Νέα

Μακεδονία προδότες!!!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τελικά ποια θα είναι η κατάληξη στο θέμα της ονομασίας?

  • αρνητική

    Ψήφοι: 9 56,3%
  • θετική

    Ψήφοι: 2 12,5%
  • κοινά αποδεκτή λύση

    Ψήφοι: 4 25,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

    Ψήφοι: 1 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    16

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
198
Πόντοι
866
θεωρητικα εχεις δικιο φιλε μου...αλλα υπαρχει η πεντη φαλαγγα στο εσωτερικο..δεν ειναι το 40...εδω πιστευω οτι αν επιτεθουν οι τουρκοι...εδω οι γνωστοι πεμτοφαλαγγιτες θα κανουν διαδηλωση γιατι ο στρατος μας σκοτωνει τα κακομοιρα αμουστακα τουρκακια..

μεσα εισαι δικε μου
και φυσικα καταγγελουνε την ιμπερεαλιστη κινηση των ελληνων να προστατευσουνε τα αδερφια τους που σφαζονταν...εεε...συνοστηζονταν θελω να πω...
και ο κεμαλ ηταν ο πιο καλος ανθρωπος στον κοσμο
κλασσικα θαυμαζουμε το κεμαλικο καθεστος και τους τουρκους
καλα για τους σκοπιανους εννοειτε οτι ειναι μακεδονες ετσι!α ρε που φτασαμε,αλεξανδρο που θελετε...
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
198
Πόντοι
866
τον δε σφαγεα κεμαλ οι ρωσσοι τον εξοπλισαν και ο σταλλιν,επειδι ειχαμε στειλει στην κριμαια εκστρατευτικο σωμα μας την φιλαγαν...οπως οι φιλοι μας οι ρωσσοι παλι σπευδουν να πουλησουν οπως διαβασα στην στρατηγικη ς-400

οι ρωσσοι δεν ειναι φιλοι μας
κοιτανε το συμφερον τους οπως ολοι
το μακεδονικο αυτοι το ξεκινησαν οταν σιγονταραν τις φιλικες γιαυτους χωρες
και στην μ.ασια και αυτοι μας πουλησαν
γενικα δεν χρειαζομαστε προστατες
οποιος ψαχνει προστατες βρισκει νταβατζηδες
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
198
Πόντοι
866
ακριβως φιλε μου..δυστυχως ομως εμεις δεν κοιταμε την αμυνα μας με βαση τις δικες μας αναγκες..αλλα με βαση να ικανοποιουμε τους ξενους...και μπλεκουμε σεω ανταγωνισμο εξοπλισμων με τους τουρκαλαδες..π.χ τολμαει κανεις να παρει 100 γκριπεν σουηδικα μαχητικα με παραγωγη στην ελλαδα?για σκεψου τι οφελη θα ειχαμε..

ρε ξερεις τι γινεται
οι πολιτικοι μας φοβουνται να παρουν εθνικες θεσεις
γιατι οι αριστεροι,οχι τοσο το κκε,οσο ο συριζα αμεσως λενε για εθνηκισμο φασισμο και λοιπα
και αυτες οι λεξεις σε πολλους ειναι ταμπου,οποτε φοβουνται μην χασουνε ψηφους
εχει επικρατησει η αριστερα δυστηχως,στην ιδεολογια λεω,δες καναλια εφημεριδες
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
198
Πόντοι
866
εχεις δικιο..αποτι διαβαζω θα παρουν μερικα ιουροφαιτερ...θα μας κοστισει ο κουκος αηδονι..το κκε πλεον εχει μερικα στελεχη που ακουνε ελλαδα και δακρυζουν οπως η καννελη φιλε μου...στον συριζα ουτε ενα δεν βλεπω...

εχουν αλλαξει ρε,απλα εγω θελω να πουνε οτι τα αυτα που κανανε παλια ηταν λαθος
ειδικα για την μακεδονια
αν το κανουν αυτο θα αλλαξει ακομα προς το καλυτερο
ο συριζα ειναι οπως ηταν το κκε το μετα το 46
εχουν μεινει κατι χρονια πισω
ανεφικτες ιδεες
μη ρεαλιστηκες
αναφερονται σε εναν τελειο κοσμο
που δεν μπορει να γινει
εχουν χασει το μετρο
νομιζουν οτι οσο πιο πολυ μισησουν την ελλαδα τοσο προοδευτικοι και νοικτομυαλοι ειναι
φυσικα οποιος δεν ειναι μαζι τους ειναι φασιστας
αυτο ειναι δεδομενο
 

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
2.264
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
ακριβως τα τελευταια χρονια φιλε μου...μην ξεχναμε την πεμτη διεθνη και τις διακυρηξεις περι ανεξαρτητης μακεδονιας..
 

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.249
Like
8
Πόντοι
16
ναι ρε φιλε οκ
αλλα μην μου πεις οτι ο συριζα αγαπαει την ελλαδα
δλδ ποια νεολαια κομματος θα εβγαζε αυτην την αφισα
μην τρελαθουμε κιολας
Ρε απόλυτο αρσενικό ( παραβλεπω τα συνεχομενα και προκλητικα καραγκιοζιλικια σου ξανα με την ανοχη των διαχειριστων )αν και δεν ειμαι ψηφοφόρος του συριζα οφειλω να σε πληροφορησω τα μεγαλα του ποσοστα στις δημοσκοπησεις ( που φυσικα δε σου λενε τιποτα ). Η Ελλάδα ευτυχως αλλάζει, η Ελλάδα ευτυχως διαθετει πιο εξυπνους ανθρωπους απο σενα, και φυσικα ΕΥΤΥΧΩΣ το δειγμα ποστερς του μπουρδελα.κομ δεν ειναι αντιπροσωπευτικο της ελληνικης κοινωνιας. Το μακεδονικο ειτε σας αρεσει ειτε οχι δεν πουλαει πια. Ο κοσμος κουραστηκε να ασχολειται με μαλακιες, αυτο φανηκε και απο το πανελληνιο συλλαλητηριο του ΛΑΟΣ γα τη Μακεδονια που ειχε 1500 ατομα και οι μισοι ηταν ψηφοφοροι που ειχαν παει με πουλμαν απο ολη την Ελλαδα. Επειδη οπως κ να το πας οπως και να το φερεις στην προπαγανδα κατα του ΣΥΡΙΖΑ και στα κολαζ θα καταληξεις ( μεχρι εκει σου κοβει ) και στο τελος θα γελας ως συνηθως μονος σου, απλα στα υπενθυμιζω. Το ξερω. Σε ενοχλει που αλλαζει η Ελλαδα προς το καλυτερο, αλλα τι να κανουμε. Να πω "ξυδακι" ή θα γινω πολυ κλισε;
 

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.249
Like
8
Πόντοι
16
το βρηκες
σπιρτο εισαι
οπως και ο παπια
μηπως λεω μηπως εχετε καμια συγγενεια?
Ρε συ, εμαθα οτι στο συλλαλητηριο για τη Μακεδονια ειχε κινηση απο την Τουμπα μεχρι τα Τεμπη, ισχυει;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
2.264
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
και με τιποτα οσο ζω δεν θα πω τα σκοπια μακεδονια...τωρα αν με χαρακτηρισεις ασχημα για αυτο...λυπαμαι,αλλα ετσι εμαθα,υπαρχουν πραματα και αξιες που δεν δωριζονται η μαλλον δεν χαριζονται..
 
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
1.768
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Η τρελή εθνικιστικη υστερία του Γκρουίνου (Γκρουέφσκι) παντως φαίνεται να μη βρίσκει και τοσο έδαφος στους πολιτες των Σκοπίων. Κουνήθηκαν και μερικοι Ελληνες της Αμερικής και προσπαθουν να επηρεασουν λιγο την κατασταση.
 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
9.043
Like
6
Πόντοι
66
Μπα, τι βλέπω;
Λεκτική αναβάθμιση;
Απο "γυφτοσκοπιανοί" έγιναν "πολίτες των Σκοπίων" οι κάτοικοι της ΦΥΡΟΜ;
Κάτι είναι κι αυτό, πάντως.
Με κάποιον που έχει ψυχραιμία και δεν μεταχειρίζεται φραστικές ακρότητες θα μπορούσε και να συζητήσει κανείς, όσο διαφορετική προσέγγιση και να έχει στο ζήτημα.
Το ζήτημα είναι να θέλει όντως να συζητήσει και όχι να επιβάλει τη "μία και μοναδική" αλήθεια.
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Η τρελή εθνικιστικη υστερία του Γκρουίνου (Γκρουέφσκι) παντως φαίνεται να μη βρίσκει και τοσο έδαφος στους πολιτες των Σκοπίων. Κουνήθηκαν και μερικοι Ελληνες της Αμερικής και προσπαθουν να επηρεασουν λιγο την κατασταση.

51% έπεσε στις δημοσκοπήσεις τους η μη αποδοχή σύνθετης ονομασίας από το 84%........
 

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Μηνύματα
838
Like
2
Πόντοι
6
¨Οσο και αν ξενίζει κάποιους τόσο οι εθνικιστές όσο και οι αριστεροί που συμμετέχουν σε αυτό το thread είναι απόλυτα πιστοί με τις ιδεολογίες τους.

Οι αριστεροί τύπου ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην το φωνάζουν όπως παλιά, αλλά συνεχίζουν να έχουν την ίδια ταξική οπτική στις διεθνείς σχέσεις. Εσωτερικά, μην όντας κόμμα εξουσίας έχει αναλάβει εργολαβικά την εκπροσώπηση οποιαδήποτε κοινωνικής ομάδας είναι περιθωριοποιημένη με σκοπό την ψηφοθηρία φυσικά.

Στο θέμα της FYROM, νοιώθουν την ανάγκη να δράσουν εξισορροπητικά στους εθνικιστές αλλά και να διατηρούν πιο χαμηλό,εως ανύπαρκτο προφίλ σε σχέση με τον Αλβανικό ή FYROMίτικο (ωραία λέξη) εθνικισμό. Σε περιπτώσεις όπου καταπιέζονται ¨Ελληνες, οι αριστεροί τύπου Fethry (μεγάλη η χάρη σου...) καταφεύγουν στην μέθοδο της στρογγυλοποίησης, δηλαδή του "ναι μεν καταπιέζονται, αλλά ας μην ξεχνάμε τι έιχαν κάνει...", η οποία φυσικά διαιωνίζει μόνο κυκλικά επιχειρήματα. Γιατί το κάνουν όμως?

¨Εχω την εντύπωση πως όταν οι λαοί (νοιώθουν πως?)καταπιέζονται όπως π.χ. οι FYROMίτες από την Ελλάδα, η Ιστορία έχει δείξει πως πρωτίστως συσπειρώνονται μαζικά γύρω από εθνικιστικές κι όχι ταξικές θέσεις. Γι αυτόν το λόγο δεν ενδιαφέρονται για καταπιεζόμενους ¨Ελληνες. Αυτοί δεν παρουσιάζουν κανένα "ταξικό" ενδιαφέρον για την Αριστερά γιατί το κυρίαρχο συστατικό της ταυτότητας τους είναι εθνικό κι όχι ταξικό.

¨Οσον αφορά την FYROM, η Aristera σπεύδει να τους αναγνωρίσει με οποιοδήποτε όνομα καθώς για να μπορέσουν να εισακουστούν τα ευαγγέλια της ταξικής ενότητας και αλληλεγγύης -ανεξαρτήτως εθνικής καταγωγής- πρέπει πρώτα να καταλαγιάσει ο FYROMίτικος εθνικισμός. Πώς θα καταλαγιάσει? Αναγνωρίζοντας την άμεσα ως Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Ενώ τα παπαγαλάκια του εθνικισμού θέλουν να μας πείσουν πως το εθνικό πρίσμα είναι το υπέρτατο, τα παπαγαλάκια της Αριστεράς αντιτίθενται,προτάσσοντας το ταξικό. Οι εθνικιστές είναι προδότες ταξικοί για τους μεν  και οι αριστεροί εθνικοί προδότες για τους δε.

Γιατί να χρειαζόμαστε όμως ταξικούς ή εθνικούς "μεσολαβητές"?         
 

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
2.126
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Γιατί να χρειαζόμαστε όμως ταξικούς ή εθνικούς "μεσολαβητές"?         
Μάλλον αυτοί χρειάζονται ο ένας τον άλλον για να δώσουν περισσότερο 'γόητρο' στις πεθαμένες πλέων απόψεις τους.Ο 'καθαρός φυλετισμός' και ο 'Μαρξισμός' απέτυχαν παταγωδώς στην πράξη.Η ιστορία της ανθρωπότητας το απέδειξε εξάλλου απορρίπτοντας αυτά τα συστήματα και τους τύπους που τα εκπροσωπούσαν.
Μάλλον γραφικοί είναι τώρα στο περιθώριο προσπαθώντας να αποδείξουν το 'ένδοξο παρελθόν' των ιδεολογιών τους δίχως κοινωνική απήχηση.
 

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
2.126
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
O συνασπισμός δεν έχει απολύτως καμμιά σχέση με τους διεθνιστές αριστερούς. Απλά έχουν μπλέξει τα μπούτια τους με ένα κάρο ιδεολογικές παραλλαγές και προσπαθούν να κλείσουν σε όλους τους αριστερούς το μάτι.
Ο ΛΑΟΣ δεν έχει καμμιά σχέση με τους εθνικιστές, τουλάχιστον με την απόλυτη έννοια του όρου. Εάν υπήρχε μια τέτοια περίπτωση ο Αιβαλιώτης θα είχε παραδοθεί στην πυρά εδώ και καιρό.
Πρόκειται για δύο γιαλαντζί κόμματα που κλείνουν το μάτι σε παρωχημένες ιδεολογικές μειονότητες προσπαθώντας να σφετεριστούν όσο μεγαλύτερο κομμάτι μπορούν αφού οι καμμένοι των 2 μεγάλων κομμάτων ξέρουν ότι είναι τελειωμένη υπόθεση.......και αγγίζουν το νεκρό 65% τουλάχιστον του εκλογικού σώματος.
Δεν έγραψα πουθενά ότι έχουν σχέση όλοι αυτοί και συμφωνώ μαζί σου.
Άλλο ο ακροδεξιός παλαιοημερολογίτης που ονειρεύεται τον βασιλιά Κωνσταντίνο για να ξαναπάρει την Πόλη και η Ορθοδοξία να έχει πάλι τα Βυζαντινά εξαπτέρυγα σε Δύση και Ανατολή και άλλο ο εθνικοσοσιαλιστής (Ναζιστής) που θεωρεί όλους τους Λευκούς αδέρφια του και πρέπει να υπερισχύσει απέναντι των 'υπανθρώπων' (Σημίτες,Αφρικανοί,Μογγολοειδής,Κοκκινομούρηδες,Κουμουνιστές ,Ομοφυλόφιλοι).Επίσης και άλλη κατηγορία ακροδεξιών είναι οι λεγόμενοι ουφολάγνοι που μιλάνε ότι υπάρχουν συνεχιστές των αρχαίων Ελλήνων μέσα στις μυστικές σπηλιές της γης και θα έρθουν μέσω UFO να κάνουν την γη και πάλι Ελλάδα.
Αλλά όλοι αυτοί στα μάτια ενός κοινού πολίτη με δημοκρατικές απόψεις φαίνονται γραφικοί βράζοντας στο ίδιο καζάνι.
Τώρα για τους 'κόκκινους'...
Άλλο ο Αριστερός της Σταλινικής κομματικής παράταξης,άλλος της Μαοϊκής,άλλος της Τροτσκιστικής,άλλος του Χότζα κ.λ.π και άλλος ο αντιεξουσιαστής που δρα με τον Νετσαγιεφικό τρόπο.Οι περισσότεροι απο αυτούς πάσχουν απο μανία καταδίωξης και φυσικά όποιος δεν συμφωνεί με τις 'θεόπνευστες' απόψεις τους τον αποκαλούνε επι τόπου 'προβοκάτορα','φασίστα','απολογητή του καπιταλισμού και της άρχουσας τάξης' και πάει λέγοντας.
Πολλές κατηγορίες των πολιτικών άκρων αλλά μου είναι τόσο βαρετές και εκτός εποχής τελείως.
Όσο για την κομματική-πολιτική γραμμή την δικιά μου τους έχω τελείως χεσμένους και δεν κάνω καν τον κόπο να πάω στην κάλπη να ψηφίσω κανέναν τυχοδιώκτη κοιλιόδουλο.Εξάλλου δεν τους έχω καμία ανάγκη (ευτυχώς) και γι'αυτό δεν δίνω καμία σημασία σε κομματικές αερολογίες.Απο τον πρώτο οργανωμένο πολιτισμό της ανθρωπότητας μέχρι τις μέρες μας βλέπουμε ότι υπήρχαν λίγοι πλούσιοι με εξουσία και πολλοί φτωχοί που ήταν υποχείρια των πλουσίων με εξουσία.Μάλιστα επειδή η ιστορία έχει γραφτεί (και γράφεται) απο τους αυλικούς των ισχυρών πλουσίων της εκάστοτε εποχής οι ισχυροί πήραν στις σελίδες των παπύρων και βιβλίων που είναι και η μνήμη της ανθρωπότητας,υπεράνθρωπες και 'θεϊκές' ονομασίες (Μέγας,Κοσμοκράτορας,Ημίθεος,Θεός,υιός του Θεού,απεσταλμένος απο τον Θεό,Άγιος,Πατριάρχης,Πλανητάρχης κλπ) Σε κάποιες συγκεκριμένες ιστορικές περιόδους όταν οι φτωχοί που ήταν υποχείρια των πλουσίων κάναν ξεσηκωμό για την αδικία και την καταπίεση με το που αναλαμβάνανε τα ηνία της εξουσίας γινόντουσαν ίδιοι με τους προκατόχους τους στις πράξεις τους αλλά είχαν διαφορετικές ονομασίες.Και σήμερα το ίδιο έργο παίζει.
 

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Μηνύματα
451
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ακομα και απο το thread εδω φαινεται καθαρα πως θεμα της ονομασιας της Μακεδονιας ειναι 100% πολιτικο και ουδεμια σχεση εχει με μας τους πολιτες. Ειναι καθαρα συμφεροντα και σιγουρα οχι δικα μας (των πολιτων). Αν θελετε διεθνοποιηση και παγκοσμιοποιηση τοτε καταργειστε ρε ολα τα συνορα και μην κατατασετε τους ανθρωπους σε κατηγοριες, αφηστε τους να διακινουνται ελευθερα (οχι να ισχυει μονο για το εμποριο) και να κανουν οτι δουλεια θελουν σε ολο τον πλανητη.Χεστηκα αν ο προπαπος μου ηταν Ελληνας, Μακεδονας η Αραβας. Το θεμα ειναι ποσο σωστοι ανθρωποι ειμαστε εμεις και τι κανουμε για τις επομενες γενιες και τον πλανητη που ζουμε. Μαλακες και αξεστοι παντα θα υπαρχουν ειτε ειναι Ελληνες ειτε Σκοπιανοι.
Απο την αλλη αν αποφασισουμε οτι δεν γουσταρουμε τελικα την απολυτη ελευθερια των ανθρωπων απο προκαταληψεις και περιοριστικα δεσμα (συνορα,συμβολα κοκ) τοτε μαζι σας ειμαι, πειτε το μου να ξερω τη πορεια μας και φερτε ρε τα οπλα -και τα υπεροπλα του Λιακο- για να γαμησουμε κοσμο (Αλβανους, Σκοπιανους κ.α.) αλλα βεβαια υπαρχει παντα το ενδεχομενο να μας γαμησουν κιολας καποιοι αλλοι.
 

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
2.126
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Οι κύριοι μιλάνε ήρεμα με επιχειρήματα και πολιτισμένα.
Δεν βάζω σημαδάκια ποινών αλλά θα σβήσω τα βρισίδια αντιπαραθέσεων μεταξύ σας.

Και κάτι άλλο.
Ρατσιστικά post μίσους εναντίων των Αλβανών,Σλαβομακεδόνων και οποιασδήποτε εθνολογικής ομάδας θα διαγράφονται γιατί τώρα τα πρόσεξα.
 

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.249
Like
8
Πόντοι
16
Εδώ eskiya κάνεις ένα λάθος. Δεν ξέρω πόσοι ήταν στην συγκέντρωση αλλά αν ήταν λίγοι δεν έφταιγε το θέμα της ιδεολογίας. Έφταιγε οτι όλοι προτιμούν να κάθονται στην καφετέρια και να ξύνουν τα αρχίδια τους. Πάρε παράδειγμα και το συλλατηρίο για την ακρίβεια...τρείς κι ο κούκος.
Εγω δε λεω οτι δεν υπαρχει προβλημα με το ζητημα αυτο. Προβλημα υπαρχει. Απλα δεν ειναι δυνατον ο κοσμος να ασχοληθει οπως ειχε ασχοληθει τη δεκαετια του 1990. Οι συνθηκες ειναι εντελως διαφορετικες. Νομιζω ο κοσμος ενδιαφερεται περισσοτερο για την τσεπη του γιατι πολυ απλα αυτο ειναι που επιβαλλει η εποχη. Τοτε διαλυονταν τα Βαλκανια. Τωρα υπαρχει οικονομικη κριση σε ολον τον κοσμο. Το οτι στο συλλαλητηριο ηταν 3 κι ο κουκος δεν ειναι τυχαιο.
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Οι κύριοι μιλάνε ήρεμα με επιχειρήματα και πολιτισμένα.
Δεν βάζω σημαδάκια ποινών αλλά θα σβήσω τα βρισίδια αντιπαραθέσεων μεταξύ σας.

Και κάτι άλλο.
Ρατσιστικά post μίσους εναντίων των Αλβανών,Σλαβομακεδόνων και οποιασδήποτε εθνολογικής ομάδας θα διαγράφονται γιατί τώρα τα πρόσεξα.

Να προσθέσω και εγώ το εξής:

Λάβετε υπ όψη σας ότι μέχρι τώρα έχουν ψηφίσει στην ψηφοφορία αυτού εδώ του thread (το οποίο έχει φτάσει τις 160 σελίδες, = 2.400 post περίπου) μόνο 129 άτομα. ΜΟΝΟ τόσα.

Λέω λοιπόν να κάνω τα εξής:

1) Να αλλάξω την ψηφοφορία και να την κάνω:
"Συμφωνείτε να σβήνονται όλα τα post που δεν έχουν σχέση με το θέμα "Μακεδονία"?
-->ΝΑΙ
-->ΟΧΙ

Εκτός από τους 4-5 που πλακώνονται συνεχώς εδώ μέσα (και παντού αλλού), νομίζω ότι όλοι οι υπόλοιποι θα πουν "ΝΑΙ". Και εγώ επίσης.

2) Στη συνέχεια θα πιάσουμε εγώ και οι υπόλοιποι συνάδελφοι mods όλο το thread, και θα το ξεκαθαρίσουμε από οτιδήποτε έχει γραφτεί και δεν έχει σχέση με το θέμα.

Έτσι ο κόπος των ανεγκέφαλων που τσακώνονται απλώς για να τσακώνονται, θα πάει στα σκουπίδια. Δηλαδή θα τον έχουν κάνει τσάμπα.
Ίσως αυτό τους κάνει να μην τον ξανακάνουν.

Τι λέτε?  Ακούω απόψεις πριν το κάνω.

Α, και κάτι ακόμα:

Για μπινελίκια, υπάρχει ειδκό thread. Είναι αυτό:
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Ωραία λοιπόν, το θέμα κλειδώνει προσωρινά για να καθαρίσει.

Θα ξεκλειδώσει ΑΦΟΥ καθαρίσει.

Εν τω μεταξύ, και για να μη χαλάσω την παρέα σας, πηγαίνετε στο άλλο που σας έδωσα, και

ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

Επίσης μπορείτε να πάτε και στο chat.
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Από τα 2.403 πόστ του thread πριν απ' το καθάρισμα, έμειναν 2.158.
Σβήστηκαν δηλαδή 245 ποστ.

Πολύ μεγάλος αριθμός, και πολλή δουλειά για μένα.

Δε σκοπεύω να κάτσω να την ξανακάνω.

Παρακαλώ λοιπόν να αντιμετωπίζετε το forum με τη δέουσα σοβαρότητα, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΦΕΥΓΕΤΕ σε προσωπικούς διαπληκτισμούς και (απ αυτό ξεκινάνε) χαρακτηρισμούς.

Αν έχετε κάτι να πείτε για το θέμα, πείτε το. Αλλιώς, υπάρχουν άλλα thread (και το chat) για να κάνετε την πλάκα σας.

Ο επόμενος του οποίου θα χρειαστεί να σβήσω ποστ, θα πάρει και το ανάλογο παράσημο.

Το thread ξεκλειδώνει πάλι.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom