Νέα

η κλοπή των θέσεων στάθμευσης στην Θεσσαλονίκη τα τελεύταια 20 χρόνια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 172663
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Για όλα τα υστερικά κομπλεξικά σχόλια που βλέπω για τους ποδηλάτες, σίγουρα τα γαμωσαράβαλά σας χρειάζονται τρελό τσάκισμα και χάραγμα όπου σας πετυχαίνουμε, ειδικά σ' αυτούς που παρκάρουν για ώρες επάνω στους κυριολεκτικά ΔΥΟ (2!!) ποδηλατόδρομους της πόλης. Κουβαλάτε τεράστιο κόμπλεξ και οπισθοδρομικότητα επάνω σας.
ειμαστε οπισθοδρομικοι τυπε επειδη δε γουσταρουμε τον καθε κομπλεξικο που αποφασισε να αγορασει ενα ποδηλατακι με βοηθητικες στα 40 του και κουτουλαει γριες πανω στα πεζοδρομια,οδηγει σταρχιδιστικα σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας,παραβιαζει κοκκινα,στοπ και ο,τι αλλο μπορει να επιφερει τεραστια προστιμα σε ενα φυσιολογικο οδηγο,ενος φυσιολογικου οχηματος.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.855
Πόντοι
5.506
Αν χαράξετέ τα αυτοκίνητα μας επειδή παρκάρουν πάνω στους ποδηλατόδρομούς σας, εμείς θα σκάσουμε τα λάστιχα σας.
θειε τους εχω δει να κατουρανε κιολας στης μπετουγιες των αυτοκινητων.....

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Καλά εμένα στα παπάρια μου τι λέτε. Εσείς έχετε φέρει την πόλη σε αυτή την κατάσταση μαζί με τον εκάστοτε δήμαρχο. Ο κάθε κακομαθημένος τεμπελχανάς χρειάζεται ΙΧ για να πάει να πάρει τσιγάρα από το περίπτερο. Νομίζω ότι το κόμπλεξ δημιουργείται επειδή σας προσπερνάμε αβέρτα στους μποτιλιαρισμένους δρόμους και φτάνουμε γρήγορα και ανέξοδα όπου θέλουμε στο κέντρο. Το βλέπετε αυτό και τρελαίνεστε μιλάμε, φρικάρετε... :uglystupid: :2funny:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.725
Πόντοι
26.096
Καλά εμένα στα παπάρια μου τι λέτε. Εσείς έχετε φέρει την πόλη σε αυτή την κατάσταση μαζί με τον εκάστοτε δήμαρχο. Ο κάθε κακομαθημένος τεμπελχανάς χρειάζεται ΙΧ για να πάει να πάρει τσιγάρα από το περίπτερο. Νομίζω ότι το κόμπλεξ δημιουργείται επειδή σας προσπερνάμε αβέρτα στους μποτιλιαρισμένους δρόμους και φτάνουμε γρήγορα και ανέξοδα όπου θέλουμε στο κέντρο. Το βλέπετε αυτό και τρελαίνεστε μιλάμε, φρικάρετε... :uglystupid: :2funny:

Πίσσα και πούπουλα σε όλους τους ποδηλάτες!

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
εχουμε και μηχανακια τυπε.και με αυτα σας τσακιζουμε και παμε πιο γρηγορα,με ελαχιστο κοστος.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.284
Πόντοι
6.056
αντε στο δρομο δεν γαμιεται

με το mountain πανω στα πεζοδρομια πανε
να τον πιασεις τον τσελιγκα και να του βγαλεις τη σελα

:pipa3:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006
αντε στο δρομο δεν γαμιεται

με το mountain πανω στα πεζοδρομια πανε
να τον πιασεις τον τσελιγκα και να του βγαλεις τη σελα

:pipa3:

ισχυει τυπε...ασε που πανω στο πεζοδρομιο ειναι πιο δυσκολο να τους πατησεις... :'( :-

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Τυπε αν και χρησιμοποιω το αμαξι για το κεντρο πολλη σπανια λογο οτι κατεβαινω με το παπι απο τη στιγμη που πληρωνω ενα καρο φορους για αυτο συν τους δρομους που χρησιμοποιω θα παω με αυτο στο περιπτερο ακομα και αν ειναι 1 μετρο απο το σπιτι μου τα ποδηλατα απ οσο ξερω δε πληρωνουν απολυτος τιποτα για τους δρομους που χρησιμοποιουν συν οτι κανουν χιλιες δυο παρανομιες με την κυριοτερη να παραβιαζουν κοκκινα λογο οτι ειναι ποδηλατα νομιζουν για αυτα δεν ισχυουν τα φαναρια εναν τυπο κοντεψα να του βαλω το ποδηλατο στον πατο του γιατι με εβρισε επειδη περασα με ΠΡΑΣΙΝΟ αν δεν μαζευονταν κι αλλοι εκει να αποτρεψουν τη φασαρια θα του χα βαλει το ποδηλατο στον πατο και θα του το βγαζα απο το στομα.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Τυπε αν και χρησιμοποιω το αμαξι για το κεντρο πολλη σπανια λογο οτι κατεβαινω με το παπι απο τη στιγμη που πληρωνω ενα καρο φορους για αυτο συν τους δρομους που χρησιμοποιω θα παω με αυτο στο περιπτερο ακομα και αν ειναι 1 μετρο απο το σπιτι μου τα ποδηλατα απ οσο ξερω δε πληρωνουν απολυτος τιποτα για τους δρομους που χρησιμοποιουν συν οτι κανουν χιλιες δυο παρανομιες με την κυριοτερη να παραβιαζουν κοκκινα λογο οτι ειναι ποδηλατα νομιζουν για αυτα δεν ισχυουν τα φαναρια εναν τυπο κοντεψα να του βαλω το ποδηλατο στον πατο του γιατι με εβρισε επειδη περασα με ΠΡΑΣΙΝΟ αν δεν μαζευονταν κι αλλοι εκει να αποτρεψουν τη φασαρια θα του χα βαλει το ποδηλατο στον πατο και θα του το βγαζα απο το στομα.
εν τω μεταξυ πληρωνουμε ασφαλεια,οποτε αν εμπλακουμε σε ενα ατυχημα,δεν υπαρχει προβλημα.αυτοι οι κουραδες,αν προκαλεσουνν ατυχημα,ποιος πληρωνει;

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
23.725
Πόντοι
26.096
εν τω μεταξυ πληρωνουμε ασφαλεια,οποτε αν εμπλακουμε σε ενα ατυχημα,δεν υπαρχει προβλημα.αυτοι οι κουραδες,αν προκαλεσουνν ατυχημα,ποιος πληρωνει;

Καλά τα λέτε, κύριε!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.855
Πόντοι
5.506
μιλατε σοφα και ομορφα κυριε

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Eλα ντε ποιος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom