You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάγια- μασάζ κατ'οίκον
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bubu01
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 656
- Εμφανίσεις 141K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
αυτές οι συζητήσεις είναι πολύ διδακτικές , έτσι μαθαίνουμε και το ποιόν αυτών που ταιζουμε με τα λεφτά μας.
σωστος ο παικτης
Azimazeftos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Μετα απο ολη αυτη τη δυσοσμοια μου βγηκε εδω, δεν θα συνεχισω πλεον να αναφερομαι σε πρωσοπικες εκτιμισεις καθοτι οι ανθρωποι της νυκτας ισως εχουν αντιθετη αποψη......
Και απο οτι ενημερωθηκα εχουν και ακρες, ασε μην φαω και μυνηση για τα διαφυγοντα κερδη καποιου επαγγελματια....
Λυπαμαι που παγωσα, εσεις με παγωνεται....
Αν καποιος θελη κατι πμ πλεον.
Πληροφοριες για δυσοσμια εδω
Οτι καλυτερο στη Μαγια, ειληκρινα και ολοψυχα.
Και απο οτι ενημερωθηκα εχουν και ακρες, ασε μην φαω και μυνηση για τα διαφυγοντα κερδη καποιου επαγγελματια....
Λυπαμαι που παγωσα, εσεις με παγωνεται....
Αν καποιος θελη κατι πμ πλεον.
Πληροφοριες για δυσοσμια εδω
Οτι καλυτερο στη Μαγια, ειληκρινα και ολοψυχα.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Καλησπέρα σύντροφοι!Εχει κανείς το τηλέφωνο της Μάγιας γτ έστειλα πμ και τίποτα~
Ευχαριστωωωωωωωωωωωω
γιατί δεν λες κατευθείαν ότι βαριέσαι να ψάξεις;
γράφτηκες στο φόρουμ σήμερα στις 16:34 και μετά ζητάς το τηλέφωνο στις 16:56 αναφέροντας ότι της έστειλες μήνυμα και δεν απάντησε. Πως να απαντήσει ρε μεγάλε σε [size=10pt]22 λεπτά[/size];
Δεν θέλω μέρες που ειναι να διαολοστείλω κανέναν.....θα ήθελα όμως να επαναλάβω ότι τέτοιες συμπεριφορές και "μαγκιές" είναι απαράδεκτες.Υπάρχει καλός τρόπος να ζητήσεις κάτι και υπάρχει και ο τρόπος που προσβάλλει τους άλλους και δείχνει οτι υποτιμάς την νοημοσύνη τους....τελικά ο μόνος χαμένος εσυ θα είσαι....αντε,χρόνια πολλά......
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.218
- Πόντοι
- 5.006
ναι μην χασεισ εσυ εξυπνακια και δεν πεισ την κρυαδα σου!και κάποιοι δεν χάνουν ευκαιρία να το παίξουν βαριά πεπόνια, παλαίουρες και ντερβίσηδες...
και κάποιοι δεν χάνουν ευκαιρία να το παίξουν βαριά πεπόνια, παλαίουρες και ντερβίσηδες...
Δεν είναι έτσι και το ξέρεις.....και αλληλοβοήθεια και αλληλουποστήριξη υπάρχει.Ομως,κάποιες συμπεριφορές δείχνουν τουλάχιστον αγένεια και αντιμετωπίζονται ανάλογα.....υπάρχει τρόπος να ζητήσεις κάτι και η ευγένεια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.....
figa_lygourio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Like
- 45
- Πόντοι
- 1
Δεν είναι έτσι και το ξέρεις.....και αλληλοβοήθεια και αλληλουποστήριξη υπάρχει.Ομως,κάποιες συμπεριφορές δείχνουν τουλάχιστον αγένεια και αντιμετωπίζονται ανάλογα.....υπάρχει τρόπος να ζητήσεις κάτι και η ευγένεια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.....
Πάντα Κύριος...
basi8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Φίλε οταν μου απαντανε και με ειρωνευονται και βαζουν τετοιες εικονες νομιζωδειχνει αγενεια....
Εγω νομιζω ζητησα πολυ ευγενικα το τηλ και ειπα και ευχαριστω στο τέλος!Αλλα ΄τοσο καιρο που διαβαζω το site παντου θα υπαρχει καποιος να το παιξει εξυπνος!
Και χαλαρωσε λιγο που θα με διαολοστειλεις κιολας!Σε φορουμ γραφουμε!Δεν εχουν αξια εδω μεσα οι μαγκιες
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Πέστα χρυσόστομε!!
Azimazeftos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Αγαπητε alek τοσο καιρο που διαβαζεις το site δεν εμαθες οτι η Μαγια, οπως και καθε ανεξαρτητη, δεν εχει γραμματειακη υποστηρηξη.Φίλε οταν μου απαντανε και με ειρωνευονται και βαζουν τετοιες εικονες νομιζωδειχνει αγενεια....
Εγω νομιζω ζητησα πολυ ευγενικα το τηλ και ειπα και ευχαριστω στο τέλος!Αλλα ΄τοσο καιρο που διαβαζω το site παντου θα υπαρχει καποιος να το παιξει εξυπνος!
Και χαλαρωσε λιγο που θα με διαολοστειλεις κιολας!Σε φορουμ γραφουμε!Δεν εχουν αξια εδω μεσα οι μαγκιες
Ελεος δηλαδη.
Και pizza hut να ειχες παραγγειλη δεν θα ειχες την αποκριση που ηθελες.
Καλη χροννια να εχης και υπομονη.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.191
- Πόντοι
- 46.232
αν διαβάζεις τόσο καιρό το σαιτ θα ήξερες τον τρόπο να επικοινωνήσεις με την λεγάμενη........Φίλε οταν μου απαντανε και με ειρωνευονται και βαζουν τετοιες εικονες νομιζωδειχνει αγενεια....
Azimazeftos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ο alek ειναι γνωστης του τροπου επικοινωνιας με τη Μαγια. Εστειλε pm. Αργησε ομως η Μαγια 22 ολοκληρα λεπτα και μεσα στη μαυρη απελπισια του ζητησε τη βοηθεια μας.
Δεν ειναι και τραγικο νομιζω...
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
τι πόνος...συμμερίζομαι την απελπισία....Ο alek ειναι γνωστης του τροπου επικοινωνιας με τη Μαγια. Εστειλε pm. Αργησε ομως η Μαγια 22 ολοκληρα λεπτα και μεσα στη μαυρη απελπισια του ζητησε τη βοηθεια μας.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις