ισχυουν ολα αυτα!!
NAI !!!
Kαι πανω απο ολα, Κυρια !!!
ισχυουν ολα αυτα!!
Η Μάγια αποτελεί σταθερή αξία για κάποιον που θέλει να περάσει καλά σε ένα όμορφο καθαρό και γεμάτο ζεστασιά χώρο
..η μαγια ειναι για ηρεμες καταστασεις..αν περιμενεις pse κατασταση μαλλον δεν ειναι του στυλ της..αλλωστε ολο το σκηνικο ειναι της ηρεμιας,οπως και η ιδια,που στο περναει αυτο..τελικα μονο εγω δεν εμεινα ευχαριστημενοσ,απο το δευτερο μεροσ,ημιχρονο????
ειμαι τοσο περιεργοσ η τοσο καλομαθημενοσ???
(φιλοξενια,καθαριοτητα,μασαζ βαζω αριστα).
Το δεύτερο μέρος είναι καθαρά προσωπική υπόθεση μεταξύ 2 ανθρώπων....πέρα από τον καθαρό επαγγελματισμό,η αμοιβαία έλξη,η χημεία αλλά και η διάθεση που έχει ο καθένας εκείνη την ωρα παίζουν καθοριστικό ρόλο...Η Μάγια είναι απλός άνθρωπος,αντικειμενικά εντυπωσιακή γυναίκα και κάνει ότι μπορεί για να χαλαρώσει ο επισκέπτης,να αισθανθεί ανετα και να περάσει καλά...ετσι οι περισσότεροι περνούν καλά μαζί της,αλλά προφανώς θα υπάρξουν και εξαιρέσεις.
..η μαγια ειναι για ηρεμες καταστασεις..αν περιμενεις pse κατασταση μαλλον δεν ειναι του στυλ της..αλλωστε ολο το σκηνικο ειναι της ηρεμιας,οπως και η ιδια,που στο περναει αυτο..
...οι περιγραφες που κανεις στις 2 παραθεσεις,παραπεμπουν σε αλλου ειδους κοριτσια,και αλλου ειδους προγραμματα..τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω...δοκιμασε ποιο χαλαρες κοπελες..η μαγια δεν το ζοριζει πολυ..αυτο ειναι γνωστο...δεν εχω προβλημα .κ pse k gfe,μου αρεσουν..κ οι 2 καταστασεισ εχουν την χαρη τουσ
οσο για το "παραπονο" μου επικεντρονεται στο ιδιο πραγμα κ τισ 2 φορεσ που πηγα
ετσι ακριβως πολλη σωστα τα λες.....αξιολογος ανθρωπος και πολλη καλη σε αυτο που κανει πανω απο ολα......η μαγια ειναι για ηρεμες καταστασεις..αν περιμενεις pse κατασταση μαλλον δεν ειναι του στυλ της..αλλωστε ολο το σκηνικο ειναι της ηρεμιας,οπως και η ιδια,που στο περναει αυτο..
Το δεύτερο μέρος είναι καθαρά προσωπική υπόθεση μεταξύ 2 ανθρώπων....πέρα από τον καθαρό επαγγελματισμό,η αμοιβαία έλξη,η χημεία αλλά και η διάθεση που έχει ο καθένας εκείνη την ωρα παίζουν καθοριστικό ρόλο...Η Μάγια είναι απλός άνθρωπος,αντικειμενικά εντυπωσιακή γυναίκα και κάνει ότι μπορεί για να χαλαρώσει ο επισκέπτης,να αισθανθεί ανετα και να περάσει καλά...ετσι οι περισσότεροι περνούν καλά μαζί της,αλλά προφανώς θα υπάρξουν και εξαιρέσεις.
Η Μάγια αποτελεί σταθερή αξία για κάποιον που θέλει να περάσει καλά σε ένα όμορφο καθαρό και γεμάτο ζεστασιά χώρο
χρόνια πολλά με υγεία Μάγια!!Χρονια Πολλα σε ολους
με αγαπη
Μαγια