Νέα

Μάγια- μασάζ κατ'οίκον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bubu01
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Εντάξει την Μαρία καταφέραμε και την διώξαμε!!!

Τώρα ξεκινάμε και με την Μάγια?

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
αυτές οι συζητήσεις είναι πολύ διδακτικές , έτσι μαθαίνουμε και το ποιόν αυτών που ταιζουμε με τα λεφτά μας. 

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Μετα απο ολη αυτη τη δυσοσμοια μου βγηκε εδω, δεν θα συνεχισω πλεον να αναφερομαι σε πρωσοπικες εκτιμισεις καθοτι οι ανθρωποι της νυκτας ισως εχουν αντιθετη αποψη......
Και απο οτι ενημερωθηκα εχουν και ακρες, ασε μην φαω και μυνηση για τα διαφυγοντα κερδη καποιου επαγγελματια....
Λυπαμαι που παγωσα, εσεις με παγωνεται....

Αν καποιος θελη κατι πμ πλεον.

Πληροφοριες για δυσοσμια εδω

Οτι καλυτερο στη Μαγια, ειληκρινα και ολοψυχα.

nnngeorge

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Θα ηθελα να μαθω την ηλικια ,αν εχεις καπου φωτο κσι αν κανεις μασαζ σε ζευγαρια. Ενδιαφερομαι για σημερα .

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Καλησπέρα σύντροφοι!Εχει κανείς το τηλέφωνο της Μάγιας γτ έστειλα πμ και τίποτα~
Ευχαριστωωωωωωωωωωωω

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Καλησπέρα σύντροφοι!Εχει κανείς το τηλέφωνο της Μάγιας γτ έστειλα πμ και τίποτα~
Ευχαριστωωωωωωωωωωωω

:2funny: :2funny: :2funny:

γιατί δεν λες κατευθείαν ότι βαριέσαι να ψάξεις;

γράφτηκες στο φόρουμ σήμερα στις 16:34 και μετά ζητάς το τηλέφωνο στις 16:56 αναφέροντας ότι της έστειλες μήνυμα και δεν απάντησε. Πως να απαντήσει ρε μεγάλε σε [size=10pt]22 λεπτά[/size];

:uglystupid:

:2funny:

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Αρχικά ρε φίλε τι ασχολεισαι με το μηνυμα μου αν δεν εισαι διατεθειμενος να απαντησεις???
Και επισης μπορεις να σκεφτεις οτι τη θελω για σημερα τη Μαγια και οσο πιο συντομα γινεται...Αλλά γενικά είναι δυσκολο μαλλον για σενα αυτο!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν θέλω μέρες που ειναι να διαολοστείλω κανέναν.....θα ήθελα όμως να επαναλάβω ότι τέτοιες συμπεριφορές και "μαγκιές" είναι απαράδεκτες.Υπάρχει καλός τρόπος να ζητήσεις κάτι και υπάρχει και ο τρόπος που προσβάλλει τους άλλους και δείχνει οτι υποτιμάς την νοημοσύνη τους....τελικά ο μόνος χαμένος εσυ θα είσαι....αντε,χρόνια πολλά......

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
και κάποιοι δεν χάνουν ευκαιρία να το παίξουν βαριά πεπόνια, παλαίουρες και ντερβίσηδες...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
και κάποιοι δεν χάνουν ευκαιρία να το παίξουν βαριά πεπόνια, παλαίουρες και ντερβίσηδες...

Δεν είναι έτσι και το ξέρεις.....και αλληλοβοήθεια και αλληλουποστήριξη υπάρχει.Ομως,κάποιες συμπεριφορές δείχνουν τουλάχιστον αγένεια και αντιμετωπίζονται ανάλογα.....υπάρχει τρόπος να ζητήσεις κάτι και η ευγένεια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.....

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
45
Πόντοι
1
Δεν είναι έτσι και το ξέρεις.....και αλληλοβοήθεια και αλληλουποστήριξη υπάρχει.Ομως,κάποιες συμπεριφορές δείχνουν τουλάχιστον αγένεια και αντιμετωπίζονται ανάλογα.....υπάρχει τρόπος να ζητήσεις κάτι και η ευγένεια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.....

Πάντα Κύριος... :thumbsup:

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1

Φίλε οταν μου απαντανε και με ειρωνευονται και βαζουν τετοιες εικονες  :uglystupid: νομιζωδειχνει αγενεια....
Εγω νομιζω ζητησα πολυ ευγενικα το τηλ και ειπα και ευχαριστω στο τέλος!Αλλα ΄τοσο καιρο που διαβαζω το site παντου θα υπαρχει καποιος να το παιξει εξυπνος!
Και χαλαρωσε λιγο που θα με διαολοστειλεις κιολας!Σε φορουμ γραφουμε!Δεν εχουν αξια εδω μεσα οι μαγκιες

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Πέστα χρυσόστομε!!

:rockon: :rockon:

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Φίλε οταν μου απαντανε και με ειρωνευονται και βαζουν τετοιες εικονες  :uglystupid: νομιζωδειχνει αγενεια....
Εγω νομιζω ζητησα πολυ ευγενικα το τηλ και ειπα και ευχαριστω στο τέλος!Αλλα ΄τοσο καιρο που διαβαζω το site παντου θα υπαρχει καποιος να το παιξει εξυπνος!
Και χαλαρωσε λιγο που θα με διαολοστειλεις κιολας!Σε φορουμ γραφουμε!Δεν εχουν αξια εδω μεσα οι μαγκιες
Αγαπητε alek τοσο καιρο που διαβαζεις το site δεν εμαθες οτι η Μαγια, οπως και καθε ανεξαρτητη, δεν εχει γραμματειακη υποστηρηξη.
Ελεος δηλαδη.
Και pizza hut να ειχες παραγγειλη δεν θα ειχες την αποκριση που ηθελες.
Καλη χροννια να εχης και υπομονη.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.191
Πόντοι
46.232
αν διαβάζεις τόσο καιρό το σαιτ θα ήξερες τον τρόπο να επικοινωνήσεις με την λεγάμενη........

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Ο alek ειναι γνωστης του τροπου επικοινωνιας με τη Μαγια. Εστειλε pm. Αργησε ομως η Μαγια 22 ολοκληρα λεπτα και μεσα στη μαυρη απελπισια του ζητησε τη βοηθεια μας.
Δεν ειναι και τραγικο νομιζω...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Ο alek ειναι γνωστης του τροπου επικοινωνιας με τη Μαγια. Εστειλε pm. Αργησε ομως η Μαγια 22 ολοκληρα λεπτα και μεσα στη μαυρη απελπισια του ζητησε τη βοηθεια μας.
Δεν ειναι και τραγικο νομιζω...
τι πόνος...συμμερίζομαι την απελπισία.... :cheesy:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom