Νέα

η κλοπή των θέσεων στάθμευσης στην Θεσσαλονίκη τα τελεύταια 20 χρόνια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 172663
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.401
Πόντοι
26.096
τυπε εχω παρασυρει δεκαδες ποδηλατες οι οποιοι νομιζουν οτι δεν ισχυει για αυτους ο ΚΟΚ και οτι μπορουν να πηγαινουν παντου γαμιωντας, ενω εμεις που εχουμε ΙΧ πρεπει να εχουμε τα ματια μας 14 και να τους προσεχουμε λες και ειναι βρεφη... :S :S :S
νταξει τις περισσοτερες φορες το περιστατικο ληγει με να συγκαταβατικο χτηπημα στην πλατη του ποδηλατη, τους δινω και ενα χαρτομαντηλο να σκουπισουν τα αιματα τους και ολα καλα... :wanker:

Τι λέει κ.συνάδελφε;Όλα καλά;

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
τυπε εχω παρασυρει δεκαδες ποδηλατες οι οποιοι νομιζουν οτι δεν ισχυει για αυτους ο ΚΟΚ και οτι μπορουν να πηγαινουν παντου γαμιωντας, ενω εμεις που εχουμε ΙΧ πρεπει να εχουμε τα ματια μας 14 και να τους προσεχουμε λες και ειναι βρεφη... :S :S :S
νταξει τις περισσοτερες φορες το περιστατικο ληγει με να συγκαταβατικο χτηπημα στην πλατη του ποδηλατη, τους δινω και ενα χαρτομαντηλο να σκουπισουν τα αιματα τους και ολα καλα... :wanker:
οι ποδηλατες ειναι ο καρκινος της οποιασδηποτε πολης.και στο εξωτερικο που βρισκομαι,εισαι πεζο πανω στο πεζοδρομιο και ερχεται ο καθε διανοητικα καθυστερημενος ποδηλατης να σου σπασει τα αρχιδια.με τα αυτοκινητα ειναι ιδιαιτερα επικινδυνοι οταν περναν τις διαβασεις πεζων,στις οποιες κανονικα,οφειλουν να κατεβουν απο το ποδηλατο αν θουν να εχουν προτεραιοτητα.εχω σταματησει να σταματαω στις διαβασεις αν δεν κατεβουν απο το ποδηλατο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
οι ποδηλατες ειναι ο καρκινος της οποιασδηποτε πολης.και στο εξωτερικο που βρισκομαι,εισαι πεζο πανω στο πεζοδρομιο και ερχεται ο καθε διανοητικα καθυστερημενος ποδηλατης να σου σπασει τα αρχιδια.με τα αυτοκινητα ειναι ιδιαιτερα επικινδυνοι οταν περναν τις διαβασεις πεζων,στις οποιες κανονικα,οφειλουν να κατεβουν απο το ποδηλατο αν θουν να εχουν προτεραιοτητα.εχω σταματησει να σταματαω στις διαβασεις αν δεν κατεβουν απο το ποδηλατο.
Οι ποδηλάτες μου σπάνε πολύ άσχημα τα αρχίδια ειδικά σε δρόμους με πολλή κίνηση!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.954
Πόντοι
5.506
νταξει τις περισσοτερες φορες το περιστατικο ληγει με ενα συγκαταβατικο χτηπημα στην πλατη του ποδηλατη, τους δινω και ενα χαρτομαντηλο να σκουπισουν τα αιματα τους και ολα καλα... :wanker:
τυπε δεν ειναι πολλοι ποντοι οι ποδηλατες....αυτο παντως που περιγραφεις το κανουν ανετα οι ποδηλατες στο αμστερνταμ

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.401
Πόντοι
26.096
Γι αυτό οι αναρχικοί καίνε αυτοκίνητα. Έτσι θα επιλυθεί το θέμα της στάθμευσης. Ζήτω τα δημοκρατικά δικαιώματα των ελαχίστων.
Κάτω οι πολλοί!!!!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.401
Πόντοι
26.096
με τον προεδρα τρεχουμε λιγο, αλλα κατα τα αλλα ολα καλα... :hi:

Να πάρετε καλό δικηγόρο.
Σας προτείνω ανεπιφύλακτα τον κ. Αλέκο τον Καλησπεράκια.
Θα σώσει τον Πρόεδρο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.954
Πόντοι
5.506
αφηστε ρε μουνια καμια θεση να παρκαρει ο θειος μου.....καριολια!!!!
εξω απο εθνικη τραπεζα καλο ειναι....παει εκει καθε μερα και τσεκαρει το βιβλιαριο

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.401
Πόντοι
26.096
Πένομαι, κύριε.

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Για όλα τα υστερικά κομπλεξικά σχόλια που βλέπω για τους ποδηλάτες, σίγουρα τα γαμωσαράβαλά σας χρειάζονται τρελό τσάκισμα και χάραγμα όπου σας πετυχαίνουμε, ειδικά σ' αυτούς που παρκάρουν για ώρες επάνω στους κυριολεκτικά ΔΥΟ (2!!) ποδηλατόδρομους της πόλης. Κουβαλάτε τεράστιο κόμπλεξ και οπισθοδρομικότητα επάνω σας.

fredm5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
361
Πόντοι
286
η κλοπή των θέσεων στάθμευσης στην Θεσσαλονίκη τα τελεύταια 20 χρόνια:

Πηγαίνω συχνά Θεσσαλονίκη για δουλειά.
Νομίζω είναι η πόλη με τους πιο αφασία κατοίκους, στα αρχίδια τους όλα, δεν σέβονται τίποτα.
Παπαναστασίου δρόμος με κίνηση έχει δυο λωρίδες αλλά η κυκλοφορία γίνεται από την μια μόνο, επειδή στην δεξιά έχει μόνιμα παρκαρισμένα αυτοκίνητα παρότι απαγορεύεται.
Τσιμισκή τα ίδια,  δρόμος με 5 λωρίδες κυκλοφορίας και δουλεύουν οι 3, αριστερά και δεξιά παρκάρουν.
Παρκινγκ έχει μεγάλο και στην αρχή της Τσιμισκή και στο τέλος, και μεγάλο κοντά στην Αριστοτέλους, και υπάρχει και το υπαίθριο στην Δραγούμη.
Στα αρχίδια τους και ένας γερανός δεν τα μαζεύει. Αφήνουν να μποτιλιάρει η Τσιμισκή, σαν να παρκάρει κάποιος στην Σταδίου, όχι μόνο θα σε γράψουν θα στο σηκώσουν αμέσως.
Κακομαθημένοι είστε, πληρώστε κάνα παρκινγκ.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.401
Πόντοι
26.096
Για όλα τα υστερικά κομπλεξικά σχόλια που βλέπω για τους ποδηλάτες, σίγουρα τα γαμωσαράβαλά σας χρειάζονται τρελό τσάκισμα και χάραγμα όπου σας πετυχαίνουμε, ειδικά σ' αυτούς που παρκάρουν για ώρες επάνω στους κυριολεκτικά ΔΥΟ (2!!) ποδηλατόδρομους της πόλης. Κουβαλάτε τεράστιο κόμπλεξ και οπισθοδρομικότητα επάνω σας.

Είσθε κομμουνιστής;

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.401
Πόντοι
26.096
Πηγαίνω συχνά Θεσσαλονίκη για δουλειά.
Νομίζω είναι η πόλη με τους πιο αφασία κατοίκους, στα αρχίδια τους όλα, δεν σέβονται τίποτα.
Παπαναστασίου δρόμος με κίνηση έχει δυο λωρίδες αλλά η κυκλοφορία γίνεται από την μια μόνο, επειδή στην δεξιά έχει μόνιμα παρκαρισμένα αυτοκίνητα παρότι απαγορεύεται.
Τσιμισκή τα ίδια,  δρόμος με 5 λωρίδες κυκλοφορίας και δουλεύουν οι 3, αριστερά και δεξιά παρκάρουν.
Παρκινγκ έχει μεγάλο και στην αρχή της Τσιμισκή και στο τέλος, και μεγάλο κοντά στην Αριστοτέλους, και υπάρχει και το υπαίθριο στην Δραγούμη.
Στα αρχίδια τους και ένας γερανός δεν τα μαζεύει. Αφήνουν να μποτιλιάρει η Τσιμισκή, σαν να παρκάρει κάποιος στην Σταδίου, όχι μόνο θα σε γράψουν θα στο σηκώσουν αμέσως.
Κακομαθημένοι είστε, πληρώστε κάνα παρκινγκ.

Είναι εμφανές ότι σεις είσθε αναρχικός.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.263
Πόντοι
5.006

τυπε πρωτα θα μαθετε να οδηγατε ποδηλατο και μετα θα σταματησουμε να σας παταμε με το ΙΧ  :woldman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom