Ρε Φέθρυ, καιρό τώρα θέλω να σου πω κάτι.
Ξεκαθαρίζω πως νιώθω πατριώτης και περήφανος που είμαι Έλληνας, αλλά ταυτόχρονα σιχαίνομαι όλους τους Εθνικισμούς, συμπεριλαμβανομένου του δικού μας, τους Ελληνάρες, τους πατριδοκάπηλους, τους μιλιταριστές, τους θαυμαστές του Οτσαλάν, αυτούς που αποκάλεσαν το Σημίτη προδότη για τα Ίμια, τους Ψωμιάδηδες, τους Παπαθεμελήδες, τους Λυμπέρηδες και όλη αυτή τη φυλή των ανθρώπων που θεωρώ γραφικούς.
Θεωρώ πως η Φυρομία έχει ελάχιστη σχέση με τη Μακεδονία και καλό θα ήταν να μην υπάρχει κανένα παράγωγο του όρου Μακεδονία στο όνομα της χώρας αυτής. Αλλά, επειδή είναι πράγματι παράλογο να αλλάξουν τελείως το όνομα με το οποίο τους αποκαλούσαν στο εσωτερικό της Γιουγκοσλαβίας επί δεκαετίες, λέω, αει στο καλό να τελειώνουμε και να βρούμε μια συμβιβαστική λύση με τον όρο Μακεδονία μέσα.
Είναι λίγοι, πεινασμένοι και διχασμένοι, υπό διαμελισμό. Δεν φοβάμαι τον υπαρκτό αλυτρωτισμό τους και έχω μια στοιχεώδη εμπιστοσύνη στη διεθνή κοινότητα που δεν πρόκειται να επιτρέψει την κατάληψη της Βόρειας Ελλάδας από τους Σκοπιανούς, το αντίθετο παίζει. Έχουμε και ένα brand name διεθνώς, ας μην υποτιμάμε τους εαυτούς μας και ας μη γινόμαστε παρανοϊκοί.
Ως εδώ μια χαρά. Συντάσσοαι κατά συνέπεια πλήρως με την άποψη που έχουν τα 4 από τα 5 κόμματα της Βουλής και χαίρομαι που η ΝΔ ως κυβέρνηση το γύρισε και άφησε τους ψευτοπαλληκαρισμούς που έκανε ως αντιπολίτευση. Θεωρώ πως η στάση που κρατάνε τα 4 αυτά κόμματα φωτεινή εξαίρεση στην εν γένει λαϊκίστική συμπεριφορά τους. Επιτέλους.
Από εκεί και ύστερα, πρέπει να σου ομολογήσω πως, με όλο το σεβασμό, ο τρόπος που διατυπώνεις τις απόψεις σου είναι ανυπόφορος.
Σπας αρχίδια βρε αδελφέ με αυτό το γλοιώδες ύφος τους δήθεν ευγενικού συνηγόρου του διαβόλου.
Και είναι επίσης σπαστικό να λειτουργείς ως αυτοανακηρυχθείς moderator του θρεντ που σχολιάζεις ότι γράφεται εδώ ως κήνσορας.
Πολύ καιρό θέλω να γράψω σε αυτό το θρεντ, αλλά δεν το κάνω γιατί δεν δεν αντέχω αυτό το στυλ σου.
Να ξέρεις πως με τη συμπεριφορά σου δεν εξυπηρετείς το σκοπό που υποτίθεται πως επιδιώκεις. Σπρώχνεις τους άλλους σε ακραίες θέσεις και τελικά παίρνουν ασυλία τα πυροβολημένα εθνικιστάκια που σου κάνουν καζούρα, τη συμπεριφορά και τις απόψεις των οποίων αποδοκιμάζω πλήρως.
Αλλά ρε φίλε, και εσύ ξύνεσαι σαν τρελλός. Τόσο ιντερνετικό μαζοχισμό δεν έχω ξαναδεί.
Γι αυτό, θα εκτιμούσα αν έκανες λίγο κράτει. Τουλάχιστον προσπάθησε να επιβεβαιώσεις πως εσύ έχεις λίγο νιονιό.