Νέα

Δουλεια - Πουστιες η οχι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GetYouBarbara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
ωρε που παμε

σιγα ρε μεγαλε , σιγα το χωσιμο εχουμε μαθει ολοι στα ευκολα
την λεξη συναδελφικη εξυπηρετηση δεν την ξανακουσες???

αλλο βεβαια αν αυτο θα συμβαινει καθε τρεις κ λιγο
εξυπηρετεις 2-3-4 φορες κ παραλληλα κερδιζεις χρονο (παλιωνεις) μετα η σειρα σου ,
αν δεν θελει τοτε να σε εξυπηρετησει τον κοβεις με την μια και εσυ , εχεις παλιωσει και εως τοτε εννοειτε

OP
OP
GetYouBarbara

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
ρε μαγκες δεν τιθεται θεμα παλιος. ολοκληρη βορεια ελλαδα εγω και αυτος ειμαστε. δεν υπαρχουν αλλοι που θα ειναι μετα αυτοι καινουριοι.

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Σε μια δύσκολη εποχή που πιθανών αν εμενες στη παλιά δουλειά σου να ησουν άνεργος γιατι θα κλείσει σύντομα ενας σε εφερε σε μια καλυτερη-αρα χρωστάς χαρη- Ο συγκεκριμενος σου ζήτησε να τον καλύψεις το πρωι μιση ωρα γιατί θα ξενυχταγε

και εσυ θες να τον ρουφιανεψεις

καταλαβαινεις ποσο μαλακας και αχάριστος εισαι?

Δεν ειπα να σε κανει δουλο αλλα σ αυτο το σταδιο εισαι γλοιωδης κ ρουφιανος.

Επίσης τι δουλειά έχεις να πιασεις τον προϊστάμενο απλα αν σου ξαναζητησει χαρη  πες του ευγενικά δεν μπορω κ μια δικαιολογία

tarl talbot

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
21
Πόντοι
11
Καλησπερα σε ολους στην παρεα. θελω να θεσω την εξης ερωτηση.
Δουλευα σε μια εταιρια για περιπου 2 χρονια, με πλησιασε ενας τυπος απο μια αλλη εταιρια και μου εκανε την προταση να παω στην δικια τους. Επειδη στην δικια μου τα πραματα δεν πηγαινανε και παρα πολυ καλα αποφασισα πριν 2 μηνες να παω στην αλλη εταιρια αυτην δηλαδη που ειμαι τωρα. Για να μην μακρυγορω, απο την αρχη αυτος που με προτεινε στην εταιρια ο οποιος δηλαδη μου εκανε και την προταση στην αρχη, ολη την ωρα μου λεει δεν ειμαι προισταμενος σου ειμαστε φιλοι και κατι τετοια κουλα.. Αλλα να ρωτησο εγω τωρα. Σημερα αυτος ξερω οτι θα παει καπου το βραδυ μεχρι τις 12 1230 και βγηκε μια δουλεια αυριο στις 7 παρα τεταρτο και ενω πριν 3 ωρες που μιλησαμε στο τηλ μου ειπε δεν θα σε χωσο θα παω εγω το πρωι. τωρα γυρισε και μου ειπε να παω εγω το πρωι και θα ερθει αυτος 30 λεπτα αργοτερα να με αλλαξει. και σκεφτομαι εγω τωρα, μπας και ειμαι πολυ μαλακας που καθομαι και ανεχομαι τετοια σκηνικα? μηπως να το πω στον προισταμενο μας? η μηπως πρεπει οντως να παραμεινω ο μαλακας για να μην χασω την δουλεια μου και να με εχει με καλο ματι ο πιο παλιος 'συναδερφος'.  :think: :think:

επισης να πω οτι περα του οτι θα με αλλαξει εχω να παω και σε ραντεβου στις 8 αλλου (βεβαια διπλα ειναι σχεδον).
Μου δινεις την αισθηση οτι δεν τον γουσταρεις αυτον τον τυπο αλλα νοιωθεις να σε δεσμευει μια ακαθοριστη "μπεσα" απεναντι του. Η μπεσα ειναι απο το ιταλικο pesare δηλαδη εχω ενα βαρος στη συνειδηση μου.Αυτος θελει να σε κανει το πουτανακι του και σου λεει "φιλοι φιλοι,καρυοφυλι".οι τυψεις εξαφανιζονται με την τεχνικη της εκ των υστερων αποδομησης της πραξης.Κανε τα υπερ και τα κατα και δες τι σε συμφερει.Βεβαια καλυτερα ακομα να κανεις υπομονη ,μπορει να βγαλει τα ματια του μονος του.Ειμαστε μεσογειακοι ,συστηματα ακαμπτα οπως η αρβανιτικη μπεσα δεν ταιριαζουν στη αεικινητη και αστατη ιδιοσυνγκρασια μας.Πρεπει να σαι λερα για να γκυβερνας γαλερα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καντού τα χατηρια αυτός σε έβαλε στην δουλεια.....Ξεκολα

Stories