Νέα

Μας πιάσανε οι γονείς της επ' αυτοφώρω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagiwtisss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
εγω στα 12 δεν ηξερα καν οτι εχω μουνι

Καλά,άσε εγώ είχα συμμαθήτρια στα 17 που νόμιζε ότι τον παίρνει από την ουρήθρα...Τελικά της έκανα "ιδιαίτερο" μετά από λίγους μήνες και το έμαθε καλά!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
και τι ειχες.........?
ξερω γω... κατι για να κατουρας απλα :grin: ενταξει κατι ειχα δει απο βιβλια για το πως γινονται τα παιδια  κι οτι ερχονται σε επαφη τα οργανα της γυναικας με αυτα του αντρα αλλα δεν ηξερα και λεπτομεριες

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
ξερω γω... κατι για να κατουρας απλα :grin: ενταξει κατι ειχα δει απο βιβλια για το πως γινονται τα παιδια  κι οτι ερχονται σε επαφη τα οργανα της γυναικας με αυτα του αντρα αλλα δεν ηξερα και λεπτομεριες

εσυ παντως αν εβλεπες εναν "πιτσιρικα-παιδαρα" δεν θα του την επεφτες για... :knockinb:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εσυ παντως αν εβλεπες εναν "πιτσιρικα-παιδαρα" δεν θα του την επεφτες για... :knockinb:

μην μου λες τετοια κοντευω να καψω την γουνα μου... εχω μαθητη ενα πιτσιρικα παιδαρα 15 χρονων.... το μικρο δεν ξεκολλαει απο πανω μου κι ας μην το παραδεχεται. απο αυτο το 15χρονο εχω ακουσει την πιο αφοπλιστηκη ατακα που θα μπορουσε να πει αντρας για να ριξει γυναικα :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
μην μου λες τετοια κοντευω να καψω την γουνα μου... εχω μαθητη ενα πιτσιρικα παιδαρα 15 χρονων.... το μικρο δεν ξεκολλαει απο πανω μου κι ας μην το παραδεχεται. απο αυτο το 15χρονο εχω ακουσει την πιο αφοπλιστηκη ατακα που θα μπορουσε να πει αντρας για να ριξει γυναικα :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

πες την.....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Αν λες όντως αλήθεια (όπως γράφεις και εσύ) βοήθεια μας...
Αν λές ψέματα είσαι επηρεασμένος από το American Pie...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.766
Πόντοι
12.056
......Και μετα ηρθαν οι μελισσες.. :rockon: :rockon:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6

για πες!μαθητη??τι μαθηματα κανεις?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

παραθετω ολη την φαση... λοιπον εκει που του εκανα μαθημα μια μερα κι ημουνα διπλα του. αρχιζει να με χαιδευει στο γονατο πολυ απαλα. μου αναβουν τα λαμπακια εκει (τα κοκκινα τα καβλιαρικα). του λεω κοφτο χαργαλιεμαι. τεσπα με τα πολλα το κοβει. μια αλλη φορα παλι τα ιδια. πρεπει να το ειχε καταλαβει οτι ψιλογουσταρα ετσι οπως με αγγιζε, οποτε την τριτη που εγινε τετοιο σκηνικο, οταν του ειπα κοφτο μου λεει "ελα τωρα που δεν σ'αρεσει" και μενω μαλαααααααααααααααααααααακας. δεν ηξερα τι να πω. νευρικα του λεω οχι δεν μου αρεσει και σταματα ε και σταματησε το δολιο

Επισκέπτης
Αν πηδηχτείτε...θ'αποδίδει καλύτερα στα μαθήματα.....;) ;)

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
παραθετω ολη την φαση... λοιπον εκει που του εκανα μαθημα μια μερα κι ημουνα διπλα του. αρχιζει να με χαιδευει στο γονατο πολυ απαλα. μου αναβουν τα λαμπακια εκει (τα κοκκινα τα καβλιαρικα). του λεω κοφτο χαργαλιεμαι. τεσπα με τα πολλα το κοβει. μια αλλη φορα παλι τα ιδια. πρεπει να το ειχε καταλαβει οτι ψιλογουσταρα ετσι οπως με αγγιζε, οποτε την τριτη που εγινε τετοιο σκηνικο, οταν του ειπα κοφτο μου λεει "ελα τωρα που δεν σ'αρεσει" και μενω μαλαααααααααααααααααααααακας. δεν ηξερα τι να πω. νευρικα του λεω οχι δεν μου αρεσει και σταματα ε και σταματησε το δολιο

αφοπλιστικη......... :think: :think: :think:

μαλλον κλασικη θα ελεγα....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εσυ τι θεματα νομιζεις μιλανε οι πιτσιρικαδες ολη τη μερα.....

πως να γαμησουν και πως θα "παρουνε" την δασκαλα τους......

την δασκαλα τους η τις συμμαθητριες τους; να μου πεις τι να κλασουν οι 15χρονες οταν βλεπει την 20αρα διπλα του κι εχει βρει και τα προφυλακτικα στην τσαντα μου :grin: :grin: :grin: :grin:

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
την δασκαλα τους η τις συμμαθητριες τους; να μου πεις τι να κλασουν οι 15χρονες οταν βλεπει την 20αρα διπλα του κι εχει βρει και τα προφυλακτικα στην τσαντα μου :grin: :grin: :grin: :grin:

τελικα ποσο χρονων εισαι βρε ευα......... :tickedoff:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
πας για μαθημα με καποτες στην τσαντα?

Ενα παλιο τραγουδακι του Ρακιντζη ελεγε΄΄Προκαλεις,σου το λεω προκαλεις και απο φιλο αν στριμωχτεις σε καμια γωνια μην εκπλαγεις...΄΄

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom