Νέα

Μάγια- μασάζ κατ'οίκον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bubu01
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

callgirllover

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες.Οποιος μπορει και θελει μου στελνει το τηλ. της Μαγιας σε π.μ γιατι μολις πηρα αδεια απο την γυναικα και θα επιδιωξω αμεση συναντηση με την Κα Μαγια.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Καλησπερα συναγωνιστες.Οποιος μπορει και θελει μου στελνει το τηλ. της Μαγιας σε π.μ γιατι μολις πηρα αδεια απο την γυναικα και θα επιδιωξω αμεση συναντηση με την Κα Μαγια.

μπαγασακο θα την κανεις την κουτσουκελα σου!!!!!!!!! κατσε να παρω εγω τηλ την κυρα σου !!!!!!!!!!

callgirllover

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
0
ευχαριστω τους συναγωνιστες για την αμεση ανταποκριση αλλα μαλλον δεν θα την κανω την κουτσουκελα γιατι δεν το σηκωνει η κοπελα μας >:( >:( >:(!!!!!!!!!!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
φιλε δεν γινετε θα την κανεις μια φορα φευγει η γυναικα απο το σπιτι .....
τι θα κανεις θα παρεις μπυρες και θα δεις τουρκικα ???????????
λοιπον σημερα ντυσου πλυσου στολισου δεν θελω μα και μου βαλε και 500 ευρα στην τσεπη και θα σε γυρισω σε ολα τα μουνια των αθηνων!!!!!!!!

τωρα σου στελνω με πμ το τηλ μου!!!!!!!

callgirllover

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
0
larousse θα σε απογοητευσω αλλα θα την βγαλω φθηνοτερα.Η Κα Μαγια ανταποκριθηκε στο καλεσμα μου και κλειστηκε αμεσο ραντεβου.ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σας.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
larousse θα σε απογοητευσω αλλα θα την βγαλω φθηνοτερα.Η Κα Μαγια ανταποκριθηκε στο καλεσμα μου και κλειστηκε αμεσο ραντεβου.ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σας.

εμενα φιλε με νοιαζει να περασεις καλα τωρα μαγια θα την λενε τσουτσουνοπερνοβα θα την λενε το ιδιο μου κανει απλα σου ειπα παρε 500 μην βρουμε καμμια ευκαιρια 3-4 μαζι πουτανακια και τα χαλασουμε στην τιμη!!!!!!!

αντε καλο μασαζ και καλο βολι να της πεις να σου ψησει ελληνικο καφε τον κανει τελειο λεει και το φλυτσανι!!!!!!!!

lagavoulin

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
θα ηθελα κι εγω οποιος θελει να μου στείλει το τηλ. της κοπελας

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
τι εννοείς, υπάρχει κι' άλλη?

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τελικά η Μάγια προσφρέρει διπλή απόλαυση. Μία αυτή των εξαιρετικών υπηρεσιών της και μία δεύτερη που ξεπηδά από τα θεσπέσια κείμενα του φίλτατου Agianna

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τελικά από οτι φαίνεται είναι ΤΟ VFM !!!

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Τελικά η Μάγια προσφρέρει διπλή απόλαυση. Μία αυτή των εξαιρετικών υπηρεσιών της και μία δεύτερη που ξεπηδά από τα θεσπέσια κείμενα του φίλτατου Agianna
Στο τέλος θα γίνουμε φιλολογική λέσχη....

kanal

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
1
Σημερινή επίσκεψη στη Μάγια, όπου πήρα το βάπτισμα του πυρός με μασέζ..

Για μένα ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, απολύτα καθαρή, όμορφος χώρος και προσβάσιμος...

Σχετικά με το μασάζ κλπ. δεν έχω να πώ πολλά και ούτε πρόκειται να κάνω περιγραφές.. Πάντως πέρασα ένα απίστευτο πρωινό χαλάρωμα, αξιομνημόνευτο..

Να είστε όλοι καλά, αλλά και η Μάγια δύο φορές καλύτερα..

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Με βάλατε σε περιέργεια , έτοιμος να κλείσω ραντεβού είμαι!  :P Αναμένεται κριτική...σπάνια για κάποια κοπέλα υπάρχουν ΜΟΝΟ θετικές απόψεις,κάτι σημαίνει αυτό.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom