O συνασπισμός δεν έχει απολύτως καμμιά σχέση με τους διεθνιστές αριστερούς. Απλά έχουν μπλέξει τα μπούτια τους με ένα κάρο ιδεολογικές παραλλαγές και προσπαθούν να κλείσουν σε όλους τους αριστερούς το μάτι.
Ο ΛΑΟΣ δεν έχει καμμιά σχέση με τους εθνικιστές, τουλάχιστον με την απόλυτη έννοια του όρου. Εάν υπήρχε μια τέτοια περίπτωση ο Αιβαλιώτης θα είχε παραδοθεί στην πυρά εδώ και καιρό.
Πρόκειται για δύο γιαλαντζί κόμματα που κλείνουν το μάτι σε παρωχημένες ιδεολογικές μειονότητες προσπαθώντας να σφετεριστούν όσο μεγαλύτερο κομμάτι μπορούν αφού οι καμμένοι των 2 μεγάλων κομμάτων ξέρουν ότι είναι τελειωμένη υπόθεση.......και αγγίζουν το νεκρό 65% τουλάχιστον του εκλογικού σώματος.
Δεν έγραψα πουθενά ότι έχουν σχέση όλοι αυτοί και συμφωνώ μαζί σου.
Άλλο ο ακροδεξιός παλαιοημερολογίτης που ονειρεύεται τον βασιλιά Κωνσταντίνο για να ξαναπάρει την Πόλη και η Ορθοδοξία να έχει πάλι τα Βυζαντινά εξαπτέρυγα σε Δύση και Ανατολή και άλλο ο εθνικοσοσιαλιστής (Ναζιστής) που θεωρεί όλους τους Λευκούς αδέρφια του και πρέπει να υπερισχύσει απέναντι των 'υπανθρώπων' (Σημίτες,Αφρικανοί,Μογγολοειδής,Κοκκινομούρηδες,Κουμουνιστές ,Ομοφυλόφιλοι).Επίσης και άλλη κατηγορία ακροδεξιών είναι οι λεγόμενοι ουφολάγνοι που μιλάνε ότι υπάρχουν συνεχιστές των αρχαίων Ελλήνων μέσα στις μυστικές σπηλιές της γης και θα έρθουν μέσω UFO να κάνουν την γη και πάλι Ελλάδα.
Αλλά όλοι αυτοί στα μάτια ενός κοινού πολίτη με δημοκρατικές απόψεις φαίνονται γραφικοί βράζοντας στο ίδιο καζάνι.
Τώρα για τους 'κόκκινους'...
Άλλο ο Αριστερός της Σταλινικής κομματικής παράταξης,άλλος της Μαοϊκής,άλλος της Τροτσκιστικής,άλλος του Χότζα κ.λ.π και άλλος ο αντιεξουσιαστής που δρα με τον Νετσαγιεφικό τρόπο.Οι περισσότεροι απο αυτούς πάσχουν απο μανία καταδίωξης και φυσικά όποιος δεν συμφωνεί με τις 'θεόπνευστες' απόψεις τους τον αποκαλούνε επι τόπου 'προβοκάτορα','φασίστα','απολογητή του καπιταλισμού και της άρχουσας τάξης' και πάει λέγοντας.
Πολλές κατηγορίες των πολιτικών άκρων αλλά μου είναι τόσο βαρετές και εκτός εποχής τελείως.
Όσο για την κομματική-πολιτική γραμμή την δικιά μου τους έχω τελείως χεσμένους και δεν κάνω καν τον κόπο να πάω στην κάλπη να ψηφίσω κανέναν τυχοδιώκτη κοιλιόδουλο.Εξάλλου δεν τους έχω καμία ανάγκη (ευτυχώς) και γι'αυτό δεν δίνω καμία σημασία σε κομματικές αερολογίες.Απο τον πρώτο οργανωμένο πολιτισμό της ανθρωπότητας μέχρι τις μέρες μας βλέπουμε ότι υπήρχαν λίγοι πλούσιοι με εξουσία και πολλοί φτωχοί που ήταν υποχείρια των πλουσίων με εξουσία.Μάλιστα επειδή η ιστορία έχει γραφτεί (και γράφεται) απο τους αυλικούς των ισχυρών πλουσίων της εκάστοτε εποχής οι ισχυροί πήραν στις σελίδες των παπύρων και βιβλίων που είναι και η μνήμη της ανθρωπότητας,υπεράνθρωπες και 'θεϊκές' ονομασίες (Μέγας,Κοσμοκράτορας,Ημίθεος,Θεός,υιός του Θεού,απεσταλμένος απο τον Θεό,Άγιος,Πατριάρχης,Πλανητάρχης κλπ) Σε κάποιες συγκεκριμένες ιστορικές περιόδους όταν οι φτωχοί που ήταν υποχείρια των πλουσίων κάναν ξεσηκωμό για την αδικία και την καταπίεση με το που αναλαμβάνανε τα ηνία της εξουσίας γ
ινόντουσαν ίδιοι με τους προκατόχους τους στις πράξεις τους αλλά είχαν διαφορετικές ονομασίες.Και σήμερα το ίδιο έργο παίζει.