Νέα

Μάγια- μασάζ κατ'οίκον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bubu01
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
15 Ιουν 2012
Κριτικές
14
Like
162
Πόντοι
290
Δοκίμασα σήμερα το πρόγραμμα με τις δύο κοπέλες κι έχω να πω τα καλύτερα. Μασάζ και από τις δύο κοπέλες ταυτόχρονα και μετά δεύτερος γύρος στρωματσάδα. Το γνωστό δηλαδή πρόγραμμα της Μάγιας, επί δύο.

Τη Μάγια την ξέρουμε όλοι κι έχω ξαναγράψει κιόλας για αυτήν, οπότε ας πω για την άλλη κοπέλα. Τη λένα Άννα, νομίζω η Μάγια μου είπε ότι δούλευε παλιότερα σε μαγαζί μασάζ αλλά δε θυμάμαι σε ποιο. Ηλικία κάπου στα 28-30. Μαλλί καρεδάκι ως τους ώμους, καστανόξανθδο. Κορμί λαμπάδα, ψηλή κάπου στο 1.77-1.80 μου φάνηκε, ωραίο μεγάλο στήθος κι από τη μέση και κάτω κανόνι σε όλα της. Ειδικά πόδια/μπούτια απίστευτα. Πήρε το μάτι μου επίσης piercings σε αφαλό και άνω χείλος και τατού πίσω από τον αριστερό ώμο. Της πηγαίνουν πολύ.

Στα του έργου τώρα, πολύ ωραίο μασάζ ισάξιο της Μάγιας. Όσο η Μάγια μου έκανε από μέση και κάτω, αυτή είχε αναλάβει από μέση και πάνω. Δυνατό μασάζ με αγκώνες και τα πάντα. Στο δεύτερο μέρος επίσης πολύ καλή. Ούτε βιασύνη, ούτε βαρεμάρα ούτε τίποτα κι ας ήμουν το τελευταίο ραντεβού της μέρας. Άψογες και οι δυο τους.

Κι όλα αυτά με 70 ευρώ.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
σχεδόν παντού υπάρχουν κριτικές για το μασάζ καθ'αυτό!
για το παρασύνθημα δεν υπάρχουν και πολλά...
είναι ερωτική,εκπέμπει καύλα?
πείτε κάτι ρε παιδιά

dimitrisathina

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
guys, επειδή η Μάγια είναι offline παίζει να στείλει κανείς το τηλέφωνο ?
ευχαριστώ προκαταβολικα

dimitrisathina

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Δημήτρη κάνε υπομονή στείλε μήνυμα και θα σου απαντήσει ....
θα είμαι Αθήνα μέχρι απόψε στις 21.00 κ γι αυτό το ζητάω... μήπως και προλάβω σήμερα, αν απαντήσει.... φαντάζομαι θα έχει γίνει πανικός....

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Κύριοι καλημέρα σας.
Πρόσφατο πέρασμα (μετά από αρκετό καιρό η αλήθεια είναι) στο σπίτι της Μάγια.
Το να γράφουμε καλές κρητικές για την Μάγια, είναι πλέον σύνηθες, το ότι όμως το "προχώρησε" ένα βήμα μπροστά, είναι κάτι που πράγματι αξίσει τα εύσημα.
Ισχύει το διπλό, ισχύουν τα 70€, ισχύει το πολύ καλό μασάζ, ισχύει ότι η άλλη κοπέλα η Άννα  :tits: είναι εξίσου τρυφερή και υπομονετική (και με την διακριτική καθοδήγηση πιστεύω της Μάγιας κατά την συνεδρία), και τέλος πάντων όσοι έχετε δοκιμάσει την Μάγια στο παρελθόν και σας άρεσε, τώρα μπορείτε να την απολαύσετε Χ2!!!
Για μία ακόμα φορά πέρασα πολύ καλά προσωπικά, και "θεόστεγνος" από υγρά, μιας και με "ξεζούμισαν οι λυσσάρες"  :grin: :grin:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Για μία ακόμα φορά πέρασα πολύ καλά προσωπικά, και "θεόστεγνος" από υγρά, μιας και με "ξεζούμισαν οι λυσσάρες" 

Φυσικο επομενο ηταν, στης Μαγιας πηγες και οχι καπου αλλου !!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Τι διάολο ρε γαμώτο;; Μόνο στα δικά μου τηλέφωνα δεν απαντάει ή είμαι τόσο γκαντέμης που τηλεφωνώ πάντα όταν έχει πελάτη;

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Δεν το σκέφτηκα να το κάνω,  γιατί υπέθεσα ότι ίσχυε ο γενικός κανόνας "Δεν απαντώ σε μηνύματα και σε κλήσεις με απόκρυψη" που τηρούν όλες οι εργαζόμενες αυτού του κλάδου

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
σχεδόν παντού υπάρχουν κριτικές για το μασάζ καθ'αυτό!
για το παρασύνθημα δεν υπάρχουν και πολλά...
είναι ερωτική,εκπέμπει καύλα?
πείτε κάτι ρε παιδιά

Δίκηο έχεις. Γράφονται πολλά για το μασσάζ και ελάχιστα για μπουλκουμέ.

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Για το μασάζ όντως έχει αναλυθεί επαρκώς το θέμα. Τα της εμφάνισης έχουν αναφερθεί. Στο β' μέρος θα έλεγα ότι η Μάγια πιάνει το ρυθμό, τη διάθεση του καθενός και ανταποκρίνεται αναλόγως. Με το λάτρη του gfe συμπεριφέρεται αντίστοιχα, το ίδιο και για πιο pse καταστάσεις. Νομίζω όμως λόγω της φύσει ευγένειας και τρυφερότητάς της, ενδείκνυται για πιο gfe καταστάσεις. Το αν "εκπέμπει κάβλα"...είναι πολύ υποκειμενικό,σε εμένα εκπέμπει αρκετή...

dms458

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
1
Για το μασάζ όντως έχει αναλυθεί επαρκώς το θέμα. Τα της εμφάνισης έχουν αναφερθεί. Στο β' μέρος θα έλεγα ότι η Μάγια πιάνει το ρυθμό, τη διάθεση του καθενός και ανταποκρίνεται αναλόγως. Με το λάτρη του gfe συμπεριφέρεται αντίστοιχα, το ίδιο και για πιο pse καταστάσεις. Νομίζω όμως λόγω της φύσει ευγένειας και τρυφερότητάς της, ενδείκνυται για πιο gfe καταστάσεις. Το αν "εκπέμπει κάβλα"...είναι πολύ υποκειμενικό,σε εμένα εκπέμπει αρκετή...

Εκλεισα ραντεβου για αυριο...

dms458

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
1
Τα κοριτσια ειναι εξαιρετικα και τα δυο και η Μαγια και η Αννα. Πολυ ανετες, φιλικες σα να ειναι φιλες σου. Το κυριοτερο απ ολα ειναι οτι δεν ειναι ξεπετες. Δεν τις ενδιαφερει ο χρονος. Μοναδικη καθαριοτητα που δεν συναντας αλλου. Σαν εμφανιση ειναι ακριβως οπως εχει περιγραφει και παραπανω. η τιμη ειναι 70 και για τα δυο κοριτσια και ειναι πολυ ωραια να σε αγγιζουν 4 χερια και να χουφτωνεις δυο κορμια. Απο σερβις κανονικα με σκουφο ολα

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Τα κοριτσια ειναι εξαιρετικα και τα δυο και η Μαγια και η Αννα. Πολυ ανετες, φιλικες σα να ειναι φιλες σου. Το κυριοτερο απ ολα ειναι οτι δεν ειναι ξεπετες. Δεν τις ενδιαφερει ο χρονος. Μοναδικη καθαριοτητα που δεν συναντας αλλου. Σαν εμφανιση ειναι ακριβως οπως εχει περιγραφει και παραπανω. η τιμη ειναι 70 και για τα δυο κοριτσια και ειναι πολυ ωραια να σε αγγιζουν 4 χερια και να χουφτωνεις δυο κορμια. Απο σερβις κανονικα με σκουφο ολα
ειναι ακριβως οπως τα παρουσιαζεις.
εκπληκτικες και οι δυο.
συγχαρητηρια Μαγια

Επισκέπτης
μετά από τόσα καλά που διαβάζω ,όποιος έχει ευχαρίστηση ας στείλει τηλ

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
μετά από τόσα καλά που διαβάζω ,όποιος έχει ευχαρίστηση ας στείλει τηλ
φιλε αγαπητε δεν χρειαζεται να παρακαλας κανενα.
στειλε πμ στην ιδια να εχεις αμεση σχετικη πληροφορηση. και μην μου πεις που θα την βρεις γιατι αυτο σημαινει οτι βαριεσαι να διαβασεις εδω μεσα !!!!!!

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
μην αποπαιρνεις τα..παιδια :2funny: και εγω που το διαβαζω το ζητησα... :grin: :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom