δεν εχω να χωρισω τιποτα και με κανεναν.μην αποπαιρνεις τα..παιδια και εγω που το διαβαζω το ζητησα...
αλλα ειναι σπαστικο καθε λιγο ο καθενας να ζητα χωρις καν να προσπαθειση.
πρεπει να το παραδεχθεις.
δεν εχω να χωρισω τιποτα και με κανεναν.μην αποπαιρνεις τα..παιδια και εγω που το διαβαζω το ζητησα...
...περιγραφη αννας?.....ποσο σου πηγε το διπλο?....μετα απο αρκετο καιρο περασα χτες το απογευμα απο το γνωστο χωρο της μαγιας στο μοσχατο ...
δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω αφου εχω αναφερθει και παλιοτερα .....
ολα υπεροχα απο ολες τις αποψεις ...
το μονο νεο για εμενα η παρουσια της αννας ...
μια πολυ ευχαριστη νοτα στο ολο κονσεπτ...
συνιστατε ανεπιφυλακτα και ειναι κατι το εκπληκτικο 4 χερια να σε τριβουν και μετα να εχεις δυο κοπελες στα παρελκομενα ...
περασα ενα γεματο δυωρο στον χωρο μαζι βεβαια και το καφεδακι που μου προσφερε η μαγια...
ευχομαι σε ολους σας να περασετε αναλογα...σε οσους βεβαια τιμησουν τις κυριες..
γιατι γουστα ειναι αυτα
η αννα ειναι γυρω στο 1,70 καστανοξανθη με καλο σωματακι και ωραια βυζακια.θα ελεγα γυρω στα 27 αν και με τις ηλικιες δεν τα παω καλα. για τα δικα μου δεδομενα ειναι μεγαλη καυλα. στα του διπλου τωρα εχει αψογη συνεργασια με τη μαγια,και δικαιολογημενα σου αποσπα την προσοχη λογω του νεανικου κορμιου της.κοστος διπλου 70 ευρω.ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ....περιγραφη αννας?.....ποσο σου πηγε το διπλο?....
Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος παραπάνω!η αννα ειναι γυρω στο 1,70 καστανοξανθη με καλο σωματακι και ωραια βυζακια.θα ελεγα γυρω στα 27 αν και με τις ηλικιες δεν τα παω καλα. για τα δικα μου δεδομενα ειναι μεγαλη καυλα. στα του διπλου τωρα εχει αψογη συνεργασια με τη μαγια,και δικαιολογημενα σου αποσπα την προσοχη λογω του νεανικου κορμιου της.κοστος διπλου 70 ευρω.ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ.
αμα θες μονο την Αννα μπορεις? ή ειναι υποχρεωτικο το διπλο?
τι σερβις παρεχει το σημερον η Μαγια... εχω ακουσει οτι εχει περιορισει τις παλαιοτερες υπηρεσιες που την κανανε γνωστη...
υπηρεσιες Αννας? κοστος μονου?
λιγη καλη και τεκμηριωμενη πληροφορηση...?
Τότε τι ρωτάς ρε συ; Να σου πει άλλος αν το σημερινό σέρβις είναι ίδιο ή αλλιώτικο με το παλιό της;εχω γραψει Μαγια εγω... πολλα χρονια τωρα... πολλες φορες... τοτε που οι προφυλαξεις ηταν λιγοτερες...
μου ειναι γνωστη η ποιοτητα...
μεγαλε μου δημιουργεις την εντυπωση οτι δεν διαβαζεις..... για κανε ενα κοπο.ε ναι... και για το σερβις της αλλης της μικρης...
Τα κοριτσια ειναι εξαιρετικα και τα δυο και η Μαγια και η Αννα. Πολυ ανετες, φιλικες σα να ειναι φιλες σου. Το κυριοτερο απ ολα ειναι οτι δεν ειναι ξεπετες. Δεν τις ενδιαφερει ο χρονος. Μοναδικη καθαριοτητα που δεν συναντας αλλου. Σαν εμφανιση ειναι ακριβως οπως εχει περιγραφει και παραπανω. η τιμη ειναι 70 και για τα δυο κοριτσια και ειναι πολυ ωραια να σε αγγιζουν 4 χερια και να χουφτωνεις δυο κορμια. Απο σερβις κανονικα με σκουφο ολα
μετα απο αρκετο καιρο περασα χτες το απογευμα απο το γνωστο χωρο της μαγιας στο μοσχατο ...
δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω αφου εχω αναφερθει και παλιοτερα .....
ολα υπεροχα απο ολες τις αποψεις ...
το μονο νεο για εμενα η παρουσια της αννας ...
μια πολυ ευχαριστη νοτα στο ολο κονσεπτ...
συνιστατε ανεπιφυλακτα και ειναι κατι το εκπληκτικο 4 χερια να σε τριβουν και μετα να εχεις δυο κοπελες στα παρελκομενα ...
περασα ενα γεματο δυωρο στον χωρο μαζι βεβαια και το καφεδακι που μου προσφερε η μαγια...
ευχομαι σε ολους σας να περασετε αναλογα...σε οσους βεβαια τιμησουν τις κυριες..
γιατι γουστα ειναι αυτα
η αννα ειναι γυρω στο 1,70 καστανοξανθη με καλο σωματακι και ωραια βυζακια.θα ελεγα γυρω στα 27 αν και με τις ηλικιες δεν τα παω καλα. για τα δικα μου δεδομενα ειναι μεγαλη καυλα. στα του διπλου τωρα εχει αψογη συνεργασια με τη μαγια,και δικαιολογημενα σου αποσπα την προσοχη λογω του νεανικου κορμιου της.κοστος διπλου 70 ευρω.ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ.
αναλυτικα κι ολας... τι λες βρε παιδι μου θα ειμαι τυφλος μαλλον...
εγω αυτα τα λεω γενικοτητες...
DFK, OWO, CIM, CIF, A-LEVEL, AR εγω ετσι καταλαβαινω...
οπως προαναφερθηκε το διπλο 70 ......περιγραφη αννας?.....ποσο σου πηγε το διπλο?....
κοίτα δεν έχει και άδικο ο παίχτης...δεν έχουν γραφτεί αναλυτικά όπως για παραδειγμα για call girls που εκει ψειρίζουμε την μαιμού!φιλε αγαπητε να σου ζητησω συγνωμη.
απο την επομενη φορα θα δημοσιευουμε ολοι τις πτυχιακες μας εργασιες επιπεδου τουλαχιστον PHD.
να μην σε αναγκαζουμε να αναδημοσιευσεις ανουσιες "φοιτητικες σημειωσουλες" για να βλεπουμε τις "αποριες" που προκυπτουν ....
μπραβο επιπεδο το σαιτ ?????
και δεν του φαινεται !!!!
φιλε αγαπητε καλησπερα...κοίτα δεν έχει και άδικο ο παίχτης...δεν έχουν γραφτεί αναλυτικά όπως για παραδειγμα για call girls που εκει ψειρίζουμε την μαιμού!