη αλλα τελικα κατι επαιξε με μια ακυρωση (στα δωματια; στα εισιτηρια; δεν πολυκαταλαβα)και γυρισαν πισω.Επιπλεον τα πνευματα εχουν χαλαρωσει, ο πατερας ηερμησε, την επιασε με το καλο και της ειπε να προσεχει με τους αντρες, οτι αυτοι θελουν μονο να γαμανε και τιποτα αλλο ("λες και εμεις δεν θελουμε μονο να μας γαμανε" μου αποκριθηκε η δεσποινις) κλπ κλπ. Προσωρινα ηρεμησα και εγω αλλα μετα μου μπηκε ο διαολος: ρε λες να μου την εχουνε στημενη;
Και τελειωνοντας μου λεει η καριολα: ποτε θα ξαναερθεις σπιτι μου;
Αρνηθηκα φυσικα κ τι μου ειπε ρε παιδες; "μηπως θες να ερθω εγω απο το δικο σου;". δεν ξερω αν προκειται για πουτανακι ολκης η με δουλευουνε για να με κανουν τσακωτο αλλα της το ξεκωψα (και ειχε ΕΝΑ κωλαρακι ρε παιδια - σκετη κολαση η ρουφιανα)...

Υποεξελιξη νο2: Βλεπω την εξελιξη στο θρεντ - 10 σελιδες μηνυματα, λεω: μου συμπαρισταται συσσωμη η μπουρδελοκοινοτητα και διαβαζοντας διαπιστωνω οτι αντιμετωπιζομαι απο σουργελο εως μαλακοψευταρος - ψευτομαλακαρος. Απογοητευση και οργη.

υποεξελιξη νο3: οσο μιλαγα με το περι ου ο λογος πουτανιδιο στο zoo, γνωρισα αλλο ενα μαναρακι 17χρονο και αφου τα σεξοειπαμε στο msn, ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ: εδωσα το νεο μου τηλεφωνο....Αδιορθωτος...

τελος ευχαριστω τον Ντουρασελ και τους αλλους φιλους που μου εδωσαν νομικες συμβουλες κλπ. Αληθεια το λεω, τα παιδια μου ειπαν οσα ακριβως μου ειπε και ο δικηγορος που επισκεφτηκα (και του σκασα και ενα διακοσαρι) και μαλιστα τα εγραψαν και πιο αναλυτικα.

Ευα θελω ιδιαιτερο....... 

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Θα πρέπει να ξέρεις πως τα ξενοδοχεία δεν είναι το κατάλληλο μέρος να κρυφτείς γιατί δίνουν αναφορά κάθε βράδι στην ασφάλεια για το ποιος μένει. Ετσι αν είσαι καταζητούμενος με ένταλμα, σε βρήκαν με τη μία.

OP
OP
P

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Θα πρέπει να ξέρεις πως τα ξενοδοχεία δεν είναι το κατάλληλο μέρος να κρυφτείς γιατί δίνουν αναφορά κάθε βράδι στην ασφάλεια για το ποιος μένει. Ετσι αν είσαι καταζητούμενος με ένταλμα, σε βρήκαν με τη μία.

Φιλε μη με τρελαινεις τωρα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom