blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.401
- Πόντοι
- 26.096
τρωτε και πολυ σκορδαλια θειε εκει :S :S :S
Δεν είμαι θείος σας.
Δεν είδα άλλη ανάρτησή σας στους παππούληδες...
τρωτε και πολυ σκορδαλια θειε εκει :S :S :S
τυπε εχω παρασυρει δεκαδες ποδηλατες οι οποιοι νομιζουν οτι δεν ισχυει για αυτους ο ΚΟΚ και οτι μπορουν να πηγαινουν παντου γαμιωντας, ενω εμεις που εχουμε ΙΧ πρεπει να εχουμε τα ματια μας 14 και να τους προσεχουμε λες και ειναι βρεφη... :S :S :S
νταξει τις περισσοτερες φορες το περιστατικο ληγει με να συγκαταβατικο χτηπημα στην πλατη του ποδηλατη, τους δινω και ενα χαρτομαντηλο να σκουπισουν τα αιματα τους και ολα καλα...
ησουν εισαι και θα εισαι θειος μου...Δεν είμαι θείος σας.
Δεν είδα άλλη ανάρτησή σας στους παππούληδες...
οι ποδηλατες ειναι ο καρκινος της οποιασδηποτε πολης.και στο εξωτερικο που βρισκομαι,εισαι πεζο πανω στο πεζοδρομιο και ερχεται ο καθε διανοητικα καθυστερημενος ποδηλατης να σου σπασει τα αρχιδια.με τα αυτοκινητα ειναι ιδιαιτερα επικινδυνοι οταν περναν τις διαβασεις πεζων,στις οποιες κανονικα,οφειλουν να κατεβουν απο το ποδηλατο αν θουν να εχουν προτεραιοτητα.εχω σταματησει να σταματαω στις διαβασεις αν δεν κατεβουν απο το ποδηλατο.τυπε εχω παρασυρει δεκαδες ποδηλατες οι οποιοι νομιζουν οτι δεν ισχυει για αυτους ο ΚΟΚ και οτι μπορουν να πηγαινουν παντου γαμιωντας, ενω εμεις που εχουμε ΙΧ πρεπει να εχουμε τα ματια μας 14 και να τους προσεχουμε λες και ειναι βρεφη... :S :S :S
νταξει τις περισσοτερες φορες το περιστατικο ληγει με να συγκαταβατικο χτηπημα στην πλατη του ποδηλατη, τους δινω και ενα χαρτομαντηλο να σκουπισουν τα αιματα τους και ολα καλα...
Οι ποδηλάτες μου σπάνε πολύ άσχημα τα αρχίδια ειδικά σε δρόμους με πολλή κίνηση!οι ποδηλατες ειναι ο καρκινος της οποιασδηποτε πολης.και στο εξωτερικο που βρισκομαι,εισαι πεζο πανω στο πεζοδρομιο και ερχεται ο καθε διανοητικα καθυστερημενος ποδηλατης να σου σπασει τα αρχιδια.με τα αυτοκινητα ειναι ιδιαιτερα επικινδυνοι οταν περναν τις διαβασεις πεζων,στις οποιες κανονικα,οφειλουν να κατεβουν απο το ποδηλατο αν θουν να εχουν προτεραιοτητα.εχω σταματησει να σταματαω στις διαβασεις αν δεν κατεβουν απο το ποδηλατο.
τυπε δεν ειναι πολλοι ποντοι οι ποδηλατες....αυτο παντως που περιγραφεις το κανουν ανετα οι ποδηλατες στο αμστερνταμτυπε εχω παρασυρει δεκαδες ποδηλατες οι οποιοι νομιζουν οτι δεν ισχυει για αυτους ο ΚΟΚ και οτι μπορουν να πηγαινουν παντου γαμιωντας, ενω εμεις που εχουμε ΙΧ πρεπει να εχουμε τα ματια μας 14 και να τους προσεχουμε λες και ειναι βρεφη... :S :S :S
νταξει τις περισσοτερες φορες το περιστατικο ληγει με ενα συγκαταβατικο χτηπημα στην πλατη του ποδηλατη, τους δινω και ενα χαρτομαντηλο να σκουπισουν τα αιματα τους και ολα καλα...
γενικα,σε χωρες εκτος ολλανδιας που εχουν τετοια κουλτουρα,θελουν τσακισμα.Οι ποδηλάτες μου σπάνε πολύ άσχημα τα αρχίδια ειδικά σε δρόμους με πολλή κίνηση!
Τι λέει κ.συνάδελφε;Όλα καλά;
με τον προεδρα τρεχουμε λιγο, αλλα κατα τα αλλα ολα καλα...
θειε ειναι αληθεια οτι τα εχεις με την Γωγω Σαμπουντζακη?Πένομαι, κύριε.
θειε ειναι αληθεια οτι τα εχεις με την Γωγω Σαμπουντζακη?
η κλοπή των θέσεων στάθμευσης στην Θεσσαλονίκη τα τελεύταια 20 χρόνια:
Για όλα τα υστερικά κομπλεξικά σχόλια που βλέπω για τους ποδηλάτες, σίγουρα τα γαμωσαράβαλά σας χρειάζονται τρελό τσάκισμα και χάραγμα όπου σας πετυχαίνουμε, ειδικά σ' αυτούς που παρκάρουν για ώρες επάνω στους κυριολεκτικά ΔΥΟ (2!!) ποδηλατόδρομους της πόλης. Κουβαλάτε τεράστιο κόμπλεξ και οπισθοδρομικότητα επάνω σας.
Πηγαίνω συχνά Θεσσαλονίκη για δουλειά.
Νομίζω είναι η πόλη με τους πιο αφασία κατοίκους, στα αρχίδια τους όλα, δεν σέβονται τίποτα.
Παπαναστασίου δρόμος με κίνηση έχει δυο λωρίδες αλλά η κυκλοφορία γίνεται από την μια μόνο, επειδή στην δεξιά έχει μόνιμα παρκαρισμένα αυτοκίνητα παρότι απαγορεύεται.
Τσιμισκή τα ίδια, δρόμος με 5 λωρίδες κυκλοφορίας και δουλεύουν οι 3, αριστερά και δεξιά παρκάρουν.
Παρκινγκ έχει μεγάλο και στην αρχή της Τσιμισκή και στο τέλος, και μεγάλο κοντά στην Αριστοτέλους, και υπάρχει και το υπαίθριο στην Δραγούμη.
Στα αρχίδια τους και ένας γερανός δεν τα μαζεύει. Αφήνουν να μποτιλιάρει η Τσιμισκή, σαν να παρκάρει κάποιος στην Σταδίου, όχι μόνο θα σε γράψουν θα στο σηκώσουν αμέσως.
Κακομαθημένοι είστε, πληρώστε κάνα παρκινγκ.
Είσθε κομμουνιστής;
Για όλα τα υστερικά κομπλεξικά σχόλια που βλέπω για τους ποδηλάτες, σίγουρα τα γαμωσαράβαλά σας χρειάζονται τρελό τσάκισμα και χάραγμα όπου σας πετυχαίνουμε, ειδικά σ' αυτούς που παρκάρουν για ώρες επάνω στους κυριολεκτικά ΔΥΟ (2!!) ποδηλατόδρομους της πόλης. Κουβαλάτε τεράστιο κόμπλεξ και οπισθοδρομικότητα επάνω σας.