Νέα

Μάγια- μασάζ κατ'οίκον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bubu01
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Η Μάγια είναι γνωστή μου απο παλιά,και κατά μια έννοια φίλη μου....έχω να την δω,αλλά και να της μιλήσω αρκετό καιρό...επειδή όμως γνωρίζω τον χαρακτήρα και την νοοτροπία της,θεωρώ οτι ποτέ δεν θα κατέφευγε σε τέτοια μέσα για να προμοτάρει τον εαυτό της και να δημιουργήσει θόρυβο γυρω απο το όνομά της.Είναι εξω απο την φιλοσοφία και την λογική της....
Φυσικά,πάντοτε βρίσκονται κάποιοι που γίνονται "βασιλικότεροι του βασιλέως",προκειμένου να πουλήσουν εκδούλευση....το έχουμε δει πολλές φορές αυτό το έργο....το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω για κανέναν,την άποψή μου λέω,βασιζόμενος στην μεχρι τώρα γνώση μου για το θέμα....

Αν εξαιρέσεις το Θανάση, όλοι οι άλλοι είμαστε ύποπτοι.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είσαι γραφικός φίλε. 18 σελίδες μόνο είναι στο θρεντ. Διάβασε να καταλάβεις.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Η Μάγια είναι γνωστή μου απο παλιά,και κατά μια έννοια φίλη μου....έχω να την δω,αλλά και να της μιλήσω αρκετό καιρό...επειδή όμως γνωρίζω τον χαρακτήρα και την νοοτροπία της,θεωρώ οτι ποτέ δεν θα κατέφευγε σε τέτοια μέσα για να προμοτάρει τον εαυτό της και να δημιουργήσει θόρυβο γυρω απο το όνομά της.Είναι εξω απο την φιλοσοφία και την λογική της....
Φυσικά,πάντοτε βρίσκονται κάποιοι που γίνονται "βασιλικότεροι του βασιλέως",προκειμένου να πουλήσουν εκδούλευση....το έχουμε δει πολλές φορές αυτό το έργο....το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω για κανέναν,την άποψή μου λέω,βασιζόμενος στην μεχρι τώρα γνώση μου για το θέμα....

Εμένα πάντως δεν με χαλάει να κάνουν διαφήμιση τα κορίτσια. Το να βάλει έναν φίλο να κινήσει λίγο το θρεντ της δεν είναι και έγκλημα!

Σιγά τα ωά....

Το πιο  άσχημο είναι να υπόσχεται κάποια υπηρεσίες που δεν προσφέρει. Εκεί ξενερώνω.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
  Εμένα πάντως δεν με χαλάει να κάνουν διαφήμιση τα κορίτσια. Το να βάλει έναν φίλο να κινήσει λίγο το θρεντ της δεν είναι και έγκλημα!

Σιγά τα ωά....

Το πιο  άσχημο είναι να υπόσχεται κάποια υπηρεσίες που δεν προσφέρει. Εκεί ξενερώνω.

Μεγάλο θέμα άνοιξες. Δεν θα ήμουν τόσο κατηγορηματικός όσο εσύ. Προφανώς δεν είναι έγκλημα να ξεθάψει ένας "φίλος" το θρεντ μιας κοπέλας (βέβαια εδώ μπαίνουν διάφορα ζητήματα περί "conflict of interest" που δεν λύνονται αφοριστικά). Όμως δεν είναι και το καλύτερο. Θα προτιμούσα να το κάνει η ίδια η κοπέλα.

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Γιατι οταν συνανταω τον τρομολαγνο τσαντιζομε;;;

Μηπως ειμαι στην τσιτα για το τι λασπη θα ριξη στην κοπελα;;;

Μακαρι να βγω ψευτης.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
:pipa3:
  Αντε γαμήσου ρε αρχίδα.  :birdman:
Τστστς πιπερι στη γλωσιτσα θα σου βαλω....

ΥΓ: διαπιστωνω οτι δεν ξεχασες οτι εχω αρχιδια.....
Αληθεια οι αιμοροιδες σου συνηλθαν σκουπιδι; Μηπως πρεπει να σε περασω και β´ χερι;
Ενα να ξερης μονο αποβραδμα. Free fuck απο Μαγια δεν θα παρεις.  Εδω εχεις να κανεις με ΓΥΝΑΙΚΑ, οχι με ανασφαλη κοριτσακια....
Ελπιζω να μην αφησα αποριες συφιλιδικε....
Μην με εξωθεις να επανελθω, θα σου κανω copy paste  τα απλυτα σου, σε προιδοποιησα για να μην κλεγεσε σε κανα admin μετα.
Σαφης;;;;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
:pipa3:Τστστς πιπερι στη γλωσιτσα θα σου βαλω....

ΥΓ: διαπιστωνω οτι δεν ξεχασες οτι εχω αρχιδια.....
Αληθεια οι αιμοροιδες σου συνηλθαν σκουπιδι; Μηπως πρεπει να σε περασω και β´ χερι;
Ενα να ξερης μονο αποβραδμα. Free fuck απο Μαγια δεν θα παρεις.  Εδω εχεις να κανεις με ΓΥΝΑΙΚΑ, οχι με ανασφαλη κοριτσακια....
Ελπιζω να μην αφησα αποριες συφιλιδικε....
Μην με εξωθεις να επανελθω, θα σου κανω copy paste  τα απλυτα σου, σε προιδοποιησα για να μην κλεγεσε σε κανα admin μετα.
Σαφης;;;;

Ξέρεις από αιμοροίδες; Κάτι θα ξέρει ο κώλος σου εσένα. Μέγα γνώστη σε βρίσκω...

Θα μου κλάσεις τα αρχίδια.

Δεν επιζήτησα ποτέ free fuck απο καμμία.

Έχω λεφτά κάργα και πληρώνω όταν καυλώνω για να γαμήσω. Το μόνο που δεν φαντάστηκα ήταν πως μπορεί να την αρπάξω από τη συφιλιδικιά που πατρονάρεις.

Στο ξαναλέω. Αντε και γαμήσου ρε ξεκωλιάρη. Που θα μας απειλήσεις κιόλας.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Θα παρακαλούσα να πέσουν οι τόνοι. Μπορούμε να εκφράζουμε την ευαρέσκεια ή τη δυσαρέσκειά μας για κάποιο μέλος του σάιτ με πιο κόσμιο τρόπο. Απευθύνομαι σε όλους και πριν απ' όλα στον εαυτό μου (π.χ. σε άλλο θρεντ ίσως ήμουν μερικές φορές υπερβολικός παρά το γεγονός ότι νόμιζα, και εξακολουθώ να νομίζω, ότι είχα δίκαιο).

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καταφέρατε ενα thread που ήταν ήπιο και πολιτισμένο να το κάνετε σκατά......δεν ξέρω ποιος και γιατί ξεκίνησε αυτη την ιστορία,αλλά πραγματικά η φρασεολογία και το υφος ορισμένων εμένα με ενοχλουν.....και δεν καταλαβαίνω γιατί τα προσωπικά θέματα,όποια κι αν είναι,δεν μπορουν να λυθουν με pm,η εν πάσει περιπτώσει,με άλλο τρόπο.....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Καταφέρατε ενα thread που ήταν ήπιο και πολιτισμένο να το κάνετε σκατά......δεν ξέρω ποιος και γιατί ξεκίνησε αυτη την ιστορία,αλλά πραγματικά η φρασεολογία και το υφος ορισμένων εμένα με ενοχλουν.....και δεν καταλαβαίνω γιατί τα προσωπικά θέματα,όποια κι αν είναι,δεν μπορουν να λυθουν με pm,η εν πάσει περιπτώσει,με άλλο τρόπο.....

Σόρρυ ANDY αλλά μερικοί με βγάζουν έξω από τα ρούχα μου. Έπρεπε να μην πω τίποτα όταν κόλλησα τη βλεννόρροια και να μην ειδοποιήσω κανέναν καριόλη να προφυλαχτεί.

Τώρα δεν θα μου την έλεγε το αρχίδι, αλλά θα τρεχε να γιατρευτεί από τα παράσημα της καλής του. Κακώς που δεν τον άφησα να  νιώσει τη χαρά.

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Αν μου κάνεις ένα γαμισάκι δωρεάν θα σου γράψω μια κριτική που θα σου φέρη πολυ κόσμο. Τι λές;

Σταματαω εδω..  Μην προκαλεις την τυχη σου.... 

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και τι σχέση έχουν αυτά με το συγκεκριμένο θρέντ?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Αν μου κάνεις ένα γαμισάκι δωρεάν θα σου γράψω μια κριτική που θα σου φέρη πολυ κόσμο. Τι λές;

Σταματαω εδω..  Μην προκαλεις την τυχη σου.... 

Άκου εδώ ρε ξεκωλιάρη.

Δεν ξέρω ποιος νομίζεις είμαι. Τα γραφόμενά σου αυτό δείχνουν.

Δες ποιος ξεκίνησε πρωτος σήμερα την κόντρα και βούλωσέ το.

Οι απειλές σου δεν περνάνε σ εμένα¨.

Αυτές τις μαγκιές να τις κάνεις στα πουτανάκια σου.

Γκέγκε;  

Αει σιχτίρ τωρα.

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Εγω ξεκινησα την κοντρα, εχω βλεπεις αλεργια στα σκουπιδια...

Το κοβω εδω.

Και δεν ηξερα πιοις εισαι, εμαθα ομως

Και επειδη εχεις καταλαβη λαθος, δεν σε εχω απειληση. Προειδοποιηση σου εκανα.

Δεν απειλω εγω, ειναι αντιθετο στις αρχες μου.

Αν ανοιξη θρεντ με τιτλο αρενα, καπιτωλειο ή καπως ετσι τα λεμε εκει. ΕΔΩ ΤΕΛΟΣ.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom