Νέα

Μάγια- μασάζ κατ'οίκον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bubu01
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Όχι, δουλευει. Ξέρεις τί γίνεται όμως: μόνη της απανταει και κανονίζει.
Μου έχει συμβει να μου πει οτι δεν δουλευει άλλο σήμερα.
Δεν έχει σταμάτήσει να δουλευει.
Και όπως πάντα είναι κορυφή σ' άυτό που κάνει...!!!

Μάγια, φιλάκια
Μαγια, πολλα  :-* :-* :-* και απο εμενα !!!

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Η τελευταία φορά που συνευρέθηκα με τη Μάγια ήταν πριν ένα μήνα. Παρόλο που (όπως πάντα) είχαμε μια εκτεταμένη συζήτηση πριν τη συνεδρία, ουδεμία αναφορά μού έκανε ότι θα σταματούσε. Προφανώς δεν ήταν υποχρεωμένη, αλλά πάντως μού φαίνεται περίεργο. Νομίζω η είδηση ότι σταμάτησε, χρήζει διασταύρωσης.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η τελευταία φορά που συνευρέθηκα με τη Μάγια ήταν πριν ένα μήνα. Παρόλο που (όπως πάντα) είχαμε μια εκτεταμένη συζήτηση πριν τη συνεδρία, ουδεμία αναφορά μού έκανε ότι θα σταματούσε. Προφανώς δεν ήταν υποχρεωμένη, αλλά πάντως μού φαίνεται περίεργο. Νομίζω η είδηση ότι σταμάτησε, χρήζει διασταύρωσης.
Μετα απο εσενα ολοκληρωθηκε ως γυναικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

Μάγια, φιλάκια

η μαγια δεν εχει σταματησει και τα κατ'οικον ειναι πολυ επιλεκτικα απ'οσο ξερω εγω.παραμενει πολυ καλη σε αυτο που κανει

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.191
Πόντοι
46.232
αναδουλειές ε????
χθές πετάχτηκε και καλά ένας και ζήτησε το τήλ της Μάγιας και ακούστηκε πάλι........
έχει τα μέσα η συγκεκριμένη και γνωριμίες με άτομα που μετράει η γνώμη τους....
η αλήθεια είναι πάντως πως στο μασαζ είναι πολύ καλή , όλα τα άλα θα πρέπει να γίνονται με κλειστό το φως γιατί έχει ένα θεματάκι με την εμφάνιση της......

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
αναδουλειές ε????
χθές πετάχτηκε και καλά ένας και ζήτησε το τήλ της Μάγιας και ακούστηκε πάλι........
η αλήθεια είναι πάντως πως στο μασαζ είναι πολύ καλή , όλα τα άλα θα πρέπει να γίνονται με κλειστό το φως γιατί έχει ένα θεματάκι με την εμφάνιση της......

παλιο το κολπο. εχει πεσει αγραναπαυση και ψαχνουν πελατες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.191
Πόντοι
46.232
το ξέρω..............

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
αναδουλειές ε????

ε  ενταξει  ,  μετραει η γνωμη  τους  λιγο  ,  αλλα  σε ποιους  ομως ?  μονο  σε αυτους    που δεν τους  ξερουν.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Επειδή χρησιμοποίησες πληθυντικό ("ψάχνουν πελάτες") και επειδή ένας από αυτούς που έγραψαν σήμερα ήμουν κι εγώ, θέλω να πω  ότι είμαι απλός πελάτης της Μάγιας και τίποτα παραπάνω. Ούτε ατζέντης της είμαι, ούτε manager, ούτε κάτι παρόμοιο. Μάλιστα, σε παλαιότερο ποστ/κριτική μου είχα αναφέρει ότι όσοι θα συνευρεθούν μαζί της θα περάσουν σε γενικές γραμμές πολύ καλά, με την *προϋπόθεση όμως* ότι θα είναι διατεθειμένοι να παραβλέψουν τις αναπόφευκτες σωματικές ατέλειες που φέρνει το πέρασμα του χρόνου.

