Νέα

Μάγια- μασάζ κατ'οίκον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bubu01
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σημερινή επίσκεψη στη Μάγια, όπου πήρα το βάπτισμα του πυρός με μασέζ..

Για μένα ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, απολύτα καθαρή, όμορφος χώρος και προσβάσιμος...

Σχετικά με το μασάζ κλπ. δεν έχω να πώ πολλά και ούτε πρόκειται να κάνω περιγραφές.. Πάντως πέρασα ένα απίστευτο πρωινό χαλάρωμα, αξιομνημόνευτο..

Να είστε όλοι καλά, αλλά και η Μάγια δύο φορές καλύτερα..

Λοιπόν η Μάγια είναι μια ψηλή κοπέλα περίπου 45 χρονών με καλό σώμα για την ηλικία της στήθος 1,5 και αυτό σε καλή κατάσταση για την ηλικία της. Είναι λίγο χαλαρή από τη μέση και κάτω, κάτι το οποίο είναι λογικό. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα και είναι ευγενής. Την έχω πάρει όταν δούλευε στο Στουρνάρη 63 πριν ένα ή ενάμισυ χρόνο αν θυμάμαι καλά. Έχει εμπειρία στο βασικό πρόγραμμα. Επίσης κάνει αρκετά ικανοποιητικό μασάζ. Εκείνο που με χάλασε και δεν την ξαναπήρα είναι ότι έχει μια ουλή από τον αφαλό μέχρι λίγο πιό πάνω από το νιμού. Μου θύμισε καισαρική, παιδί και έσπασα κάπως. Από ότι διαβάζω δουλεύει πιά μόνη της και λογικό είναι να είναι καλλίτερη στο πρόγραμμα. Της εύχομαι τα καλλίτερα γιατί είναι καλή κοπέλα.
Τώρα γιατί τα γράφω αυτά. Για το φίλο που του κάνω παράθεση. Που δεν πρόκειται να κάνει περιγραφή, για τον απλούστερο λόγο ότι δεν πήγε ποτέ στο μαγαζί. Που δεν μας είπε και πόσα πλήρωσε γιατί πρέπει να ρωτήσει τον φίλο του να του πει πόσα πλήρωσε. Έτσι δεν είναι ρε κanal ή λέω ψέματα;

kanal

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
1
Λοιπόν η Μάγια είναι μια ψηλή κοπέλα περίπου 45 χρονών με καλό σώμα για την ηλικία της στήθος 1,5 και αυτό σε καλή κατάσταση για την ηλικία της. Είναι λίγο χαλαρή από τη μέση και κάτω, κάτι το οποίο είναι λογικό. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα και είναι ευγενής. Την έχω πάρει όταν δούλευε στο Στουρνάρη 63 πριν ένα ή ενάμισυ χρόνο αν θυμάμαι καλά. Έχει εμπειρία στο βασικό πρόγραμμα. Επίσης κάνει αρκετά ικανοποιητικό μασάζ. Εκείνο που με χάλασε και δεν την ξαναπήρα είναι ότι έχει μια ουλή από τον αφαλό μέχρι λίγο πιό πάνω από το νιμού. Μου θύμισε καισαρική, παιδί και έσπασα κάπως. Από ότι διαβάζω δουλεύει πιά μόνη της και λογικό είναι να είναι καλλίτερη στο πρόγραμμα. Της εύχομαι τα καλλίτερα γιατί είναι καλή κοπέλα.
Τώρα γιατί τα γράφω αυτά. Για το φίλο που του κάνω παράθεση. Που δεν πρόκειται να κάνει περιγραφή, για τον απλούστερο λόγο ότι δεν πήγε ποτέ στο μαγαζί. Που δεν μας είπε και πόσα πλήρωσε γιατί πρέπει να ρωτήσει τον φίλο του να του πει πόσα πλήρωσε. Έτσι δεν είναι ρε κanal ή λέω ψέματα;

Αγαπητέ Sikos333..
Ρώτησε την Μάγια αγαπητέ φίλε για τον Αρχιτέκτονα από την Καλλιθέα για εκείνη την ημέρα. Στείλε της ένα pm.

Επίσης, η τιμή στα 60Ευρώ για σχεδόν 8ο λεπτά. Επιβεβαιώνω και έγω για αυτά που λές για την Μάγια.. Όντως η ουλή είναι κάπως άσχημη και σε χαλάει κάπως.. Αλλά δεν πάς μόνο για το γλυκό.. Εάν θες να σου περιγράψω και τον χώρο πολύ ευχαρίστως..(διαμέρισμα, περιοχή, ηλικία πολυκατοικίας, κουδούνι κλπ).

Είμαι ειλικρινής άνθρωπος και δεν πρόκειται να κάνω post, κριτικές κ.α. μόνο και μόνο για να ανέβω στην "ίεραρχία" του site..

Καλά να περνάτε όλοι και οι Μάγια δύο φορές καλύτερα

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ Sikos333..
Ρώτησε την Μάγια αγαπητέ φίλε για τον Αρχιτέκτονα από την Καλλιθέα για εκείνη την ημέρα. Στείλε της ένα pm.

Επίσης, η τιμή στα 60Ευρώ για σχεδόν 8ο λεπτά. Επιβεβαιώνω και έγω για αυτά που λές για την Μάγια.. Όντως η ουλή είναι κάπως άσχημη και σε χαλάει κάπως.. Αλλά δεν πάς μόνο για το γλυκό.. Εάν θες να σου περιγράψω και τον χώρο πολύ ευχαρίστως..(διαμέρισμα, περιοχή, ηλικία πολυκατοικίας, κουδούνι κλπ).

Είμαι ειλικρινής άνθρωπος και δεν πρόκειται να κάνω post, κριτικές κ.α. μόνο και μόνο για να ανέβω στην "ίεραρχία" του site..

Καλά να περνάτε όλοι και οι Μάγια δύο φορές καλύτερα

Εννοείς τους Μάγια του Περού.  :2funny: :2funny:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
ΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ.
Αυτές τις μέρες με τον μεγάλο καύσωνα (42-43 βαθμοί) είπα να ξαναεπισκεφτώ την Μάγια.  
Ευτυχώς βρίσκεται εδώ,  δεν είχε φύγει,  και έτσι σε λίγο  βρέθηκα στον χώρο της.
Με δρόσισε με νεράκι, κουβεντούλα, ντουζάκι και μετά μέσα στο δωμάτιο για το μασάζ.
Σαν να έφυγα από φούρνο και μπήκα σε ψυγείο.
Το air-condition δούλευε καλά, απαλή μουσική και ξαπλώνω στο μασαζοκρέββατο για μασάζ.
Εκεί ξεχάστηκα, ηρέμισα αφέθηκα στα χάδια της και ένοιωσα βασιλιάς…  
Η συνέχεια στο διπλανό στρώμα όπου έμεινα όπως και τις άλλες φορές απόλυτα ικανοποιημένος.
Κατόπιν κουβεντούλα, πάλι ντουζάκι και έτοιμος να ξαναμπώ στον «φούρνο».
Η καθαριότητα του χώρου τέλεια, η ατομική της καθαριότητα  επίσης.
Η συνολική εντύπωση πολύ καλή, σε σέβεται, σε περιποιείται  και σίγουρα θα ξαναπάρω.
Μάγια να είσαι πάντα καλά….!!!

oollee_oollaa

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή η Μάγια είναι εδώ άραγε ή πήγε διακοπές?
Thanassi στείλε κανα τηλέφωνο...

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Στην ιδιαίτερη πατρίδα την Κέρκυρα για διακοπές. Τι με ήθελες?  :cheesy:

Έχω επιθυμίσει καμία από εκείνες τις κατατοπιστικές σου κριτικές. Τις τόσες πολλές δηλαδή τη μία.
Thanasi τον έχεις και τεμπελιάζει σε διακοπές.

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Δεν σε κατάλαβα.

Εγγρ.
15 Ιουν 2012
Κριτικές
14
Like
162
Πόντοι
290
OP
OP
bubu01

bubu01

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω πολυ για τα τηλεφωνηματα με τις ευχες σας για την γιορτη μου.
                  Μαγια

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Διπλή απόλαυση με Μάγια και μία φίλη της!Πριν λίγες μέρες μου πέρασε μία ιδέα για διπλό Μάγια και φίλη της...πήρα τηλέφωνο,ρώτησα και η απάντηση ήταν θετική αλλά όχι στο σπίτι της αλλά σε ξενοδοχείο στα νότια.Αφιξη,δωμάτιο και μετά από λίγο ηρθαν μαζί.Το όνομα της φίλης Μαριάννα(μικρότερη σε ηλικία,μελαχροινή,μαύρα ίσια μαλλιά έως τους ώμους,μία μικρή ελιά στο πηγούνι,πολύ καλό σώμα και ωραίο χαμόγελο).Τα είπαμε όπως γίνεται πάντα με την Μάγια και μετά από λίγο ξεκίνησε το παιχνίδι των τριών.Καλή συμμετοχή και από τις δύο,εναλλαγές και ο στόχος επιτεύχθηκε μετά από αρκετή ωρα χωρίς βιασύνη...Ηταν μία καλή εμπειρία,πέρασα καλά και το κόστος 120.Ευχαριστώ Μαγια και Μαριάννα!

πρωταρης

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Διπλή απόλαυση με Μάγια και μία φίλη της!Πριν λίγες μέρες μου πέρασε μία ιδέα για διπλό Μάγια και φίλη της...πήρα τηλέφωνο,ρώτησα και η απάντηση ήταν θετική αλλά όχι στο σπίτι της αλλά σε ξενοδοχείο στα νότια.Αφιξη,δωμάτιο και μετά από λίγο ηρθαν μαζί.Το όνομα της φίλης Μαριάννα(μικρότερη σε ηλικία,μελαχροινή,μαύρα ίσια μαλλιά έως τους ώμους,μία μικρή ελιά στο πηγούνι,πολύ καλό σώμα και ωραίο χαμόγελο).Τα είπαμε όπως γίνεται πάντα με την Μάγια και μετά από λίγο ξεκίνησε το παιχνίδι των τριών.Καλή συμμετοχή και από τις δύο,εναλλαγές και ο στόχος επιτεύχθηκε μετά από αρκετή ωρα χωρίς βιασύνη...Ηταν μία καλή εμπειρία,πέρασα καλά και το κόστος 120.Ευχαριστώ Μαγια και Μαριάννα!

Απο μασαζ, λεει τιποτα? Αν ναι, σε παρακαλω, δωσε παραπανω στοιχεια!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Απο μασαζ, λεει τιποτα? Αν ναι, σε παρακαλω, δωσε παραπανω στοιχεια!

Θα ικανοποιηθείς ιδιαίτερα. Αν τυχαίνει να έχεις και κάποιο σημείο του σώματός σου που σε ενοχλεί με πόνους ή τράβηγμα, το επισημαίνεις στη Μάγια, και να είσαι σίγουρος ότι θα πράξει τα δέοντα ώστε να λάβει χώρα η πρέπουσα επιστημονική ανακούφιση (πριν το δεύτερο μέρος της συνεδρίας ;)).

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Διπλή απόλαυση με Μάγια και μία φίλη της   

Mάλιστα  έχουμε  και  τέτοια  τώρα  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom