Επισκέπτης
Οι παλιες... τωρα οι τσυπριοπουλες του δινει και καταλαβαινει...Κάτι βλαμμένα στο GYM,πέρυσι έλεγαν ότι γαμιούνται μόνο από λο-κώ.......ισχύει?
Οι παλιες... τωρα οι τσυπριοπουλες του δινει και καταλαβαινει...Κάτι βλαμμένα στο GYM,πέρυσι έλεγαν ότι γαμιούνται μόνο από λο-κώ.......ισχύει?
Οι παλιες... τωρα οι τσυπριοπουλες του δινει και καταλαβαινει...
τυπε μην γαμας κωλο
Καμιά φορά,γίνομαι "κωλάκιας".....τι να κάνω.............τυπε μην γαμας κωλο
ειναι βρωμικο πραγμα :S
βγαζει και νουτελα
....εννοείται.......................μονο με καποτα για κωλο...
...μονο με καποτα για κωλο...
....εννοείται....................
Καμιά φορά,γίνομαι "κωλάκιας".....τι να κάνω.............
Ειναι γιατι αγνοειτε την αγωγη Μαρης.
Μετα τον Παπανικολαου, με το ομονυμο τεστ, ακολουθει ο Μαρης
φιλε σπαει ευκολα στο πρωκτικο η καποτα...μονο με καποτα για κωλο...
ειπε ο dirty lover...μονο με καποτα για κωλο...
..τυπε δεν ξερω ουτε τον μαρη ,ουτε το νωντα, ουτε τον λιλα ,ουτε τον αβραμη, ουτε τον τακμαν...Ειναι γιατι αγνοειτε την αγωγη Μαρης.
Μετα τον Παπανικολαου, με το ομονυμο τεστ, ακολουθει ο Μαρης
χανεις τυπε..τυπε δεν ξερω ουτε τον μαρη ,ουτε το νωντα, ουτε τον λιλα ,ουτε τον αβραμη, ουτε τον τακμαν...
...δεν αμφιβαλλω ,ολο γι αυτους διαβαζω κοντευω να τους μαθω απ εξω...χανεις τυπε
τρομερες μορφες
Πρέπει να σου κάνει ο απόλυτος,Briefing..τυπε δεν ξερω ουτε τον μαρη ,ουτε το νωντα, ουτε τον λιλα ,ουτε τον αβραμη, ουτε τον τακμαν...
σιγα μην του κανω ενημερωση για ολους αυτους τυπεΠρέπει να σου κάνει ο απόλυτος,Briefing
Εμένα μου πήρε 4 χρόνια.....δίκιο έχεις!σιγα μην του κανω ενημερωση για ολους αυτους τυπε
να ψαξει να μαθει
τυπε ειναι πολυπλοκες προσωπικοτητες αυτοιΕμένα μου πήρε 4 χρόνια.....δίκιο έχεις!