Νέα

Μάγια- μασάζ κατ'οίκον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bubu01
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

nude

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
44
Πόντοι
0
Επισκεψη εχθες το απογευμα  στη μαγια  Το τηλεφωνο το βρηκα απο τν ιδια φου προηγουμενως της ειχα στειλει πμ και μου απαντησε πολυ γρηγορα. Τηελφωνο απο μερους μου και το ραντεβου κλειστηκε γοα το απογευμα της χθεσινης μερας. Πηγα λιγο νωριτερα και με υποδεχθηκε κανονικα. Επειδη ηταν χαλαρη και δεν ειχε αλλο ραντεβου μετα και εγω δεν ειχα πιεση χρονου καθησαμε και τ ειπαμε για καμια ωρα τουλαχιστο. Πολυ ευχαριστη στη συζητηση και εβγαλε ενα ιδιατερο ανετο και χαλαρο προσωπο.  Μπανακι ακολουθως απο τη μερια μου και αφεθηκα στα χερια της! Ελοιωσα πραγματικα για το επομενο 40λεπτο! Ακολουθησε ενας ακρως ερωτικος βγυρος με εντονα οργασμικα  συναισθηματα εκατερωθεν!
Απλα συνοψιζοντας Περασα ΤΕΛΕΙΑ! Σιγουρα θα το επαναλαβω!!!!

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι είναι η Μάγια.
Περνάς υπέροχα μαζί της πάντα  :grin:

giorgiodelafuentes

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
8
Like
9
Πόντοι
1
Επίσκεψη σε Μάγια πρώτη φορά.Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από φιλοξενία,καθαριότητα και εμφάνιση.Πολύ καλό πρώτο μέρος(έτσι υποθέτω γιατί δεν έχω μεγάλη εμπειρία από χειρομαλακτήρια).Πολύ καλό (σε χαλαρούς ρυθμούς) και το δεύτερο.

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.022
Πόντοι
201
Η Μάγια αποτελεί σταθερή αξία για κάποιον που θέλει να περάσει καλά σε ένα όμορφο καθαρό και γεμάτο ζεστασιά χώρο

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

τελικα μονο εγω δεν εμεινα ευχαριστημενοσ,απο το δευτερο μεροσ,ημιχρονο????
ειμαι τοσο περιεργοσ η τοσο καλομαθημενοσ???
(φιλοξενια,καθαριοτητα,μασαζ βαζω αριστα).

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
τελικα μονο εγω δεν εμεινα ευχαριστημενοσ,απο το δευτερο μεροσ,ημιχρονο????
ειμαι τοσο περιεργοσ η τοσο καλομαθημενοσ???
(φιλοξενια,καθαριοτητα,μασαζ βαζω αριστα).
..η μαγια ειναι για ηρεμες καταστασεις..αν περιμενεις pse κατασταση μαλλον δεν ειναι του στυλ της..αλλωστε ολο το σκηνικο ειναι της ηρεμιας,οπως και η ιδια,που στο περναει αυτο..

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Το δεύτερο μέρος είναι καθαρά προσωπική υπόθεση μεταξύ 2 ανθρώπων....πέρα από τον καθαρό επαγγελματισμό,η αμοιβαία έλξη,η χημεία αλλά και η διάθεση που έχει ο καθένας εκείνη την ωρα παίζουν καθοριστικό ρόλο...Η Μάγια είναι απλός άνθρωπος,αντικειμενικά εντυπωσιακή γυναίκα και κάνει ότι μπορεί για να χαλαρώσει ο επισκέπτης,να αισθανθεί ανετα και να περάσει καλά...ετσι οι περισσότεροι περνούν καλά μαζί της,αλλά προφανώς θα υπάρξουν και εξαιρέσεις.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Το δεύτερο μέρος είναι καθαρά προσωπική υπόθεση μεταξύ 2 ανθρώπων....πέρα από τον καθαρό επαγγελματισμό,η αμοιβαία έλξη,η χημεία αλλά και η διάθεση που έχει ο καθένας εκείνη την ωρα παίζουν καθοριστικό ρόλο...Η Μάγια είναι απλός άνθρωπος,αντικειμενικά εντυπωσιακή γυναίκα και κάνει ότι μπορεί για να χαλαρώσει ο επισκέπτης,να αισθανθεί ανετα και να περάσει καλά...ετσι οι περισσότεροι περνούν καλά μαζί της,αλλά προφανώς θα υπάρξουν και εξαιρέσεις.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
..η μαγια ειναι για ηρεμες καταστασεις..αν περιμενεις pse κατασταση μαλλον δεν ειναι του στυλ της..αλλωστε ολο το σκηνικο ειναι της ηρεμιας,οπως και η ιδια,που στο περναει αυτο..

δεν εχω προβλημα .κ pse k gfe,μου αρεσουν..κ οι 2 καταστασεισ εχουν την χαρη τουσ

οσο για το "παραπονο" μου επικεντρονεται στο ιδιο πραγμα κ τισ 2 φορεσ που πηγα

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
δεν εχω προβλημα .κ pse k gfe,μου αρεσουν..κ οι 2 καταστασεισ εχουν την χαρη τουσ

οσο για το "παραπονο" μου επικεντρονεται στο ιδιο πραγμα κ τισ 2 φορεσ που πηγα

...οι περιγραφες που κανεις στις 2 παραθεσεις,παραπεμπουν σε αλλου ειδους κοριτσια,και αλλου ειδους προγραμματα..τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω...δοκιμασε ποιο χαλαρες κοπελες..η μαγια δεν το ζοριζει πολυ..αυτο ειναι γνωστο...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.212
Πόντοι
5.006
ετσι ακριβως πολλη σωστα τα λες.....αξιολογος ανθρωπος και πολλη καλη σε αυτο που κανει πανω απο ολα....

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
ενα αλλο χαρακτηριστικο της ποιοτητας της Μαγιας ειναι οτι οσο ομιλητικη και κοινωνικη ειναι κατα τη διαρκεια της υποδοχης και του καθιερωμενου αρχικου κερασματος,αλλο τοσο αθορυβη ειναι κατα τη διαρκεια του μασαζ! αφηνει την επιλογη σε σενα.....αν θες να χαλαρωσεις και να απολαυσεις το μασαζ της με ησυχια ή να γινει συζητωντας διαφορα μαζι της!

OP
OP
bubu01

bubu01

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χρονια Πολλα σε ολους
με αγαπη
Μαγια

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Χρονια Πολλα Και Καλα Χριστούγεννα!!
Μαγια δουλευεις στις γιορτες?
Να περνατε ολοι καλα

mutsodringo

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
1
Χρονια πολλα και σε σενα Μαγια! οτι επιθυμεις!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom