troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.855
- Πόντοι
- 5.506
πες τα τυπε....εμεις εδω τους πνιγουμε στο πασαλιμανιτυπε πρωτα θα μαθετε να οδηγατε ποδηλατο και μετα θα σταματησουμε να σας παταμε με το ΙΧ
πες τα τυπε....εμεις εδω τους πνιγουμε στο πασαλιμανιτυπε πρωτα θα μαθετε να οδηγατε ποδηλατο και μετα θα σταματησουμε να σας παταμε με το ΙΧ
Όχι. Αντικομμουνιστής θα έλεγα.
ειμαστε οπισθοδρομικοι τυπε επειδη δε γουσταρουμε τον καθε κομπλεξικο που αποφασισε να αγορασει ενα ποδηλατακι με βοηθητικες στα 40 του και κουτουλαει γριες πανω στα πεζοδρομια,οδηγει σταρχιδιστικα σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας,παραβιαζει κοκκινα,στοπ και ο,τι αλλο μπορει να επιφερει τεραστια προστιμα σε ενα φυσιολογικο οδηγο,ενος φυσιολογικου οχηματος.Για όλα τα υστερικά κομπλεξικά σχόλια που βλέπω για τους ποδηλάτες, σίγουρα τα γαμωσαράβαλά σας χρειάζονται τρελό τσάκισμα και χάραγμα όπου σας πετυχαίνουμε, ειδικά σ' αυτούς που παρκάρουν για ώρες επάνω στους κυριολεκτικά ΔΥΟ (2!!) ποδηλατόδρομους της πόλης. Κουβαλάτε τεράστιο κόμπλεξ και οπισθοδρομικότητα επάνω σας.
θειε τους εχω δει να κατουρανε κιολας στης μπετουγιες των αυτοκινητων.....Αν χαράξετέ τα αυτοκίνητα μας επειδή παρκάρουν πάνω στους ποδηλατόδρομούς σας, εμείς θα σκάσουμε τα λάστιχα σας.
θειε τους εχω δει να κατουρανε κιολας στης μπετουγιες των αυτοκινητων.....
Καλά εμένα στα παπάρια μου τι λέτε. Εσείς έχετε φέρει την πόλη σε αυτή την κατάσταση μαζί με τον εκάστοτε δήμαρχο. Ο κάθε κακομαθημένος τεμπελχανάς χρειάζεται ΙΧ για να πάει να πάρει τσιγάρα από το περίπτερο. Νομίζω ότι το κόμπλεξ δημιουργείται επειδή σας προσπερνάμε αβέρτα στους μποτιλιαρισμένους δρόμους και φτάνουμε γρήγορα και ανέξοδα όπου θέλουμε στο κέντρο. Το βλέπετε αυτό και τρελαίνεστε μιλάμε, φρικάρετε...
εχουμε και μηχανακια τυπε.και με αυτα σας τσακιζουμε και παμε πιο γρηγορα,με ελαχιστο κοστος.Καλά εμένα στα παπάρια μου τι λέτε. Εσείς έχετε φέρει την πόλη σε αυτή την κατάσταση μαζί με τον εκάστοτε δήμαρχο. Ο κάθε κακομαθημένος τεμπελχανάς χρειάζεται ΙΧ για να πάει να πάρει τσιγάρα από το περίπτερο. Νομίζω ότι το κόμπλεξ δημιουργείται επειδή σας προσπερνάμε αβέρτα στους μποτιλιαρισμένους δρόμους και φτάνουμε γρήγορα και ανέξοδα όπου θέλουμε στο κέντρο. Το βλέπετε αυτό και τρελαίνεστε μιλάμε, φρικάρετε...
βρωμανε και απο τον ιδρωτα θειε :S :S :SΠίσσα και πούπουλα σε όλους τους ποδηλάτες!
τυπε πρωτα θα μαθετε να οδηγατε ποδηλατο και μετα θα σταματησουμε να σας παταμε με το ΙΧ
αντε στο δρομο δεν γαμιεται
με το mountain πανω στα πεζοδρομια πανε
να τον πιασεις τον τσελιγκα και να του βγαλεις τη σελα
τυπε εγω απο χτες αρχισα να πεταω πινεζεςισχυει τυπε...ασε που πανω στο πεζοδρομιο ειναι πιο δυσκολο να τους πατησεις... :'( :-
Τυπε αν και χρησιμοποιω το αμαξι για το κεντρο πολλη σπανια λογο οτι κατεβαινω με το παπι απο τη στιγμη που πληρωνω ενα καρο φορους για αυτο συν τους δρομους που χρησιμοποιω θα παω με αυτο στο περιπτερο ακομα και αν ειναι 1 μετρο απο το σπιτι μου τα ποδηλατα απ οσο ξερω δε πληρωνουν απολυτος τιποτα για τους δρομους που χρησιμοποιουν συν οτι κανουν χιλιες δυο παρανομιες με την κυριοτερη να παραβιαζουν κοκκινα λογο οτι ειναι ποδηλατα νομιζουν για αυτα δεν ισχυουν τα φαναρια εναν τυπο κοντεψα να του βαλω το ποδηλατο στον πατο του γιατι με εβρισε επειδη περασα με ΠΡΑΣΙΝΟ αν δεν μαζευονταν κι αλλοι εκει να αποτρεψουν τη φασαρια θα του χα βαλει το ποδηλατο στον πατο και θα του το βγαζα απο το στομα.Καλά εμένα στα παπάρια μου τι λέτε. Εσείς έχετε φέρει την πόλη σε αυτή την κατάσταση μαζί με τον εκάστοτε δήμαρχο. Ο κάθε κακομαθημένος τεμπελχανάς χρειάζεται ΙΧ για να πάει να πάρει τσιγάρα από το περίπτερο. Νομίζω ότι το κόμπλεξ δημιουργείται επειδή σας προσπερνάμε αβέρτα στους μποτιλιαρισμένους δρόμους και φτάνουμε γρήγορα και ανέξοδα όπου θέλουμε στο κέντρο. Το βλέπετε αυτό και τρελαίνεστε μιλάμε, φρικάρετε...
βρωμανε και απο τον ιδρωτα θειε :S :S :S
εν τω μεταξυ πληρωνουμε ασφαλεια,οποτε αν εμπλακουμε σε ενα ατυχημα,δεν υπαρχει προβλημα.αυτοι οι κουραδες,αν προκαλεσουνν ατυχημα,ποιος πληρωνει;Τυπε αν και χρησιμοποιω το αμαξι για το κεντρο πολλη σπανια λογο οτι κατεβαινω με το παπι απο τη στιγμη που πληρωνω ενα καρο φορους για αυτο συν τους δρομους που χρησιμοποιω θα παω με αυτο στο περιπτερο ακομα και αν ειναι 1 μετρο απο το σπιτι μου τα ποδηλατα απ οσο ξερω δε πληρωνουν απολυτος τιποτα για τους δρομους που χρησιμοποιουν συν οτι κανουν χιλιες δυο παρανομιες με την κυριοτερη να παραβιαζουν κοκκινα λογο οτι ειναι ποδηλατα νομιζουν για αυτα δεν ισχυουν τα φαναρια εναν τυπο κοντεψα να του βαλω το ποδηλατο στον πατο του γιατι με εβρισε επειδη περασα με ΠΡΑΣΙΝΟ αν δεν μαζευονταν κι αλλοι εκει να αποτρεψουν τη φασαρια θα του χα βαλει το ποδηλατο στον πατο και θα του το βγαζα απο το στομα.
εν τω μεταξυ πληρωνουμε ασφαλεια,οποτε αν εμπλακουμε σε ενα ατυχημα,δεν υπαρχει προβλημα.αυτοι οι κουραδες,αν προκαλεσουνν ατυχημα,ποιος πληρωνει;
μιλατε σοφα και ομορφα κυριεεν τω μεταξυ πληρωνουμε ασφαλεια,οποτε αν εμπλακουμε σε ενα ατυχημα,δεν υπαρχει προβλημα.αυτοι οι κουραδες,αν προκαλεσουνν ατυχημα,ποιος πληρωνει;
εχουμε και μηχανακια τυπε.
Eλα ντε ποιος?εν τω μεταξυ πληρωνουμε ασφαλεια,οποτε αν εμπλακουμε σε ενα ατυχημα,δεν υπαρχει προβλημα.αυτοι οι κουραδες,αν προκαλεσουνν ατυχημα,ποιος πληρωνει;