Νέα

Μας πιάσανε οι γονείς της επ' αυτοφώρω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagiwtisss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.083
Πόντοι
1.206
Εχουμε και λεμε:

γνωριζω στο zoo κορασίδα 16 χρονων απο Πέραμα, ψιλοπεριορισμενη από το σπιτι, μες στην καβλα.

Μιλάμε καμια δεκαρια μερες και μολις σημερα το πρωι με ενημερωσε οτι εφυγαν οι δικοι της για Κρητη για καμια βδομαδιτσα και το σπιτι ειναι ολοδικο μας. Πηγαινω απο εκει κατα τις 10, δλαδη πριν 4 ωριτσες.

Μπαινουμε στο δωματιο της και αρχιζει το πατιρντι. Η πρωτη δοση καλα. κατα τις 12 ξεκιναμε τη 2η δοση και εκει που την εχω στα 4, εχω αρχισει τις γρηγορες και αυτη ψιλοφωναζει ανοιγει η πορτα του δωματιου της και μπαινει μεσα η μανα της. Μας βλεπει, της πεφτουν κατι σακουλες που ειχε στο χερι και μενει ακινητη με ανοιχτο το στομα. Βαζω σωβρακο, παιρνω στο χερι παντελονια παπουτσια μπλουζες πορτοφολια κλειδια κλπ (ουτε επιστρατευση να ειχαμε), ξεχασα και το ρολοι μου στο δωματιο της δε γαμιεται, και φευγω τρεχοντας. Εικονα τραγελαφικη.
Λεπτομερεια: φευγοντας ακουω τη φωνουλα της κορασιδας: "Μπαμπα δεν ειναι αυτο που νομιζεις" - μα στο αιμα τους το εχουν οι καριολες, ολες την ιδια ατακα πια.......

Τρεχω προς το αυτοκινητο ημιγυμνος κοιτωντας πισω μου μη με ακολουθει κανας τσατισμενος πατερας με το δικανο στο χερι να με τιμωρησει που "χαλασα" την κορουλα του. ξεχασα να πω: εγω ετων 30, ενας σοβαρος και ωριμος ανδρας.
Παραλληλα βλεπω απορημενα βλεμματα περαστικων και κατι γιαγιαδες να σταυροκοπιουνται...Η καταντια σε ολο της το μεγαλειο.

Μπαινω στο αμαξι κ φευγω  σφαιρα. φτανω σπιτι πριν λιγο και μολις τοτε διαπιστωνω οτι ειμαι ακομα με το σωβρακο...
Ανεβαινω στο σπιτι, παιρνω μια ανασα και μου ρχεται μηνυμα στο κινητο (παιδια επι λεξει) : "ο μπαμπας μου ψαχνει να σε βρει"...
Παραταω σπιτι (υπαρχει ο μπαμπας - υπαρχει και ο εισαγγελεας, ανηλικη γαρ η κορασιδα) και ερχομαι σε εναν κολλητο...Του τα εξηγω, κατουριεται ακομα στο γελιο...εμενα ποιος θα με σωσει...
Εδω και ποση ωρα βαραει ασταματητα το κινητο αλλοτε με αποκρυψη και αλλοτε ενας αγνωστος αριθμος...Μηπως ξερει κανεις ποιος με καλει νυχτιατικα; Κ εδωσα και το κανονικο μου νουμερο ο μαλακας........

Ρε παιδια εχει ξεφτυλιστει κανενας σας χειροτερα απο εμενα;;
Δεν φανταζεστε ποσο αναγκη το εχω να μου πει καποιος οτι εγινε χειροτερη ρομπα...
Μην βιαζεστε να απαντησετε, ρουπι δεν το κουναω απο εδω που ειμαι για τις επομενες ημερες...

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ
ειμαι ο πατερας!Θα σε σκισω ρε κωλοπαιδο... :ak: :ak: :ak:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μπορει και να νε αληθινη η ιστορια!το λαθος του Παναγιωτη ειναι 1.ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟς ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗς!εγω ποτε δεν παω αν με καλεσει γκομενα στο σπιτι της εκτος αν την ξερω πολυ καλα.ειχε τυχει σε εναν μαλακα απο το προξενειο.πηγε στο σπιτι μιας γκομενας που μολις γνωρισε και ΣΠΙΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑς ΑΡΑΠΗς!!μετα τα μασσαγε ειναι και αγαθος μπορει να κανανε και τραινακι!2.(αυτο ισχυει πιο πολυ για χωρες του ανατολικου μπλοκ)ΔΕΝ ΚΑΛΕΙς ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙς ΚΑΛΑ.μπορει να σου ριξει Κλαφελινη στο ποτο ή στην πορτοκαλαδα και να σε κλεψει.

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
μπορει και να νε αληθινη η ιστορια!το λαθος του Παναγιωτη ειναι 1.ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟς ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗς!εγω ποτε δεν παω αν με καλεσει γκομενα στο σπιτι της εκτος αν την ξερω πολυ καλα.ειχε τυχει σε εναν μαλακα απο το προξενειο.πηγε στο σπιτι μιας γκομενας που μολις γνωρισε και ΣΠΙΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑς ΑΡΑΠΗς!!μετα τα μασσαγε ειναι και αγαθος μπορει να κανανε και τραινακι!2.(αυτο ισχυει πιο πολυ για χωρες του ανατολικου μπλοκ)ΔΕΝ ΚΑΛΕΙς ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙς ΚΑΛΑ.μπορει να σου ριξει Κλαφελινη στο ποτο ή στην πορτοκαλαδα και να σε κλεψει.

Κοιτα αυτο που επαθε ο Παναγιωτης θα μπορουσε να συμβει στον καθεναν μας.Μας ειπε οτι μιλουσαν 10 μερες πριν παει σπιτι της.Απλως πιστευω ηταν απιστευτα γκαντεμης να τον πιασουν την στιγμη που μπηκαν να κανει sex.Θα μπορουσαν ας πουμε να τους πετυχαιναν απλως να μιλανε και με δυο δικαιολογιες να μην ετρεχε τιποτα π.χ

Και στο κατω κατω αν εσυ φοβασαι να πας μια φορα σε αγνωστης στο σπιτι και μαλιστα 16χρονο
αυτο ποσες φορες φοβαται περισσοτερο να ερθει στο δικο σου το σπιτι?

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Κάπως έτσι ξεκινούν και κάποιοι γάμοι... :dancing: Για ψάξε το...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Μπαινουμε στο δωματιο της και αρχιζει το πατιρντι. Η πρωτη δοση καλα. κατα τις 12 ξεκιναμε τη 2η δοση και εκει που την εχω στα 4, εχω αρχισει
...........................

Παραλληλα βλεπω απορημενα βλεμματα περαστικων και κατι γιαγιαδες να σταυροκοπιουνται...Η καταντια σε ολο της το μεγαλειο.

Ρε εσύ, στις 12 και μισή το βράδυ κάνουν βόλτες οι γιαγιάδες στο Πέραμα;;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
...γνωριζω στο zoo κορασίδα 16 χρονων απο Πέραμα, ψιλοπεριορισμενη από το σπιτι, μες στην καβλα. Μιλάμε καμια δεκαρια μερες και μολις σημερα το πρωι με ενημερωσε οτι εφυγαν οι δικοι της για Κρητη για καμια βδομαδιτσα και το σπιτι ειναι ολοδικο μας. Μπαινουμε στο δωματιο της και αρχιζει το πατιρντι. Η πρωτη δοση καλα... ξεκιναμε τη 2η δοση και εκει που την εχω στα 4, εχω αρχισει τις γρηγορες και αυτη ψιλοφωναζει ανοιγει η πορτα του δωματιου της και μπαινει μεσα η μανα της...
Τρεχω προς το αυτοκινητο ημιγυμνος κοιτωντας πισω μου μη με ακολουθει κανας τσατισμενος πατερας με το δικανο στο χερι να με τιμωρησει που "χαλασα" την κορουλα του. ξεχασα να πω: εγω ετων 30, ενας σοβαρος και ωριμος ανδρας.

Λοιπόν... για να μην γράφει ο καθένας ότι θέλει... ας δούμε τι ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ:

Άρθρο 339 Ποινικού Κώδικα

1. Όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται ως εξής:
α) αν ο παθών δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.
β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως και τα δεκατρία έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών
και γ) αν συμπλήρωσε τα δεκατρία έτη, με φυλάκιση.

2. Αν στην περίπτωση του στοιχείου γ’ της προηγούμενης παραγράφου ο υπαίτιος όταν τέλεσε την πράξη δεν είχε συμπληρώσει τα 17 έτη, το δικαστήριο μπορεί να του επιβάλλει μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.

3. Αν μεταξύ του υπαιτίου και του παθόντος τελέστηκε γάμος, δεν ασκείται ποινική δίωξη, και αν τυχόν είχε ασκηθεί δεν συνεχίζεται, αλλά κηρύσσεται απαράδεκτη. Η ποινική δίωξη ασκείται ή συνεχίζεται μετά την ακύρωση του γάμου.

Συνεπώς εφόσον η κοπελίτσα είναι μεγαλύτερη των 15 ετών, ΔΕΝ τίθεται θέμα κακουργηματικής δίωξης...

target

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Άρθρο 339 Π.Κ.

1. Όποιος ενεργεί ασελγή πράξη με πρόσωπο νεότερο από 15 ετών ή το παραπλανά με αποτέλεσμα να ενεργήσει ή να υποστεί τέτοια πράξη τιμωρείται ως εξής:
β) αν ο παθών συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως και τα δεκατρία έτη, με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών

2. Αν στην περίπτωση του στοιχείου γ’ της προηγούμενης παραγράφου ο υπαίτιος όταν τέλεσε την πράξη δεν είχε συμπληρώσει τα 17 έτη, το δικαστήριο μπορεί να του επιβάλλει μόνο αναμορφωτικά ή θεραπευτικά μέτρα.

3. Αν μεταξύ του υπαιτίου και του παθόντος τελέστηκε γάμος, δεν ασκείται ποινική δίωξη, και αν τυχόν είχε ασκηθεί δεν συνεχίζεται, αλλά κηρύσσεται απαράδεκτη. Η ποινική δίωξη ασκείται ή συνεχίζεται μετά την ακύρωση του γάμου.

Συνεπώς εφόσον η κοπελίτσα είναι μεγαλύτερη των 15 ετών, ΔΕΝ τίθεται θέμα κακουργηματικής δίωξης...

Ρε  Duracell  ποιος είσαι  η ΔΟΜΗ  !!!!    :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ρε  Duracell  ποιος είσαι  η ΔΟΜΗ  !!!!     :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

χαχαχα... τι μου θύμησες τώρα ρε φίλεεε, από μικρός μ' άρεσε ΠΟΛΥ το διάβασμα, να ΜΑΘΑΙΝΩ... και στην 6η Δημοτικού είχα τελειώσει την πρώτη μου εγκυκλοπαίδεια !!!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895

Άρθρο 339 Ποινικού Κώδικα

Για να συμπληρώσω την ανωτέρω παράθεση, δεν τίθεται θέμα αξιόποινης πράξης ούτε καν σε βαθμό πταίσματος. Αφού η ανήλικη ήταν άνω των 15 όπως αναφέρεται, δεν υπάρχει κανένα απολύτως αδίκημα. Πρόβλημα μπορεί να υπάρξει εάν δεν ήταν όντως πάνω από 15 και είπε ψέματα, αλλά μπορείς να ισχυριστείς πραγματική πλάνη.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Πιστευετε την παραμυθα του μαλακα?

Για διαβαστε με ΠΡΟΣΟΧΗ τις υποτιθεμενες ωρες που πηδηξε(στο μυαλο του βεβαια)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Για να συμπληρώσω την ανωτέρω παράθεση, δεν τίθεται καν θέμα αξιόποινης πράξης ούτε καν σε βαθμό πταίσματος. Αφού η ανήλικη ήταν άνω των 15 όπως αναφέρεται, δεν υπάρχει κανένα απολύτως αδίκημα. Πρόβλημα μπορεί να υπάρξει εάν δεν ήταν όντως πάνω από 15 και είπε ψέματα, αλλά μπορείς να ισχυριστείς πραγματική πλάνη.

...και η οποία (πλάνη) υποστηρίζεται και από την υπάρχουσα σχετική ΑΦΘΟΝΗ Νομολογία ;)

ΣΥΝΕΠΩΣ: ΧΑΛΑΡΩΣΕ + ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ :rockon: (στείλε pm για να σου δώσω τον Αρ. Λογ. για να καταθέσεις το κάτιτί σου για τις Νομικές Συμβουλές)... :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
...και η οποιά (πλάνη) υποστηρίζεται και από την υπάρχουσα σχετική ΑΦΘΟΝΗ Νομολογία ;)

ΣΥΝΕΠΩΣ: ΧΑΛΑΡΩΣΕ + ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ (στείλε pm για να σου δώσω τον Αρ. Λογ. για να καταθέσεις το κάτιτί σου για τις Νομικές Συμβουλές)... :2funny:
Απόλυτα ενημερωμένο σε βρίσκω Duracell... Αν δεν σου κάνει κόπο κάποια στιγμή θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως να μου στείλεις και εμένα τη σχετική νομολογία σε pm, έστω και ως παραπομπές.

target

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες ανασκουμποθείται μας την έπεσαν οι δικηγόροι (Duracell ΚΑΙ  Lion34)   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Lion  μήπως θέλεις όλον τον Π.Κ. σε doc.

miata954

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Πάντα έχει και χειρότερα αδερφέ! :rockon:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ένα ενδιαφέρον site με όλα τα κράτη,και τις ηλικίες από τις οποίες είναι νόμιμες οι σεξουαλικές σχέσεις,αρκεί βέβαια να μην είναι βιασμός και αιμομιξία.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Το προβλημα ειναι η επιθεση των μαλακο ΚΛΩΝΩΝ εδω μεσα.

Γραφουν 2 μηνυματα,συνηθως full on μαλακια και μετα εξαφανιζονται.

Και ολοι οι αλλοι ψαχνονται

Περαστικα

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
panagiwtisss , μην ακούς αυτούς που δεν πιστεύουν την ιστορία σου.

Αν θες βοήθεια πάτα εδώ :boobies:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Το προβλημα ειναι η επιθεση των μαλακο ΚΛΩΝΩΝ εδω μεσα.

Γραφουν 2 μηνυματα,συνηθως full on μαλακια και μετα εξαφανιζονται.

Και ολοι οι αλλοι ψαχνονται

Περαστικα
Κανένας δεν ψάχνεται φίλε.  Απλά το θέμα είναι ενδιαφέρον, ανεξάρτητα του εάν είναι πραγματική ιστορία ή όχι...

Εσύ, άσχετα με το αν ο άλλος λέει αλήθεια, δεν έμαθες κάτι από αυτές τις 2 σελιδες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom