Νέα

Μάγια- μασάζ κατ'οίκον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bubu01
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

koslag

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
6
Πόντοι
0
η λαουρα ηταν ηπειρου 22 μετα πηγε σολωμου 54 7ος και απο τον ιουλιο περιπου αγνοειται.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697

koslag

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
6
Πόντοι
0
στην σολωμου υπηρχαν 3 στον 3 στον 6 και στον 7 και επιτελους αλλαχτε τον τιτλο μαγια κατ οικον εχει δικο της χωρο ευχαριστω.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Είναι γνωστό ότι σε ενα φόρουμ γραφεί ο καθένας ότι θέλει... αλλά αυτό το θέμα αφορά την Μαγια και όχι την Λαουρα. Ας ανοιχτεί καινούργιο θέμα και ας μεταφερθούν τα αντίστοιχα σχόλια εκεί

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
Τηλέφωνο?????????????

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
ΟΚ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΙΔΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.212
Πόντοι
5.006
μιας και πιασμενος ειπα να περασω απο μαγια το απογευματακι να με ξεπιασει..το μασαζ εξαιρετικο απο τα καλυτερα και στο κοκο επισης πολυ καλη.ξεπιαστηκα με το παραπανω...επισης πρεπει να ειναι και αξιολογος ανθρωπος.τα λεω αυτα τα ολιγα γιατι πηγα πρωτη φορα...

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
Χθεσινη επίσκεψη στην Μάγια, Διαπιστώσεις, χώρος άριστος, social time άριστο, συμπεριφορά άριστη, βιασύνη 0,μασάζ άριστο, sex ... εδώ λίγο μου τα χάλασε, φεύγοντας λοιπόν είχα την αίσθηση ότι κάτι στο τέλος δεν με άφησε να νοιώσω πραγματικά καλά. Επειδη ήταν η πρώτη φορά μαζί της όμως θα δοκιμάσω πάλι κάποια άλλη φορά γιά να βγάλω σωστά συμπεράσματα. Παρεπιπτοντος admin να ανοίξεις και ένα λογαριασμο για κριτική στην Μάγια?

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
Χθεσινη επίσκεψη στην Μάγια, Διαπιστώσεις, χώρος άριστος, social time άριστο, συμπεριφορά άριστη, βιασύνη 0,μασάζ άριστο, sex ... εδώ λίγο μου τα χάλασε, φεύγοντας λοιπόν είχα την αίσθηση ότι κάτι στο τέλος δεν με άφησε να νοιώσω πραγματικά καλά. Επειδη ήταν η πρώτη φορά μαζί της όμως θα δοκιμάσω πάλι κάποια άλλη φορά γιά να βγάλω σωστά συμπεράσματα. Παρεπιπτοντος admin να ανοίξεις και ένα λογαριασμο για κριτική στην Μάγια?

φιλε kav69,τις προαλλες περασα για δευτερη φορα απο τη Μαγια.περασα πολυ καλα και αυτη τη φορα.αυτο που καταλαβα ειναι οτι η Μαγια ειναι μια αψογη επαγγελματιας αλλα ταυτοχρονα ερασιτεχνης και με φυσιολογικη ανθρωπινη συμπεριφορα.τι εννοω...αυτη τη φορα ηταν ακομα πιο ανετη μαζι μου και στο δευτερο μερος της συνευρεσης μας,εκανε αρκετα περισσοτερα απο την πρωτη και πιο εντονα αυτα που θυμοταν οτι μου αρεσαν την πρωτη.
οπως κουβεντιασαμε και μετα,την πρωτη φορα που συναντα καποιον ειναι καπως σφιγμενη επειδη δεν τον γνωριζει.κατα τη γνωμη μου,απολυτα φυσιολογικο αυτο.και ειναι κατι που σε μενα της δινει περισσοτερους ποντους εκτιμησης.

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.453
Πόντοι
7.135
φιλε kav69,τις προαλλες περασα για δευτερη φορα απο τη Μαγια.περασα πολυ καλα και αυτη τη φορα.αυτο που καταλαβα ειναι οτι η Μαγια ειναι μια αψογη επαγγελματιας αλλα ταυτοχρονα ερασιτεχνης και με φυσιολογικη ανθρωπινη συμπεριφορα.τι εννοω...αυτη τη φορα ηταν ακομα πιο ανετη μαζι μου και στο δευτερο μερος της συνευρεσης μας,εκανε αρκετα περισσοτερα απο την πρωτη και πιο εντονα αυτα που θυμοταν οτι μου αρεσαν την πρωτη.
οπως κουβεντιασαμε και μετα,την πρωτη φορα που συναντα καποιον ειναι καπως σφιγμενη επειδη δεν τον γνωριζει.κατα τη γνωμη μου,απολυτα φυσιολογικο αυτο.και ειναι κατι που σε μενα της δινει περισσοτερους ποντους εκτιμησης.
Αγελφέ μπορεί να έχεις και δίκιο γιαυτό θέλω να ξαναπάω............... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

athensgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
1
συνάντηση προ ημερών.οταν δεν ξέρω ποια να συναντήσω κ φοβάμαι που θα χαλάσω τα λεφτά μου συνήθως πάω στα σίγουρα.ετσι κ τώρα επέλεξα μάγια.Επέλεξα το πρόγραμμα με τουσ δυο γύρους ,ενα στην αρχη κ ενα στο τέλος κ με το μασάζ στο ημίχρονο για να πάρω τα πα´νω μου.
ολα καλα κ ειδικά στο χρόνο κ την άνεση που νιω´θες οσο καθεσαι στο χώρο της
θα ξανατιμηθεί αν κ με το διπλό ήταν πιο ενδια´φερων

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
πόσο κοστίζει το πρόγραμμα με τους 2 γύρους;;

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
συνάντηση προ ημερών.οταν δεν ξέρω ποια να συναντήσω κ φοβάμαι που θα χαλάσω τα λεφτά μου συνήθως πάω στα σίγουρα.ετσι κ τώρα επέλεξα μάγια.Επέλεξα το πρόγραμμα με τουσ δυο γύρους ,ενα στην αρχη κ ενα στο τέλος κ με το μασάζ στο ημίχρονο για να πάρω τα πα´νω μου.
ολα καλα κ ειδικά στο χρόνο κ την άνεση που νιω´θες οσο καθεσαι στο χώρο της
θα ξανατιμηθεί αν κ με το διπλό ήταν πιο ενδια´φερων
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους,
πόσα έδωσες για δύο γύρους με μασάζ στο ημίχρονο
και πόση ώρα έκατσες

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα καλο μηνα και απο εμενα .Το προγραμμα με δυο γυρους ποσο κοστιζει?

oollee_oollaa

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
από όσο ξέρω το πρόγραμμα με δύο γύρους είναι στα 80, ενω με έναν γύρο στα 60 (αυτό κάνω συνήθως εγώ).
Τώρα όσον αφορά τον χρόνο δεν έχεις ποτέ πίεση..

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
από όσο ξέρω το πρόγραμμα με δύο γύρους είναι στα 80, ενω με έναν γύρο στα 60 (αυτό κάνω συνήθως εγώ).
Τώρα όσον αφορά τον χρόνο δεν έχεις ποτέ πίεση..
ισχυουν ολα αυτα!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom