Νέα

Μάγια- μασάζ κατ'οίκον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bubu01
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Καλωσήρθες !! Όλα τα καλύτερα..

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Καλός ήρθες και χρόνια πολλα με υγεία γλυκιά μου

axi

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
8
Like
41
Πόντοι
0
Την  Μάγια οι περισσότεροι την ξέρετε .Δεν χρειάζεται να πω πολλά .Απίστευτη γυναικά πρώτα σαν χαρακτήρας και μετά σε όλα τα άλλα ..Μασάζ επαγγελματικό που δύσκολα βρίσκεις  και υπηρεσίες πολύ καλές  .Καμία πίεση χρόνου πραγματικά νιώθεις πως πας σε μια φίλη σου .Και τώρα γύρισε και δεν είναι μόνη της…εχει μαζί και την Αννα ..πήγα σήμερα πέρασα απλά τέλεια και οι δυο μαζί μασάζ και όλα τα όλα για 70 ευρώ!!Ξέρω πως γούστα είναι αυτά πάντως τα δικά μου γούστα ταιριάζουν απόλυτα! Το τηλέφωνο το δίνει η ιδια αλώστε αυτή εχει ανοίξει το θρεντ οπότε παρακαλώ μην το ζητάτε από εμένα!!!

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Την  Μάγια οι περισσότεροι την ξέρετε .Δεν χρειάζεται να πω πολλά .Απίστευτη γυναικά πρώτα σαν χαρακτήρας και μετά σε όλα τα άλλα ..Μασάζ επαγγελματικό που δύσκολα βρίσκεις  και υπηρεσίες πολύ καλές  .Καμία πίεση χρόνου πραγματικά νιώθεις πως πας σε μια φίλη σου .Και τώρα γύρισε και δεν είναι μόνη της…εχει μαζί και την Αννα ..πήγα σήμερα πέρασα απλά τέλεια και οι δυο μαζί μασάζ και όλα τα όλα για 70 ευρώ!!Ξέρω πως γούστα είναι αυτά πάντως τα δικά μου γούστα ταιριάζουν απόλυτα! Το τηλέφωνο το δίνει η ιδια αλώστε αυτή εχει ανοίξει το θρεντ οπότε παρακαλώ μην το ζητάτε από εμένα!!!
τοτε ανα κουει κανεις θα χρειαζομουνα το τηλεφαωνακι!!!
εχεισ και δικο της χωρο??

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Την  Μάγια οι περισσότεροι την ξέρετε .Δεν χρειάζεται να πω πολλά .Απίστευτη γυναικά πρώτα σαν χαρακτήρας και μετά σε όλα τα άλλα ..Μασάζ επαγγελματικό που δύσκολα βρίσκεις  και υπηρεσίες πολύ καλές  .Καμία πίεση χρόνου πραγματικά νιώθεις πως πας σε μια φίλη σου .Και [size=20pt]τώρα γύρισε και δεν είναι μόνη της…εχει μαζί και την Αννα ..πήγα σήμερα πέρασα απλά τέλεια και οι δυο μαζί μασάζ και όλα τα όλα για 70 ευρώ![/size]!Ξέρω πως γούστα είναι αυτά πάντως τα δικά μου γούστα ταιριάζουν απόλυτα! Το τηλέφωνο το δίνει η ιδια αλώστε αυτή εχει ανοίξει το θρεντ οπότε παρακαλώ μην το ζητάτε από εμένα!!!
Για διευκρίνησέ το λίγο αυτό. Διπλό με 70€;;

funtime

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα..θα μπορουσε καποιος συναγωνιστης να μου στειλει το τηλεφωνο της Μαγιας??

petros32

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μπορώ να έχω παρακαλώ το τηλεφωνά-κι σου σε pm
ευχαριστώ εκ των προτέρων

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ποιά είναι αυτή;μία χοντρή ελληνίδα με σγουρά μαλλιά;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom