Νέα

Μάγια- μασάζ κατ'οίκον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bubu01
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
προσωπικη αποψη,για μια φορα αξιζει τα λεφτα,η αν δινεισ μεγαλυτερη σημασια στο πρωτο μεροσ,κ ελαχιστη στο δευτερο,αξιζει σιγουρα..

Επέτρεψε μου να μη συμφωνήσω... Και το δεύτερο είναι υπέροχο . Το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι πολύ ευγενικά και διακριτικά να προτιμήσει την Μάγια αντί για την Αννα.. Τουλάχιστον την υπογραφή μας και την....  την βάζουμε όπου θέλουμε εμείς...

παιδες απλά μια επιβεβαίωση για το αν κατάλαβα σωστά
Δεύτερο ημίχρονο είναι διατεθημένες να παίξουν και οι δύο και εναπόκειται στον προπόνητη να επιλέξει ;
ή
δευτερο ημιχρονο παιζει αποκλειστικά η Άννα ;

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παιδες απλά μια επιβεβαίωση για το αν κατάλαβα σωστά
Δεύτερο ημίχρονο είναι διατεθημένες να παίξουν και οι δύο και εναπόκειται στον προπόνητη να επιλέξει ;
ή
δευτερο ημιχρονο παιζει αποκλειστικά η Άννα ;

Παίζουν και οι δύο.. Η μία κόβει και η άλλη ράβει... Απλά στην τελική πρόβα την κάνεις με την μία. και άλλη απλά συμμετέχει υποστηρικτικά

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
μια φορα  :knockinb: η περισσοτερες???

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Οι καλές καραμπίνες ( Holland and Holland για παράδειγμα) έχουν μία σφαίρα.... τώρα αν εσύ έχεις glock ... και μέσα σε μισή ωρίτσα πυροβολήσεις κατά ριπάς.. καλή τύχη

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Οι καλές καραμπίνες ( Holland and Holland για παράδειγμα) έχουν μία σφαίρα.... τώρα αν εσύ έχεις glock ... και μέσα σε μισή ωρίτσα πυροβολήσεις κατά ριπάς.. καλή τύχη

μιση ωρα κραταει το προγραμμα?η ειναι μιση μασαζ κ μιση  :fuck2: ???

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μιση ωρα κραταει το προγραμμα?η ειναι μιση μασαζ κ μιση  :fuck2: ???
Περίπου μισό μισό... Το μασσάζ είναι εντελεχές και πληρέστατο. Από το μικρό δακτυλάκι μέχρι τον κορυφή της κεφαλής...

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
προσωπικη αποψη,για μια φορα αξιζει τα λεφτα,η αν δινεισ μεγαλυτερη σημασια στο πρωτο μεροσ,κ ελαχιστη στο δευτερο,αξιζει σιγουρα..

Επέτρεψε μου να μη συμφωνήσω... Και το δεύτερο είναι υπέροχο . Το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι πολύ ευγενικά και διακριτικά να προτιμήσει την Μάγια αντί για την Αννα.. Τουλάχιστον την υπογραφή μας και την....  την βάζουμε όπου θέλουμε εμείς...

και τον 9ο του 12 που ειχα παει,κ ηταν μονη τησ η μαγια,για το 2ο μεροσ,παρομοια  ειχα περασει

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

+20€ το εχτρα ball.(η 2η φορα)...

tsoulou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
μαγια καλημερα πως μπορούμε να κλείσουμε ραντεβου ? για σημερα εαν γινεται γιατι λείπει η γυναικα !!!!!!!!!!!!

xoxoxo_123

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες , μάλλον έχουν παει διακοπές οι κοπελιές , έχω στείλει αρκετά pm's αλλά τζίφος.... Αν το έχει κάποιος άλλος καλώς , αλλιώς αναμένω ....  :headbang:

oollee_oollaa

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχουν πάει διακοπές.
Κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τον λογαριασμό σου giorgo... Δεν μπορώ να σου στείλω pm.

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
λειτουργουν κανονικα,
εκλεισα ραντεβου, ωστοσο λογω κακιας δικης μου εκτιμησης εχασα πολυ χρονο μεχρι να το βρω και να παρκαρω με αποτελεσμα και προς τιμην της να μην παει για ξεπετα αλλα να το ακυρωσουμε αναβαλλουμε.
επιφυλασσομαι για την επομενη φορα
καλη συνεχεια

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Για τιμές είπε κανείς ή μου ξέφυγε ????

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6

εχω μαζεψει το κονδύλι και ειμαι ετοιμος να εκδραμω προς Μαγια πλευρα
καποιος συναγωνιστης να μου δωσει το τηλ

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Θα παρακαλουσα καισε μενα αν καποιος εχει το τηλεφωνο

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.095
Πόντοι
7.195
αν μαθεις πεσ και σε μενα επειδη δεν απαντησε κανεις

βρε παιδια εχει γραφει παραπανω απο 300 φορες εδψ μεσα.
1. τα κοριτσια μαλον λειπουν σε διακοπες
2. το θρεντ το εχει ανοιξει η ιδια με nickname bubu01
3. στελνετε π.μ. σας απαντα η ιδια και σας ενημερωνει πληρως

γιατι σπατε @@@@@@ καλοκαιριατικα ?????

αμαν η κουτοπονηρια "με την  επιμονη θα παρω...."
αμαν πια

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
βρε παιδια εχει γραφει παραπανω απο 300 φορες εδψ μεσα.
1. τα κοριτσια μαλον λειπουν σε διακοπες
2. το θρεντ το εχει ανοιξει η ιδια με nickname bubu01
3. στελνετε π.μ. σας απαντα η ιδια και σας ενημερωνει πληρως

γιατι σπατε @@@@@@ καλοκαιριατικα ?????

αμαν η κουτοπονηρια "με την  επιμονη θα παρω...."
αμαν πια
Αγαπητέ SPL γιατί συνηθίζεις να γίνεσαι καυστικός στα περισσότερα σχόλια σου; Εσύ δηλαδή δεν ήσουν νέος στο σπορ, με τις απορίες και τα ερωτήματα; Ή μήπως μελέταγες όλα τα νήματα σχολαστικά... Αν σου σπάνε τ'αρχίδια γιατί δε φεύγεις διακοπές απ'το να προσπαθείς να "στρώσεις" τους αδαείς; Πριν με καταχεριάσεις να σου πω ότι όσα σου γράφω ΔΕΝ έχουν ειρωνικό ή επιθετικό ύφος προς το πρόσωπό σου.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.095
Πόντοι
7.195
Αγαπητέ SPL γιατί συνηθίζεις να γίνεσαι καυστικός στα περισσότερα σχόλια σου; Εσύ δηλαδή δεν ήσουν νέος στο σπορ, με τις απορίες και τα ερωτήματα; Ή μήπως μελέταγες όλα τα νήματα σχολαστικά... Αν σου σπάνε τ'αρχίδια γιατί δε φεύγεις διακοπές απ'το να προσπαθείς να "στρώσεις" τους αδαείς; Πριν με καταχεριάσεις να σου πω ότι όσα σου γράφω ΔΕΝ έχουν ειρωνικό ή επιθετικό ύφος προς το πρόσωπό σου.
ΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ διαβαζω μια απορια σου και δεν βλεπω καθολου τον λογο να σε "καταχεριασω" οπως γλαφυρα λες.
και ναι πραγματι υπηρξα νεος , και ειμαι ακομα νεος σε αλλα νεωτερα σαιτ αλλα αυτο δεν αποτελει παρα μια φτηνη δικαιολογια.
ας επιλεξουν forum και να διαβασουν τα σχετικα με την βοηθεια πλοηγησης και αναζητησης στο σαιτ.
συνηθως δεν απαντω ετσι παρα μονο σε συγκεκριμενους ανθρωπους που επιμενουν να κανουν οτι δεν καταλαβαινουν και τους οποιους μπορω να κατονομασω τωρα επι τοπου  τουλαχιστον ως :offtopic:
γι αυτο λοιπον μην με "καταχεριαζεις" σε παρακαλω.

Α! ξεχασα να σου πω οτι ηδη εχω 5 πμ σχετικα.
τι λες θα τους απαντησεις ?????

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom