Νέα

Μας πιάσανε οι γονείς της επ' αυτοφώρω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagiwtisss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Κανένας δεν ψάχνεται φίλε.  Απλά το θέμα είναι ενδιαφέρον, ανεξάρτητα του εάν είναι πραγματική ιστορία ή όχι...

Εσύ, άσχετα με το αν ο άλλος λέει αλήθεια, δεν έμαθες κάτι από αυτές τις 2 σελιδες;
εσυ τι εμαθες ?

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Μάγκες ανασκουμποθείται μας την έπεσαν οι δικηγόροι (Duracell ΚΑΙ  Lion34)   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Lion  μήπως θέλεις όλον τον Π.Κ. σε doc.
Φίλε μου δεν απευθύνθηκα σε σένα, στον DURACELL μίλησα. Καιδε χρειάζομαι τον Ποινικό Κώδικα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
και οχι μονο.....

πριν γαμησεις ετσι παρε και ενα τηλεφωνο στο πρακτορειο τι ωρα φευγουν τα πλοια.... :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:εμαθα επισης οτι η μεσα σε μια ωρα και κατι μπορεις να ερθεις σφαιρα απο το Περαμα,να πας στον κολλητο σου,να τα πειτε,να γυρισεις σπιτι και να ποσταρεις στο site.

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
το 16χρονο ηταν ρωσιδακι και ο πατερας της στην KGB και ακολουθησαν ενα παλιο σοβιετικο κολπο για να συλλαμβανουν υποπτους δυτικους η στην εποχη της παρακμης απλα να τους ληστευουν τωρα φιλε μπορεις να μας πεις και την εκδοχη με τους νεφελιμ ισως και να την πιστεψουμε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το προβλημα ειναι η επιθεση των μαλακο ΚΛΩΝΩΝ εδω μεσα.

Γραφουν 2 μηνυματα,συνηθως full on μαλακια και μετα εξαφανιζονται.

Και ολοι οι αλλοι ψαχνονται

Περαστικα
παντος αυτη η ιστορια που εγραψε ο Κλωνος καποιου μπορει να ειναι λιγο φανταστικη ειναι πολυ ενδιαφερον θεμα για συζητιση!

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Ψεμματα αληθεια δεν εχει σημασια,το διδαγμα ειναι ποτε μην πηγαινεται στο σπιτι τους αν δεν εχετε σιγουρεψει την αφιξη των γονιων.Με τα προβληματα των πλοιων των αεροπλανων,τις ξαφνικες απεργιες κλπ πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικοι.

Θυμηθηκα μια παρομοια (αληθινη ομως) φαση οταν ημουν νειατο-φοιτητης.Ηταν τελος καλοκαιριου (τετοια εποχη περιπου) ειχαμε μαζευτει απο διακοπες και διαβαζαμε για την εξεταστικη του Σεπτεμβρη.Ειχα παει στο σπιτι μια φιλης για μελετη μαζι με αλλα τρια παιδια.Οταν το διαλυσαμε μου προτεινε να μεινω για φαι και καταλαβαινεται τη συνεχεια.Το πρωι με ξυπνησε κατατρομαγμενη γιατι πηραν τηλεφωνο οι δικοι της οτι ερχονται.Αλλα ερχοντουσαν απο Κινετα!!!! κατι που σημαινει οτι αν ο μπαμπας ηταν βρωμογκαζος δεν ειχα πολυ χρονο (θελω και καφε για να ξυπνησω ασε που δεν εβρισκα και το σωβρακο).Τελικα οταν βγηκα απο το σπιτι ειδα απεναντι ενα κυριο να προσπαθει να παρκαρει.Τελικα ηταν βρωμογκαζος ο φαδερ της.

Κατερινα ξερω οτι δεν θα διαβασεις αυτο το μηνυμα,αλλα να εισαι καλα οπου και αν βρισκεσαι.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
στην περιπτωση που η ιστορια δεν ειναι αληθινη, τραβα και γαμησου μαλακα την ορεξη σου ειχαμε
στην περιπτωση που η ιστορια ειναι αληθινη, καλα ρε μαλακα 30 χρονων γαιδαρος με το 16χρονο πηγες; δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινει σε περιπτωση που σε βρει ο πατερας της :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: η μανα σου δεν σου ελεγε προσεχε που βαζεις την υπογραφη σου και την πουτσα σου;

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
398
Πόντοι
6.135
Συναδελφοι

Εγω την πιστευω την ιστορια του συναγωνιστη διοτι ως κατοικος της περιοχης εχω δει με τα ματια μου ιδιο περιστατικο. Ηταν πριν 3-4 χρονια κ καθομουν στο μπαλκονι με αλλους 2 φιλους αργα κατα τις 3 το βραδυ. Εκει που μιλουσαμε ξαφνικα ακουμε απο το δρομακι κατω απο το μπαλκονι καποιον να τρεχει κοιταμε κατω κ ειδαμε ενα παλικαρι με το μποξερακι κ γυμνος απο την μεση κ πανω περιπου 30 χρονων να τρεχει προς τον πεζοδρομο (εκει ειχε παρκαρει το αμαξι του) με τα παπουτσια κ την ζωνη στο χερι ! Μπηκε στο αμαξι βαζοντας τα παπουτσια του με απιστευτη γρηγοραδα κ σε 5-6 δευτερολεπτα εβαλε μπρος κ μην τον ειδατε τον Παναη ! Επειτα απο κανα λεπτο ακουμε απο το δρομακι μια φωνη " Που πηγε ο πουσταρας θα τον σκισω ! " Ηταν ο πατερας της μεσα στο ταξι του κ προσπαθουσε να καταλαβει προς τα που πηγε το παλικαρι. Εν το μεταξυ εγω καταλαβα για ποια κοπελα προκειται κ με την οποια παλια εκανα λιγο παρεα. Θυμηθηκα κ τον πατερα της γιατι πριν αρκετα χρονια τα Χριστουγεννα ειχα πει τα καλαντα στο σπιτι της κ μου ειχε δωσει ενα ολοκληρο χιλιαρικο ο πατερας της τοτε πριν 11-12 χρονια !!! Τι συμπτωση τοτε που ειδα το περιστατικο πριν (3-4 χρονια) ηταν 16-17 ετων η κοπελιτσα !!

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Συναδελφοι

Εγω την πιστευω την ιστορια του συναγωνιστη διοτι ως κατοικος της περιοχης εχω δει με τα ματια μου ιδιο περιστατικο. Ηταν πριν 3-4 χρονια κ καθομουν στο μπαλκονι με αλλους 2 φιλους αργα κατα τις 3 το βραδυ. Εκει που μιλουσαμε ξαφνικα ακουμε απο το δρομακι κατω απο το μπαλκονι καποιον να τρεχει κοιταμε κατω κ ειδαμε ενα παλικαρι με το μποξερακι κ γυμνος απο την μεση κ πανω περιπου 30 χρονων να τρεχει προς τον πεζοδρομο (εκει ειχε παρκαρει το αμαξι του) με τα παπουτσια κ την ζωνη στο χερι ! Μπηκε στο αμαξι βαζοντας τα παπουτσια του με απιστευτη γρηγοραδα κ σε 5-6 δευτερολεπτα εβαλε μπρος κ μην τον ειδατε τον Παναη ! Επειτα απο κανα λεπτο ακουμε απο το δρομακι μια φωνη " Που πηγε ο πουσταρας θα τον σκισω ! " Ηταν ο πατερας της μεσα στο ταξι του κ προσπαθουσε να καταλαβει προς τα που πηγε το παλικαρι. Εν το μεταξυ εγω καταλαβα για ποια κοπελα προκειται κ με την οποια παλια εκανα λιγο παρεα. Θυμηθηκα κ τον πατερα της γιατι πριν αρκετα χρονια τα Χριστουγεννα ειχα πει τα καλαντα στο σπιτι της κ μου ειχε δωσει ενα ολοκληρο χιλιαρικο ο πατερας της τοτε πριν 11-12 χρονια !!! Τι συμπτωση τοτε που ειδα το περιστατικο πριν (3-4 χρονια) ηταν 16-17 ετων η κοπελιτσα !!

ρε μπας και ηταν η ιδια........ :think:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Με τόσο παραμύθι που γράφεται εδώ μέσα,σε λίγο δε θα πιστεύουμε τίποτα  :jerking:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
To Deja vu είναι ένα θέμα πολυσυζητημένο, που έχει απασχολήσει επιστήμονες, ψυχολόγους και φυσικά αποκρυφιστές και μυστικιστές. Όπως είναι επόμενο, οι γνώμες διίστανται και οι επεξηγήσεις βρίθουν. :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom