ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.212
- Πόντοι
- 5.006
ετσι ακριβως οπως τα λες...Nομιζω οτι τωρα, ειναι μονη !!!
ετσι ακριβως οπως τα λες...Nομιζω οτι τωρα, ειναι μονη !!!
Συναδελφε σε ποιο λεπτο ακριβως εμφανιζεται η κυρια?Ναι, παρακολουθησε προσεκτικα ολο το βιντεο και θα τη δεις.
τελικα φιλε μου μονη η και με την φιλη ??
Μονη εδω και καιρο στο χωρο της.
Έφυγε κάποια στιγμή για λίγο στην πατρίδα της. Γύρισε?
γιατι κοροιδευεις?
αναφερομαι στον τυπο που εβγαλε το βιντεακι
η μαγια πριν κανει μασαζ μονη της δουλευε σε καποιο μασατζιδικο η στουντιο
ευχαριστωΩραία του τα είπες τερυ
Ναι, παρακολουθησε προσεκτικα ολο το βιντεο και θα τη δεις.
οχι ακόμα, νομίζω μέσα στην εβδομάδα
γυρισε φιλαρακι....Σήμερα ήταν να γυρίσει
γυρισε φιλαρακι....
Αρχηγε μου ειπα να τρολαρω λιγο, η Μαγια είναι παλια γνωριμη από το το Καιτοσπιτο, καλη και εμενα μου φαινοταν και καλο παιδι, στο χωρο της δεν εχω παει. Από Ιουλιανου που περασε ένα φεγγαρι λεγαν τα χειροτερα, αυτά.το παρακολουθησα προσεκτικα,αλλα δεν την ειδα...
για δωσε βοηθεια
Αρχηγε μου ειπα να τρολαρω λιγο, η Μαγια είναι παλια γνωριμη από το το Καιτοσπιτο, καλη και εμενα μου φαινοταν και καλο παιδι, στο χωρο της δεν εχω παει. Από Ιουλιανου που περασε ένα φεγγαρι λεγαν τα χειροτερα, αυτά.
Δεν ταίριαζε το concept του μαγαζιού με την πελατοκεντρική φιλοσοφία της Μάγια.
συμφωνώ και επαυξάνω...πολύ καλή στο μασάζ, ήρεμη, με γνώση, ευχάριστη...και στο δεύτερο μέρος της συνεδρίας πολύ καλή, με υψηλή συμμετοχή και με στόχο να σε κάνει να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται...Η Μάγια έχει δουλέψει στο Μάρνη, στο Στουρνάρη 63, στο Φερών 19 και στο Ιουλιανου 51. Είναι στο χολ οφ φειμ των μασατζίδικων. Τον τελευταίο χρόνο αφού πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της δουλεύει σε δικό της χώρο. Αυτά για το βιογραφικό της. Καλός χαρακτήρας ήπιων τόνων και άριστη επαγγελματίας.