ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι και μεγαλο κωλο....
Δημήτρη κάνε υπομονή στείλε μήνυμα και θα σου απαντήσει ....guys, επειδή η Μάγια είναι offline παίζει να στείλει κανείς το τηλέφωνο ?
ευχαριστώ προκαταβολικα
θα είμαι Αθήνα μέχρι απόψε στις 21.00 κ γι αυτό το ζητάω... μήπως και προλάβω σήμερα, αν απαντήσει.... φαντάζομαι θα έχει γίνει πανικός....Δημήτρη κάνε υπομονή στείλε μήνυμα και θα σου απαντήσει ....
Τι διάολο ρε γαμώτο;; Μόνο στα δικά μου τηλέφωνα δεν απαντάει ή είμαι τόσο γκαντέμης που τηλεφωνώ πάντα όταν έχει πελάτη;
σχεδόν παντού υπάρχουν κριτικές για το μασάζ καθ'αυτό!
για το παρασύνθημα δεν υπάρχουν και πολλά...
είναι ερωτική,εκπέμπει καύλα?
πείτε κάτι ρε παιδιά
Για το μασάζ όντως έχει αναλυθεί επαρκώς το θέμα. Τα της εμφάνισης έχουν αναφερθεί. Στο β' μέρος θα έλεγα ότι η Μάγια πιάνει το ρυθμό, τη διάθεση του καθενός και ανταποκρίνεται αναλόγως. Με το λάτρη του gfe συμπεριφέρεται αντίστοιχα, το ίδιο και για πιο pse καταστάσεις. Νομίζω όμως λόγω της φύσει ευγένειας και τρυφερότητάς της, ενδείκνυται για πιο gfe καταστάσεις. Το αν "εκπέμπει κάβλα"...είναι πολύ υποκειμενικό,σε εμένα εκπέμπει αρκετή...
ραντεβου εκλεισες - κριτικη περγραφη δεν βλεπουμε.Εκλεισα ραντεβου για αυριο...
ειναι ακριβως οπως τα παρουσιαζεις.Τα κοριτσια ειναι εξαιρετικα και τα δυο και η Μαγια και η Αννα. Πολυ ανετες, φιλικες σα να ειναι φιλες σου. Το κυριοτερο απ ολα ειναι οτι δεν ειναι ξεπετες. Δεν τις ενδιαφερει ο χρονος. Μοναδικη καθαριοτητα που δεν συναντας αλλου. Σαν εμφανιση ειναι ακριβως οπως εχει περιγραφει και παραπανω. η τιμη ειναι 70 και για τα δυο κοριτσια και ειναι πολυ ωραια να σε αγγιζουν 4 χερια και να χουφτωνεις δυο κορμια. Απο σερβις κανονικα με σκουφο ολα
φιλε αγαπητε δεν χρειαζεται να παρακαλας κανενα.μετά από τόσα καλά που διαβάζω ,όποιος έχει ευχαρίστηση ας στείλει τηλ