Καλησπερα σε ολους στην παρεα. θελω να θεσω την εξης ερωτηση.
Δουλευα σε μια εταιρια για περιπου 2 χρονια, με πλησιασε ενας τυπος απο μια αλλη εταιρια και μου εκανε την προταση να παω στην δικια τους. Επειδη στην δικια μου τα πραματα δεν πηγαινανε και παρα πολυ καλα αποφασισα πριν 2 μηνες να παω στην αλλη εταιρια αυτην δηλαδη που ειμαι τωρα. Για να μην μακρυγορω, απο την αρχη αυτος που με προτεινε στην εταιρια ο οποιος δηλαδη μου εκανε και την προταση στην αρχη, ολη την ωρα μου λεει δεν ειμαι προισταμενος σου ειμαστε φιλοι και κατι τετοια κουλα.. Αλλα να ρωτησο εγω τωρα. Σημερα αυτος ξερω οτι θα παει καπου το βραδυ μεχρι τις 12 1230 και βγηκε μια δουλεια αυριο στις 7 παρα τεταρτο και ενω πριν 3 ωρες που μιλησαμε στο τηλ μου ειπε δεν θα σε χωσο θα παω εγω το πρωι. τωρα γυρισε και μου ειπε να παω εγω το πρωι και θα ερθει αυτος 30 λεπτα αργοτερα να με αλλαξει. και σκεφτομαι εγω τωρα, μπας και ειμαι πολυ μαλακας που καθομαι και ανεχομαι τετοια σκηνικα? μηπως να το πω στον προισταμενο μας? η μηπως πρεπει οντως να παραμεινω ο μαλακας για να μην χασω την δουλεια μου και να με εχει με καλο ματι ο πιο παλιος 'συναδερφος'.
επισης να πω οτι περα του οτι θα με αλλαξει εχω να παω και σε ραντεβου στις 8 αλλου (βεβαια διπλα ειναι σχεδον).