ΥΓ: Μού είναι παντελώς αδιάφορο, αν μετά από το ποστ αυτό, βγουν οι "συνήθεις έξυπνοι" και πουν "να, είδατε, τσίμπησε ο cgfucker" και άλλα πάρομοια.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246

γιατι ρε συντροφε το λες ετσι? η κοπελλα και καλο μασαζ κανει και αξιοπρεπες πηδημα και ευχαριστος ανθρωπος ειναι.και δεν δινεις και ενα κοσμο λεφτα. μπορει απο εμφανιση να μην ειναι θεα αλλα ειναι μια τιμια και καθαρη λυση νομιζω.

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
Επειδή χρησιμοποίησες πληθυντικό ("ψάχνουν πελάτες") και επειδή ένας από αυτούς που έγραψαν σήμερα ήμουν κι εγώ, θέλω να πω  ότι είμαι απλός πελάτης της Μάγιας και τίποτα παραπάνω. Ούτε ατζέντης της είμαι, ούτε manager, ούτε κάτι παρόμοιο. Μάλιστα, σε παλαιότερο ποστ/κριτική μου είχα αναφέρει ότι όσοι θα συνευρεθούν μαζί της θα περάσουν σε γενικές γραμμές πολύ καλά, με την *προϋπόθεση όμως* ότι θα είναι διατεθειμένοι να παραβλέψουν τις αναπόφευκτες σωματικές ατέλειες που φέρνει το πέρασμα του χρόνου.

ΥΓ: Μού είναι παντελώς αδιάφορο, αν μετά από το ποστ αυτό, βγουν οι "συνήθεις έξυπνοι" και πουν "να, είδατε, τσίμπησε ο cgfucker" και άλλα πάρομοια.

η αναφορα εγινε για καποιους που ζητουσαν το τηλεφωνο, οχι για σενα. ελπιζω να καταλαβες οκ???

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6

Μάγια, φιλάκια
Ακριβώς έτσι είναι :thumbsup:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.191
Πόντοι
46.232
βλέπω μερικοί συμφωνούν όταν κάποιος αναφέρεται με καλά λόγια για τις πρώην γκόμενες/γνωστές τους....
εμ αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η Μάγια είναι γνωστή μου απο παλιά,και κατά μια έννοια φίλη μου....έχω να την δω,αλλά και να της μιλήσω αρκετό καιρό...επειδή όμως γνωρίζω τον χαρακτήρα και την νοοτροπία της,θεωρώ οτι ποτέ δεν θα κατέφευγε σε τέτοια μέσα για να προμοτάρει τον εαυτό της και να δημιουργήσει θόρυβο γυρω απο το όνομά της.Είναι εξω απο την φιλοσοφία και την λογική της....
Φυσικά,πάντοτε βρίσκονται κάποιοι που γίνονται "βασιλικότεροι του βασιλέως",προκειμένου να πουλήσουν εκδούλευση....το έχουμε δει πολλές φορές αυτό το έργο....το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω για κανέναν,την άποψή μου λέω,βασιζόμενος στην μεχρι τώρα γνώση μου για το θέμα....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.191
Πόντοι
46.232
το ξέρω andy μου , φυσικά και δεν αναφερόμουν σε σένα....
υπάρχουν άτομα που της έχουν πει προχώρα και ότι θές εδώ είμαι εγώ....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Αγαπητέ γείτονα,το ξέρω οτι δεν αναφερόσουν σ' εμένα....δεν τα γνωρίζω αυτά τα συγκεκριμένα άτομα,θα πω όμως το εξης...τέτοια άτομα υπάρχουν σε όλο αυτό το κύκλωμα,και περιφέρονται πουλώντας είτε αγαπητηλίκι,είτε εκδούλευση,είτε και τα δύο.Κακές υπηρεσίες προσφέρουν όμως,διότι γίνονται ευκολα αντιληπτοί πλέον και η όποια προσπάθειά τους πάει στράφι....τα έχουμε ξαναπεί χίλιες φορές.Κουτόχορτο δεν τρώει κανένας.....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

αστο μωρε.  δεν αξιζει τον κοπο  του γραψιματος  καν.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom