Σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει.
Αν μπορούσαμε να πράξουμε δεν θα μιλάγαμε.
όπως έλεγε και το τραγουδάκι "το στόμα μας μεγάλο μα η πούτσα μας μικρη"
Φροντίσανε βέβαια κάτι πεμπτοφαλαγγίτες να ευνουχίσουν πλήρως τον Ελληνισμό.
Έχουμε μπόλικους από δαυτους με διάφορες προβιές και μάσκες.
Δεν βάζω τους κανόνες. Τους ακολουθώ. Και όταν χάνω δεν μου φταίει η κακή διαιτησία, αλλά η ομάδα μου που σέρνεται.
Όσο για την καταδίκη της βίας και της ισχύος που ψευδεπίγραφα επικαλείσαι, να σου θυμίσω ότι τα δικά σου συντρόφια την χρησιμοποιούν δεόντως.
Καίγοντας βιβλιοπωλεία και κλείνωντας τα πανεπιστήμια.
Οι νόμοι καταργούνται στα οδοφράγματα και τα γνωστά σχετικα.
Πλέον είναι αργά, ότι και να κάνουμε η κατάσταση είναι αναπότρεπτη. Απλά καθυστερήσεις παίζουμε.
Ο καθένας ότι σπέρνει θερίζει. Διεθνισμό σπείραμε, διάλυση του Ελληνικού Εθνοκράτους θα θερίσουμε
τα πράγματα είναι απλα.
Θα προτιμούσα να μου απαντάς επί της ουσίας και όχι απλώς να συγγράφεις γενικού τύπου σχολικές εκθέσεις ιδεών.
Όπως επίσης και να μη μου προσάπτεις πρακτικές που ουδέποτε επιδοκίμασα (καψίματα βιβλιοπωλείων κλπ, οι ναζί άλλωστε έμειναν στην ιστορία καίγοντας βιβλία και ανθρώπους, και αυτοί δεν είναι "συντρόφια¨" μου, ως γνωστόν).
Μπορείς όμως να μου αιτιολογήσεις αυτό που λες, δηλαδή οτι η Ελλάδα έσπειρε ...διεθνισμό; (με συνέπεια να θερίζει σήμερα την -κατ' εσέ- διάλυση του Εθνοκράτους της)
Ακούγεται ...ενδιαφέρον φιλολογικά, αλλά θα ήθελα να μου το κάνεις πιο λιανό.
Θα ήθελα επίσης να μου ονομάσεις αυτούς τους πεμπτοφαλαγγίτες που λες, για να μην πλανώνται εντυπώσεις.
Υ.Γ. Δεν έχω κάτι μαζί σου, την άποψή σου σχολιάζω. Και φυσικά μπορείς κι εσύ να σχολιάζεις τη δική μου. Εν σχέσει μ' αυτά που είδαν τα μάτια μου αυτές τις μέρες στο σάιτ με αυτούς που σπάμαραν συστηματικά και γαμούσαν τη συζήτηση, η παλιά μας -ιδεολογική- κόντρα είναι σταγόνα εν τω ωκεανώ. Αρκεί να μη θεωρείς την άποψή σου εξ ορισμού σωστή, αλλά οτι κι αυτή κρίνεται, όπως ολωνών μας.