Επισκέπτης
"Ο Θεος ειμαι εγω..."λες δικε μου? εμενα μια φορα ενας αντρας με ρωταγε αμα ξερω ποιος ειναι ο πραγματικος θεος...και τον εδιωξα
"Ο Θεος ειμαι εγω..."λες δικε μου? εμενα μια φορα ενας αντρας με ρωταγε αμα ξερω ποιος ειναι ο πραγματικος θεος...και τον εδιωξα
επρεπε να πεις ο νωντας τυπελες δικε μου? εμενα μια φορα ενας αντρας με ρωταγε αμα ξερω ποιος ειναι ο πραγματικος θεος...και τον εδιωξα
"Ο Θεος ειμαι εγω..."
επρεπε να πεις ο νωντας τυπε
και να του δειξεις καμια φωτο του
οχι δικε μου..απλα ρωταω εχω ακουσει οτι κονομανε παντως αυτοι που γυρνανε και προσπαθουν να προσηλυτισουν τον κοσμακι..
Πέρσι στο GYM έπαιζε μία,αλλά που να μπλέκεις.....θα με έβαζε να μοιράζω φυλλάδια.....οποιος συναγωνιστης εχει γαμησει ιεχωβου να μας γραψει μια κριτικη
Πέρσι στο GYM έπαιζε μία,αλλά που να μπλέκεις.....θα με έβαζε να μοιράζω φυλλάδια.....
Μαλακιες παίζει η όλη φάση παίδες
Απλά ειναι κι αυτή μια θειστική άποψη, και ξέρετε τι λένε για τις απόψεις......
Ακούγεται όμως ότι πέφτει αρκετό χρήμα μεταξύ τους.....
Διαφορές με ορισμένα δόγματα και πρακτικές του παραδοσιακού χριστιανικού κόσμουΘα διαφωνήσω...φτωχοθρησκεία είναι εκτός αν είσαι υψηλά ιστάμενος οπότε έχεις τα bonus σου...πάντως απ' οτι μου είπε γνωστός, πέρα απ' την άρνηση να δώσουν αίμα ή να πάνε στρατό ή αν πάνε, αρνούνται να κρατήσουν όπλο, ξέρω οτι δεν πιστεύουν οτι ο χριστός σταυρώθηκε αλλά κρεμάστηκε στον σταυρό και αρνούνται κάποια απ' τις θρησκευτικές τελετές (θεία κοινωνία κτλ).Αυτά ξέρω...
Τυπε που τα ξερεις ολα αυτα?Διαφορές με ορισμένα δόγματα και πρακτικές του παραδοσιακού χριστιανικού κόσμου
Δεν αποδέχονται την Αγία Τριάδα, για την οποία υποστηρίζουν ότι βασίζεται κυρίως σε φιλοσοφικές και όχι σε βιβλικές έννοιες.
Δεν αποδέχονται την εγγενή αθανασία της ψυχής και τα αιώνια βάσανα της Κόλασης, δόγματα που θεωρούν ότι διαμορφώθηκαν στον Ιουδαϊσμό και τον Χριστιανισμό από την ισχυρή επίδραση της ελληνικής φιλοσοφίας, αλλά αντιθέτως θεωρούν ότι η αθανασία δίδεται μόνο ως βραβείο σε δίκαιους, οι δε άδικοι εκμηδενίζονται.
Δεν αποδέχονται το δόγμα του απόλυτου προορισμού (το οποίο δέχονται συγκεκριμένα οι Καλβινιστές), κατά το οποίο ο Θεός έχει προαιωνίως ορίσει ποιοι θα πάνε στον Παράδεισο και ποιοι στην Κόλαση.
Δεν αποδέχονται ότι όλοι οι καλοί άνθρωποι θα πάνε στον ουρανό και ότι το υλικό σύμπαν μαζί με τη γη θα κατακαεί.
Δεν αποδέχονται την αγαμία, τον ασκητισμό ή τον μοναχισμό ως βιβλικούς τρόπους προσέγγισης του Θεού και ηθικής ολοκλήρωσης. Παρομοίως, δεν τηρούν προγραμματισμένες νηστείες.
Δεν αποδέχονται την προσκύνηση των εικόνων, γιατί θεωρούν αυτή την πρακτική ως παγανιστική, όπως επίσης δεν τηρούν μεγάλες γιορτές του χριστιανικού κόσμου, όπως τα Χριστούγεννα, το Πάσχα ή τα γενέθλια, επειδή θεωρούν ότι έχουν παγανιστικά στοιχεία.
Δεν αποδέχονται τον νηπιοβαφτισμό ή τον μαζικό, υποχρεωτικό εκχριστιανισμό.
Δεν θεωρούν ότι τα μεταποστολικά εκκλησιαστικά συγγράμματα είναι ίσου κύρους με την Αγία Γραφή ως οδηγός στη χριστιανική πίστη.
Δεν αποδέχονται την ανάμειξη των Χριστιανών στις πολιτικές και στρατιωτικές διαμάχες για οποιονδήποτε σκοπό.
Διαφορές με ορισμένα δόγματα και πρακτικές του παραδοσιακού χριστιανικού κόσμου
Δεν αποδέχονται την Αγία Τριάδα, για την οποία υποστηρίζουν ότι βασίζεται κυρίως σε φιλοσοφικές και όχι σε βιβλικές έννοιες.
Δεν αποδέχονται την εγγενή αθανασία της ψυχής και τα αιώνια βάσανα της Κόλασης, δόγματα που θεωρούν ότι διαμορφώθηκαν στον Ιουδαϊσμό και τον Χριστιανισμό από την ισχυρή επίδραση της ελληνικής φιλοσοφίας, αλλά αντιθέτως θεωρούν ότι η αθανασία δίδεται μόνο ως βραβείο σε δίκαιους, οι δε άδικοι εκμηδενίζονται.
Δεν αποδέχονται το δόγμα του απόλυτου προορισμού (το οποίο δέχονται συγκεκριμένα οι Καλβινιστές), κατά το οποίο ο Θεός έχει προαιωνίως ορίσει ποιοι θα πάνε στον Παράδεισο και ποιοι στην Κόλαση.
Δεν αποδέχονται ότι όλοι οι καλοί άνθρωποι θα πάνε στον ουρανό και ότι το υλικό σύμπαν μαζί με τη γη θα κατακαεί.
Δεν αποδέχονται την αγαμία, τον ασκητισμό ή τον μοναχισμό ως βιβλικούς τρόπους προσέγγισης του Θεού και ηθικής ολοκλήρωσης. Παρομοίως, δεν τηρούν προγραμματισμένες νηστείες.
Δεν αποδέχονται την προσκύνηση των εικόνων, γιατί θεωρούν αυτή την πρακτική ως παγανιστική, όπως επίσης δεν τηρούν μεγάλες γιορτές του χριστιανικού κόσμου, όπως τα Χριστούγεννα, το Πάσχα ή τα γενέθλια, επειδή θεωρούν ότι έχουν παγανιστικά στοιχεία.
Δεν θεωρούν ότι τα μεταποστολικά εκκλησιαστικά συγγράμματα είναι ίσου κύρους με την Αγία Γραφή ως οδηγός στη χριστιανική πίστη.
Δεν αποδέχονται την ανάμειξη των Χριστιανών στις πολιτικές και στρατιωτικές διαμάχες για οποιονδήποτε σκοπό.
θυμαμαι σκηνικο παλια με ιεχωβου να σπαει κ ναα πεταει εικονες τις πααναγιας απο το μπαλκονι κ να κατεβαζει καντηλια
Διαφορές με ορισμένα δόγματα και πρακτικές του παραδοσιακού χριστιανικού κόσμου
καθόλου, γι' αυτό γυρνάνε από σπίτι σε σπίτι και σου ζαλίζουνε τα αρχίδια. η θρησκεία των πλασιέ.Δεν αποδέχονται τον νηπιοβαφτισμό ή τον μαζικό, υποχρεωτικό εκχριστιανισμό.
θα περιμένουμε να αναθεωρήσεις μέχρι να μάθεις και για τον βουδισμό.
καθόλου, γι' αυτό γυρνάνε από σπίτι σε σπίτι και σου ζαλίζουνε τα αρχίδια. η θρησκεία των πλασιέ.