Νέα

Μάγια- μασάζ κατ'οίκον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bubu01
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Το ότι δεν γράφεται συχνά κάτι για μια κοπέλα δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι η κοπέλα σταμάτησε. Απλά η Μάγια έχει επιλέξει, και προς τιμήν της, να κρατά ένα χαμηλό προφίλ μέσα στο σάιτ (σε αντίθεση με άλλη συνάδελφό της που σχεδόν μονοπωλεί 2-3 θρεντ).
Είμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω οτι για πρώτη φορά έχουμε απόλυτη ταύτηση απόψεων.
Άντε και να ξανασυμβεί

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Το ότι δεν γράφεται συχνά κάτι για μια κοπέλα δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι η κοπέλα σταμάτησε. Απλά η Μάγια έχει επιλέξει, και προς τιμήν της, να κρατά ένα χαμηλό προφίλ μέσα στο σάιτ.

Σε χαρακτηρισμούς αποφεύγω να προβώ εύκολα (ίσως το έχετε διαπιστώσει από τη μέχρι τούδε πορεία μου στον ιστοχώρο), αλλά επιτρέψτε μου να πω ότι η Μάγια εκτός από αυτά που προσφέρει ως πακέτο μασάζ +, είναι Κυρία από τις λίγες (εντός και εκτός του χώρου).

Η γνώμη είναι εντελώς προσωπική και πιθανόν να μην συμπίπτει με άλλων συναγωνιστών.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλό χειμώνα.
Σου έχω ξαναπεί μην με μπερδευεις με άλλους και επειδή δεν αντιλαμβάνομαι τις ειρωνίες σου και τη ύποπτη σκοπιμότητά σου, σου λέω όσο πιο ευγενικά μπορώ, κόφτο....
Μην ξανασχοληθείς με το άτομό μου...

Τότε μάλλον ξέρω για σένα παραπάνω από όσα ξέρεις εσύ για σένα!!!!!!!!!!!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Σε χαρακτηρισμούς αποφεύγω να προβώ εύκολα (ίσως το έχετε διαπιστώσει από τη μέχρι τούδε πορεία μου στον ιστοχώρο), αλλά επιτρέψτε μου να πω ότι η Μάγια εκτός από αυτά που προσφέρει ως πακέτο μασάζ +, είναι Κυρία από τις λίγες (εντός και εκτός του χώρου).

Η γνώμη είναι εντελώς προσωπική και πιθανόν να μην συμπίπτει με άλλων συναγωνιστών.

Συμφωνώ μαζί σου!!

:rockon: :rockon: :rockon: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.191
Πόντοι
46.232

συμφωνώ και εγώ.....

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πρόσφατη επίσκεψη στην Μάγια...
Είναι η 2η φορά οπότε και η γνώμη μου είναι αρκετά αποκρυσταλλωμένη πλέον.
Είναι από τις καλύτερες και τις πιο ικανοποιητικές "γνωριμίες" μου στον χώρο που εγώ έχω κάνει.
Πάντα ευδιάθετη, πάντα πεντακάθαρη, και πάντα με σωστό μασάζ.
Ο δε χώρος της είναι καθαρά "προσωπικός" και αυτό φαίνεται αμέσως όταν τον επισκεφτείς. Είναι σαν να πηγαίνεις για καφέ σε μια φίλη σου θα έλεγα.
Για το κυρίως πιάτο, δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες, διότι η πλειοψηφία των συναδέλφων με έχουν καλύψει απόλυτα.
Απλά θα συμπληρώσω ότι, άμα και εσύ δεν είσαι "ξύλο" μαζί της, η γυναίκα μπορεί να σε περάσει σε άλλη "διάσταση", κάνοντας απίθανα πράγματα.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
δεν διορθώνουμε λίγο τον τίτλο μιας και η Μάγια έχει σταματήσει τα κατ'οίκον

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
έτσι μου είχε πει....τι να σου πω...μπορεί να κάνω και λάθος

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Πρόσφατη επίσκεψη στην Μάγια...
Είναι η 2η φορά οπότε και η γνώμη μου είναι αρκετά αποκρυσταλλωμένη πλέον.
Είναι από τις καλύτερες και τις πιο ικανοποιητικές "γνωριμίες" μου στον χώρο που εγώ έχω κάνει.
Πάντα ευδιάθετη, πάντα πεντακάθαρη, και πάντα με σωστό μασάζ.
Ο δε χώρος της είναι καθαρά "προσωπικός" και αυτό φαίνεται αμέσως όταν τον επισκεφτείς. Είναι σαν να πηγαίνεις για καφέ σε μια φίλη σου θα έλεγα.
Για το κυρίως πιάτο, δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες, διότι η πλειοψηφία των συναδέλφων με έχουν καλύψει απόλυτα.
Απλά θα συμπληρώσω ότι, άμα και εσύ δεν είσαι "ξύλο" μαζί της, η γυναίκα μπορεί να σε περάσει σε άλλη "διάσταση", κάνοντας απίθανα πράγματα.
Συμφωνω απολυτα !!!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
δεν διορθώνουμε λίγο τον τίτλο μιας και η Μάγια έχει σταματήσει τα κατ'οίκον
:think: Εννοείς πως σταμάτησε να πηγαίνει σε σπίτια πελατών
(αν πήγαινε γιατί δεν θυμάμαι να πήγαινε, μπορεί να κάνω λάθος :grin:)
ή σταμάτησε να δέχεται στο δικό της  :think:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Το "κατ' οικον" σημαίνει σε ιδιωτικό χωρο,οχι σε μαγαζί.....αρα,ο τίτλος δεν χρειάζεται διόρθωση.....

geor333

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Έχω στείλει κι εγώ πμ στη Μάγια και ανυπομονώ για απάντηση. Όταν την επισκεφτώ θα ενημερώσω για εντυπώσεις.

george_lar

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες με ενα πμ το τηλεφωνο της γαιτι το διεγραψα και το κοριτσι ειναι οff line γινεται?

ευχαριστω εκ των προτερων

ΝΙΚΟΣΣ

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
405
Πόντοι
21
Θα ήταν εύκολο να μου στείλει κάποιος σε πμ το τηλέφωνο της Μάγιας;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Εδωσα το τηλεφωνο σε φιλο μου και την πηρε και ειπε οτι σταματησε να δουλευει :huh:

oollee_oollaa

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εδωσα το τηλεφωνο σε φιλο μου και την πηρε και ειπε οτι σταματησε να δουλευει :huh:
Όχι, δουλευει. Ξέρεις τί γίνεται όμως: μόνη της απανταει και κανονίζει.
Μου έχει συμβει να μου πει οτι δεν δουλευει άλλο σήμερα.
Δεν έχει σταμάτήσει να δουλευει.
Και όπως πάντα είναι κορυφή σ' άυτό που κάνει...!!!

Μάγια, φιλάκια

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom