Νέα

Μάγια- μασάζ κατ'οίκον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bubu01
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Διπλή απόλαυση με Μάγια και μία φίλη της     

Mάλιστα  έχουμε  και  τέτοια  τώρα  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν θέλουν οι γυναίκες, μπορούν να γίνουν πολύ κακά κορίτσια........ ;)

goose71

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
Ειναι γλυκια σαν την Μαγια την Μελισσα ?
Εχει πουθενα κανα blog , κανα site , κατι ρε παιδια να δουμε πως ειναι ?
Με την τυχη που εχω ολο την παταω

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ειναι γλυκια σαν την Μαγια την Μελισσα ?
Εχει πουθενα κανα blog , κανα site , κατι ρε παιδια να δουμε πως ειναι ?
Με την τυχη που εχω ολο την παταω

ε αφου εισαι ατυχος δε θα σου ανοιγει το σαιτ της.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Η Μάγια, εμφανισιακά, στέκεται καλά για την ηλικία της και ξέρει μασάζ. Στο β' μέρος είναι επίσης ικανοποιητική (σημειώνω όμως ότι anal και ανάλογες προχωρημένες υπηρεσίες δεν παρέχονται). Το τιμολόγιό της, για όσους ενδιαφέρονται και για το θέμα αυτό, το χαρακτηρίζω ανταγωνιστικό και VFM. Συνολικά, είναι μια καλή λύση με την προϋπόθεση ότι ο πελάτης είναι έτοιμος να παραβλέψει τις αναπόφευκτες φθορές που φέρνει ο χρόνος.

Επίσης εκτιμώ ιδιαίτερα το χαμηλό και διακριτικό προφίλ που διατηρεί στο σάιτ, σε αντίθεση με άλλες (πρώην?  :2funny:) συναδέλφους της.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

:headbang: :headbang: :headbang:
Οχι και εδώ τα ίδια

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Καλησπερα.
Επισκεψη στην μαγια,στον χωρο της
Το ραντεβου κλειστηκε ευκολα,αφου ζητησα το τηλεφωνο τησ στελνοντας μαιλ  στο Bubu που είναι και οδημιουργος του νηματος.                                                                              καλωσορισμα ,με μαυρο εφαρμοστο φορεματακι,από την μαγια,και μπλα μπλα για σχεδον μισαωρο.                                                                                                                                                    η μαγια είναι περιπου 1,72 με 1,75,ξανθια,περιπου 40 ετων,με ωραιο σωμα,στηθος 1,5-2 το πολύ,και ομορφα σχηματισμενα χειλη(για τα πανω μιλαμε).αντικειμενικα πιστευω είναι μια ομορφη γυναικα που δεν περνα ευκολα απαρατηρητη.το σπιτι οντως πολύ καθαρο,περιποιημενο,και ομορφα διακοσμημενο..                                                                  μετα το μπλα μπλα με οδηγησε στο δωματιο,οπου μου εδωσε καθαρη πετσετα,παντοφλες 1 χρησεως,και σφουγγαρακι σφραγισμενο.το μπανιο οντως όπως το περιγραφουν και οι συναγωνιστες,πεντακαθαρο,λάμπει.                                                                                                στα του μασαζ.για μενα προσωπικα είναι στα τοπ 3 που μου εχουν κανει ποτε.παιδια οποιος παει μην βιαστει να ‘γυρισει’.ας αφησει την μαγια να ολοκληρωσει ολο το προγραμμα με το μασαζ.οντως είναι μια αριστη εμπειρια .                                                                                    στα του αγωνα.αφου  αφησα την μαγια και ολοκληρωσε το μασαζ,αρχισε να  με χαϊδευει απαλα,φιλακια όπως ημουν μπρουμητα,δεν αργησα να φτιαχτω ο ανθρωπος.με προετρεψε να σηκωθω και πηγαμε διπλα από το μασαζοκρεβατο,σε ένα στρωμα που βρισκεται στο πατωμα(νομιζω ότι καπου ειδα να αναφερεται για κρεβατι) αλλα εγω δεν ειδα κατι τετοιο.χαδια,περασμα προφιλακτικου κ μετρια πιπα.γυρισμα σε 69,μετα ηρθε από πανω η μαγια,και τελειωμα σε κλασικο ιεραποστολικο.παρατηρησεις σχετικα με τον αγωνα.και όταν ηταν αυτή από επανω και στο ιεραποστολικο,δεν επαιρνε ολο(τωρα πώς να το πω βρε ANDY) το οργανο μεσα.ειδικα στο ιεραποστολικο,εβαζε τα ποδια της σε μια τετοια  θεση που δεν αφηνε να γινει βαθια διεισδυση.υπηρχε και μια ταση,από μερους της να τελειωσω,(το καταλαβαινα από τις κινησεις,)που αν δεν την εκοβα θα τελειωνα στο 10λεπτο.γενικα μου φανηκε μια αποστειρωμενη,αχρωμη  συνευρεση . χωρις να μπορω να πω ότι ηταν ασχημα,δεν μπορω να πω ότι ηταν και καλα.  αφου τελειωσα μπηκε η μαγια  αμεσως για μπανιο(+).                                                                                                              περασμα στο σαλονι ξανα,ζητησα νερο,και μου εφερε σφραγισμενο μικρο μπουκαλακι νερου,τσιγαρακι,και λιγο μπλα μπλα παλι.                                                                                                      60 € κοστος της ολης συνευρεσης.διαρκεια μασαζ και αγωνα 1 ωρα σιγουρα.συνολικη διαρκεια παραμονης πανω από 1 μιση ωρα.
Συνολικη εκτιμηση.για οποιον προτεραιοτητα είναι το μασαζ,και μετα τος σεξ,η εκτονωση ,συστηνεται ανεπιφυλακτα.τωρα αν προτεραιοτητα σας είναι το σεξ ,δεν νομιζω να ικανοποιηθηται οσο θα θελατε,περιμενατε.αυτα είναι προσωπικη μου εκτιμηση,και ελπιζω να μην στραβωσει κανεις.

Project_or

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
22
Πόντοι
0
Συναγωνιστές θα είμαι 3 ήμερο στα μέρη σας...

Μπορώ να έχω τα απαραίτητα με pm,

με πονάνε τα πλευράκια μου...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Συναγωνιστές θα είμαι 3 ήμερο στα μέρη σας...

Μπορώ να έχω τα απαραίτητα με pm,

με πονάνε τα πλευράκια μου...

Όπως ανέφερε και ο συναγωνιστής SPORT200 άνωθεν, στέλνεις pm στη Μάγια (χρήστης bubu01) και κανονίζετε για τα υπόλοιπα. ;)

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Μάγια είσαι top!!!
Καλύτερη και απο το iphone5!!!!
Λεπτομέρειες δεν θα γράψω, δεν είμαι ούτε διαφημιστής, ούτε κουτσομπόλης.
Οσα αναφέρονται απο τους συναγωνιστές στις κριτικές τους είναι σαφή και αληθή.

Μάγια is N one!!!!

fredocino

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα θα μου στειλησ το τιλ για 1 ραντεβου

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Συνάδελφοι τι γίνεται με τη Μάγια. Της τηλεφωνούσα χθές 3-4 φορές και δεν απαντούσε. Από την άλλη δεν γράφεται τίποτε γι αυτήν. Το κλεισε το μαγαζί?  :(

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Οχι συναδελφε, τρεξιματα με μαστορους εχει μεσα στο σπιτι και δυσκολευεται να εχει επισκεπτες. Υπομονη 2-3 μερες ακομη

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Συνάδελφοι τι γίνεται με τη Μάγια. Της τηλεφωνούσα χθές 3-4 φορές και δεν απαντούσε. Από την άλλη δεν γράφεται τίποτε γι αυτήν. Το κλεισε το μαγαζί?  :(
Επικοινώνησα με την Μάγια και μου είπε ότι συνεχίζει κανονικά να δουλεύει. Τώρα αν δεν σήκωσε καποια φορά το τηλέφωνο, εσύ ξαναπροσπάθησε... Μην ξεχνάμε ότι μόνη της δουλεύει, απαντάει και τα κανονίζει όλα, αυτά συμβαίνουν.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Επικοινώνησα με την Μάγια και μου είπε ότι συνεχίζει κανονικά να δουλεύει. Τώρα αν δεν σήκωσε καποια φορά το τηλέφωνο, εσύ ξαναπροσπάθησε... Μην ξεχνάμε ότι μόνη της δουλεύει, απαντάει και τα κανονίζει όλα, αυτά συμβαίνουν.

Καλώς τον και το Θανάση. Καλό χειμώνα να έχουμε και να μεταβιβάσεις τα σέβη μου και στον αγαπητό Πάτροκλο.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Καλώς τον και το Θανάση. Καλό χειμώνα να έχουμε και να μεταβιβάσεις τα σέβη μου και στον αγαπητό Πάτροκλο.
Καλό χειμώνα.
Σου έχω ξαναπεί μην με μπερδευεις με άλλους και επειδή δεν αντιλαμβάνομαι τις ειρωνίες σου και τη ύποπτη σκοπιμότητά σου, σου λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ, κόφτο....
Μην ξανασχοληθείς με το άτομό μου...

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Από την άλλη δεν γράφεται τίποτε γι αυτήν.

Το ότι δεν γράφεται συχνά κάτι για μια κοπέλα δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι η κοπέλα σταμάτησε. Απλά η Μάγια έχει επιλέξει, και προς τιμήν της, να κρατά ένα χαμηλό προφίλ μέσα στο σάιτ (σε αντίθεση με άλλη συνάδελφό της που σχεδόν μονοπωλεί 2-3 θρεντ).

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Το ότι δεν γράφεται συχνά κάτι για μια κοπέλα δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι η κοπέλα σταμάτησε. Απλά η Μάγια έχει επιλέξει, και προς τιμήν της, να κρατά ένα χαμηλό προφίλ μέσα στο σάιτ (σε αντίθεση με άλλη συνάδελφό της που σχεδόν μονοπωλεί 2-3 θρεντ).

αντε πάλι.... :2funny: το έριξες το καρφί σου.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom