οταν καποιος κανει προπαγανδα ακουει τα αναμενομενα
ποιος ειναι κολλημενος φαινεται απτο ποιος αναφεται στους αλλους πρωτος
αααα και το ξεχασα
και φυσικα ουτε εμεις θα αλλαξουμε τον τροπο του γραφουμε
μιλαω εκ μερος ολων γιατι πιστευω οτι ολοι αυτο πιστευουν
Εσύ να προσέχεις (τον τρόπο που γράφεις) γιατί είσαι στο όριο. Όχι μόνο εδώ, και αλλού σε έχω τσεκάρει.
Εν τάξει, καλές ήταν αυτές οι εξηγήσεις, αλλά φτάνουν.
By the way οι απόψεις του Siegf (σήμερα στις 20:44:00) περί Μακεδονίας με βρίσκουν αρκετά σύμφωνο, αλλά δε θεωρώ ότι ξέρω αρκετά το θέμα ώστε να έχω βαρύνουσα άποψη. Με τον κοινό νου, καλά τα έθεσε. Αλλά ίσως υπάρχουν και άλλες παράμετροι, που μας διαφεύγουν...
Π.χ. θυμάμαι ότι είχα δει στο MEGA (πριν από πολλά χρόνια, ίσως περισσότερα κι από 15) μια συνέντευξη του Χ. Σαρζετάκη για το θέμα (στον -νεαρό τότε- Χατζηνικολάου) η οποία ήταν ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ (και ο τύπος ήταν ΚΑΘΕΤΟΣ κατά της χρήσης οποιουδήποτε ονόματος που θα εμπεριείχε τον όρο Μακεδονία, και αυτό ΟΧΙ από εθνικιστική έξαρση) και με επιχειρήματα που δε θυμάμαι πια.
Μάλιστα την είχα γράψει (σε VHS τότε), και έψαξα τις κασέτες μου, αλλά δυστυχώς δε την βρήκα. Μάλλον την έσβησα για να γράψω άλλα από πάνω. Κρίμα, γιατί θα ήταν μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ αναδρομή, αν μπορούσε να την δει κανείς σήμερα.
Αν έχει κανείς πρόσβαση στο MEGA, ίσως μπορεί να πάρει μια κόπια. Θα με ενδιέφερε.
Υ.Γ: Ανεφέρομαι στο post του Siegf με χρόνο (και όχι με τον αριθμό του), γιατί αν γίνουν σβησίματα η αρίθμηση των post αλλάζει.