You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάγια- μασάζ κατ'οίκον
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bubu01
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 656
- Εμφανίσεις 141K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
jonny the fox
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Καλώς ήρθες φιλενάδαΚαλημέρα Ελλάδα
περαστικά σου και ολα τα υπόλοιπα θα τα πούμε απο κοντά φιλάκια πολλά πολλά
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Ο Παπαδακης στο bou
multipointsexualmachine
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ! ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ!!
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
!!!!!!!!!!!!! Καψουρευτήκαμε ? ( Πλάκα Κάνω)ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ! ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ!!
ZIX
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα Ελλάδα
Την Μάγια οι περισσότεροι την ξέρετε .Δεν χρειάζεται να πω πολλά .Απίστευτη γυναικά πρώτα σαν χαρακτήρας και μετά σε όλα τα άλλα ..Μασάζ επαγγελματικό που δύσκολα βρίσκεις και υπηρεσίες πολύ καλές .Καμία πίεση χρόνου πραγματικά νιώθεις πως πας σε μια φίλη σου .Και τώρα γύρισε και δεν είναι μόνη της…εχει μαζί και την Αννα ..πήγα σήμερα πέρασα απλά τέλεια και οι δυο μαζί μασάζ και όλα τα όλα για 70 ευρώ!!Ξέρω πως γούστα είναι αυτά πάντως τα δικά μου γούστα ταιριάζουν απόλυτα! Το τηλέφωνο το δίνει η ιδια αλώστε αυτή εχει ανοίξει το θρεντ οπότε παρακαλώ μην το ζητάτε από εμένα!!!
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
τοτε ανα κουει κανεις θα χρειαζομουνα το τηλεφαωνακι!!!Την Μάγια οι περισσότεροι την ξέρετε .Δεν χρειάζεται να πω πολλά .Απίστευτη γυναικά πρώτα σαν χαρακτήρας και μετά σε όλα τα άλλα ..Μασάζ επαγγελματικό που δύσκολα βρίσκεις και υπηρεσίες πολύ καλές .Καμία πίεση χρόνου πραγματικά νιώθεις πως πας σε μια φίλη σου .Και τώρα γύρισε και δεν είναι μόνη της…εχει μαζί και την Αννα ..πήγα σήμερα πέρασα απλά τέλεια και οι δυο μαζί μασάζ και όλα τα όλα για 70 ευρώ!!Ξέρω πως γούστα είναι αυτά πάντως τα δικά μου γούστα ταιριάζουν απόλυτα! Το τηλέφωνο το δίνει η ιδια αλώστε αυτή εχει ανοίξει το θρεντ οπότε παρακαλώ μην το ζητάτε από εμένα!!!
εχεισ και δικο της χωρο??
Καλημέρα Ελλάδα
Καλως ηρθες και παλι κοντα μας !!!
Πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!
Καλημέρα Ελλάδα
καλημερα Μαγια
με σιδερενια υγεια παντα κοντα μας
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Για διευκρίνησέ το λίγο αυτό. Διπλό με 70€;;Την Μάγια οι περισσότεροι την ξέρετε .Δεν χρειάζεται να πω πολλά .Απίστευτη γυναικά πρώτα σαν χαρακτήρας και μετά σε όλα τα άλλα ..Μασάζ επαγγελματικό που δύσκολα βρίσκεις και υπηρεσίες πολύ καλές .Καμία πίεση χρόνου πραγματικά νιώθεις πως πας σε μια φίλη σου .Και [size=20pt]τώρα γύρισε και δεν είναι μόνη της…εχει μαζί και την Αννα ..πήγα σήμερα πέρασα απλά τέλεια και οι δυο μαζί μασάζ και όλα τα όλα για 70 ευρώ![/size]!Ξέρω πως γούστα είναι αυτά πάντως τα δικά μου γούστα ταιριάζουν απόλυτα! Το τηλέφωνο το δίνει η ιδια αλώστε αυτή εχει ανοίξει το θρεντ οπότε παρακαλώ μην το ζητάτε από εμένα!!!
Ναι και οι δυο κοπέλες με 70 ευροΓια διευκρίνησέ το λίγο αυτό. Διπλό με 70€;;
εχουμε περιγραφη μηπως της Αννας?Ναι και οι δυο κοπέλες με 70 ευρο
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Είναι μόνιμο αυτό;; Δηλαδή πάντα θα είναι η Μάγια με την Άννα ή απλά έτυχες στην περίπτωση;; Τι σου είπε η Μάγια.;Ναι και οι δυο κοπέλες με 70 ευρο
Azimazeftos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Καμια σχεση. Αδιαβαστος τυγχανεις κυριος.Ποιά είναι αυτή;μία χοντρή ελληνίδα με σγουρά μαλλιά;
Ουτε ημεδαπη, ουτε σγουρο μαλλι.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις