καλημερα αγαπητε και καλη διασκεδαση παντα....
πολύ καλημέρα σας!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάγια- μασάζ κατ'οίκον
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bubu01
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 656
- Εμφανίσεις 141K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
αφου διαβασα αρκετα εδωπερα, μιας που δεν ειχα ιδεα για την κοπελα, καταλαβα οτι απο υπηρεσιες ειναι πολυ καλα και ειδικοτερα τωρα με το ντουεντο αλλα ρε παιδια σε 30 σελιδες μια αναφορα για την εμφανιση που να ειναι σηγκεκριμενη δεν ειδα.. Οι κοπελες ειναι ωραιες? λενε τιποτα η απλα να τριβουν ξερουν? τα σωματα τους ειναι αδυνατα, γυμνασμενα, χοντρα? θελω να επισκεφτω αλλα αν ειναι κατω απο την κλιμακα καποιος να με σωσει παρακαλω!
Η Μάγια είναι αρχοντο-μιλφ, πατημένα τα 40 σίγουρα και κάτω από 50, μελαχροινή Γεωργιανή, με όμορφο πρόσωπο, ψηλή με ποδάρες και υπέροχο κώλο, αλλά μικρό βυζάκι. Μασάζ από τα καλύτερα της αγοράς, γαμήσι μερακλίδικο.
Για την Άννα δεν ξέρω, δεν έχω πάει μετά την επαναλειτουργία.
Για την Άννα δεν ξέρω, δεν έχω πάει μετά την επαναλειτουργία.
συνάντηση πρις λίγες μέρες στο ´χωρο τους στο μοσχάτο ο οποιος εινασι πολύ διακριτικός κατι το οποιο ειναι υπεραπαραίτητο για εμενα. όμορφες κοπελες῏γυναίκες κ οι δυο,πάνω απο το μέσο όρο,πολύ ανθρώπινος χώρος κ καθαρός.ωραιίο μασάζ κ καλός δευτερος γύρος.θα ξαναπάω σιγουρα
χθες αψογες και οι δυο. πολυ ωραια.συνάντηση πρις λίγες μέρες στο ´χωρο τους στο μοσχάτο ο οποιος εινασι πολύ διακριτικός κατι το οποιο ειναι υπεραπαραίτητο για εμενα. όμορφες κοπελες῏γυναίκες κ οι δυο,πάνω απο το μέσο όρο,πολύ ανθρώπινος χώρος κ καθαρός.ωραιίο μασάζ κ καλός δευτερος γύρος.θα ξαναπάω σιγουρα
xristos350
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 298
- Πόντοι
- 1.510
Mονο ντουετο παιζει πλεον???
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.090
- Πόντοι
- 42.697
Mονο ντουετο παιζει πλεον???
νομιζω παιζει και σόλο
hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 90
- Πόντοι
- 5.765
η διαφορα ειναι 10 ευρω μεταξυ μονου και διπλου.οποτε μονο αν δε γουσταρεις το διπλο δεν το παιρνεις.νομιζω παιζει και σόλο
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
τη μάγια την είχα δοκιμάσει μόνη της με πολύ καλές εντυπώσεις...τώρα με ντουέτο ψήνομαι ακόμα περισσότερο....η άννα τι ηλικίας είναι?
hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 90
- Πόντοι
- 5.765
γυρω στα 25.τη μάγια την είχα δοκιμάσει μόνη της με πολύ καλές εντυπώσεις...τώρα με ντουέτο ψήνομαι ακόμα περισσότερο....η άννα τι ηλικίας είναι?
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ρώτα στο πμ το τηλ και θα στο δώσουν...ρε μάγκες για ρ/β με τα κορίτσια αρκεί το pm που έστειλα, ή δεν θα το δούνε? Παίζει κάποιο τηλ σε pm?
kounoupidi
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
!!!Καλησπερα σε ολους, ειμαι η Μαγια.
Σας ενημερωνω οτι απο εδω και στο εξης θα εργαζομαι μονη μου στο δικο σας ή στο δικο μου χωρο. Προσφέρω μασάζ και πρόγραμμα για μια ωρα.
Οι ωρες που θα ειμαι διαθεσιμη ειναι απο 10 το πρωι εως 9 το βραδυ.
Μπορειτε να ρωτατε και να επικοινειτε μαζι μου μεσα απο αυτο το θρεντ
Φιλιά σε ολους :-*
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
περασμα πριν λιγο καιρο..για την/τισ εμφανισεισ,βλεπε παρακατω
με καλυπτουν οι συναγωνιστεσ παραπανω για την εμφανιση,(με καποιεσ απισημανσεισ απο εμενα)...
αψογη καθαριοτητα,καλο εωσ υπερβολικα φιλικο περιβαλον,που ομωσ το διαχειριζεται μονο η μαγια..η αννα εμφνιαζεται μονο στο δωματιο..
στα ενδωτερα..
ειναι πραγματικα υπεροχο,να αισθανεσαι 4 χερια,2 στοματα,να σε περιποιουνται,να μην ξερεισ ποια σε χαιδευει που,ποια σε φιλα...απιστευτη καβλα...ετσι κ αλλοιωσ ζητησα απαλο αισθησιακο μασαζ...αριστη συνεργασια μεταξυ τουσ,κ απογειωση..
στο δευτερο μεροσ..
εδω αλλαζουν τα πραγματα,(ετσι ειχε γινει κ την αλλη φορα,που ειχα παει ,οταν ηταν μονη τησ η μαγια..)βλεπε παλαιοτερη κριτικη.
εμφανησ "σπρωξιμο"τησ αννασ για διεκπαιρεωση τησ πραξησ..η μαγια σε βοηθητικο ρολο..εμεινα με ενα κενο,μια αποστειρωμενη οπωσ ειχα πει κ την προηγουμενη φορα,συνευρεση...η αννα τραβιοταν σε ολα,κ επαιρνε κ σταση,που δεν αφηνε την πληρη διεισδυση...τελειωμα οπωσ οπωσ απο μερουσ μου...
για τον φιλο που ρωτουσε για CIM,CIF κλπ ομορφα ,ουτε να το σκεφτεται..
προσωπικη αποψη,για μια φορα αξιζει τα λεφτα,η αν δινεισ μεγαλυτερη σημασια στο πρωτο μεροσ,κ ελαχιστη στο δευτερο,αξιζει σιγουρα..
Η Μάγια είναι αρχοντο-μιλφ(δεν θατολεγα,δεν εχω αυτη την αποψη για αρχοντογυναικα γενικα), πατημένα τα 40 σίγουρα και κάτω από 50, μελαχροινή Γεωργιανή, με όμορφο πρόσωπο(αλλα σκληρο), ψηλή με ποδάρες και υπέροχο κώλο, αλλά μικρό βυζάκι. Μασάζ από τα καλύτερα της αγοράς, γαμήσι μερακλίδικο(εχουμε διαφορετικη αποψη κ σε αυτο)
Η Αννα είναι πολύ νεώτερη,πιο ωραίο σώμα,μεγαλύτερο στήθος,ωραία ποδια και κοντά μαλλιά...
η αννα ειναι γυρω στο 1,70 καστανοξανθη με καλο σωματακι και ωραια βυζακια.θα ελεγα γυρω στα 27 αν και με τις ηλικιες δεν τα παω καλα. για τα δικα μου δεδομενα ειναι μεγαλη καυλα. στα του διπλου τωρα εχει αψογη συνεργασια με τη μαγια,και δικαιολογημενα σου αποσπα την προσοχη λογω του νεανικου κορμιου της..
με καλυπτουν οι συναγωνιστεσ παραπανω για την εμφανιση,(με καποιεσ απισημανσεισ απο εμενα)...
αψογη καθαριοτητα,καλο εωσ υπερβολικα φιλικο περιβαλον,που ομωσ το διαχειριζεται μονο η μαγια..η αννα εμφνιαζεται μονο στο δωματιο..
στα ενδωτερα..
ειναι πραγματικα υπεροχο,να αισθανεσαι 4 χερια,2 στοματα,να σε περιποιουνται,να μην ξερεισ ποια σε χαιδευει που,ποια σε φιλα...απιστευτη καβλα...ετσι κ αλλοιωσ ζητησα απαλο αισθησιακο μασαζ...αριστη συνεργασια μεταξυ τουσ,κ απογειωση..
στο δευτερο μεροσ..
εδω αλλαζουν τα πραγματα,(ετσι ειχε γινει κ την αλλη φορα,που ειχα παει ,οταν ηταν μονη τησ η μαγια..)βλεπε παλαιοτερη κριτικη.
εμφανησ "σπρωξιμο"τησ αννασ για διεκπαιρεωση τησ πραξησ..η μαγια σε βοηθητικο ρολο..εμεινα με ενα κενο,μια αποστειρωμενη οπωσ ειχα πει κ την προηγουμενη φορα,συνευρεση...η αννα τραβιοταν σε ολα,κ επαιρνε κ σταση,που δεν αφηνε την πληρη διεισδυση...τελειωμα οπωσ οπωσ απο μερουσ μου...
για τον φιλο που ρωτουσε για CIM,CIF κλπ ομορφα ,ουτε να το σκεφτεται..
προσωπικη αποψη,για μια φορα αξιζει τα λεφτα,η αν δινεισ μεγαλυτερη σημασια στο πρωτο μεροσ,κ ελαχιστη στο δευτερο,αξιζει σιγουρα..
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
[/quote]
Επέτρεψε μου να μη συμφωνήσω... Και το δεύτερο είναι υπέροχο . Το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι πολύ ευγενικά και διακριτικά να προτιμήσει την Μάγια αντί για την Αννα.. Τουλάχιστον την υπογραφή μας και την.... την βάζουμε όπου θέλουμε εμείς...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις