Νέα

Μάγια- μασάζ κατ'οίκον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bubu01
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 656
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
συγνωμη αλλα χωρις να θελω να κανω τον κακο ο αλλος πιο πανω λεει οτι τηρει το ασφαλες σεξ τελικα τι ισχυει ? για να ξερουμε επειδη λεω να παω και εγω αλλα αν ειναι μη ασφαλες ας μου λειπει το βυσινο δεν γινομαι κασκαντερ αυτα χωρις κακια καμια

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
συγνωμη αλλα χωρις να θελω να κανω τον κακο ο αλλος πιο πανω λεει οτι τηρει το ασφαλες σεξ τελικα τι ισχυει ? για να ξερουμε επειδη λεω να παω και εγω αλλα αν ειναι μη ασφαλες ας μου λειπει το βυσινο δεν γινομαι κασκαντερ αυτα χωρις κακια καμια

Δηλώνεις ότι επιθυμείς ασφαλή στοματική επαφή (που θα το προτείνει και η ίδια) και συνεχίζεις. ;)

Εγγρ.
15 Ιουν 2012
Κριτικές
14
Like
169
Πόντοι
290
Στο στοματικό αναφερόμουν. Το προτιμώ "με" και υποθέτω και η ίδια το προτιμάει "με". Δεν της ζήτησα "χωρίς" και δεν ξέρω καν αν το κάνει.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Η Μάγια είναι προσεκτική σε θέματα υγείας και δεν αφήνει παρερμηνίες...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Το κόστος της επίσκεψης πόσο είναι?
Κάτι είχα διαβάσει για 60. Ισχύει?

dell21aek21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέο μέλος μήπως μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω το τηλέφωνο της κοπέλας?

dell21aek21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ναι φίλος το είδα σε ευχαριστώ για την επισήμανση...

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Tωρα θα την παρω σιγουρα  :rockon:

Μπορεί στα 60€ να μου πει κάποιος τι αντιστοιχεί στο προγραμμα?

Και εγώ σαν καλό παιδί που είμαι, Τετάρτη θα σας ενημερώσω και για τη συνάντηση της Δευτέρας με την Μάγια και για την συνάντηση της τρίτης με την Ταυλανδή Δημητρ...

Ευχαριστώ.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Καλημέρα Μάγια
Είμαι άνεργος
Υπάρχει η δυνατότητα καλύτερης τιμής;
Συγνώμη ρε φίλε, αλλά τι απάντηση περιμένεις τώρα?
ότι δέχεται και κουπούνια από την Εργατική εστία?

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
καλημέαρα, θέλεις να μου στείλεις το τηλέφωνό σου

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Η Μάγια είναι σταθερή αξία και εξηγημένη και θέλει τον πελάτη ευχαριστημένο εν αντιθέσει με κάτι άλλες απερίγραπτες.

Αλήθεια μετακόμησε τελικά και πως είναι το σπίτι της? εξυπηρετεί ο ηλεκτρικός?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Και εγώ από τότε που μετακόμισε.. δεν την έχω επισκεφτεί (δεν είχα χρόνο >:(). Είναι κοντά σε συγκοινωνία :think:?  Ο χώρος με ενδιαφέρει λιγότερο αφού τον γεμίζει η Μάγια, με την παρουσία της :dancing:... (άντε γιατί με πιάνει το "ποιητικό" μου... :woldman:)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Η Μάγια είναι σταθερή αξία και εξηγημένη και θέλει τον πελάτη ευχαριστημένο εν αντιθέσει με κάτι άλλες απερίγραπτες.

Έτσι!

Αλήθεια μετακόμησε τελικά και πως είναι το σπίτι της? εξυπηρετεί ο ηλεκτρικός?

Μετεφέρθη.

Δεν έχω ιδία άποψη ακόμη, αλλά από ότι μου έχει ειπωθεί, ο ηλεκτρικός εξυπηρετεί ιδιαίτερα.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Έτσι!

Μετεφέρθη.

Δεν έχω ιδία άποψη ακόμη, αλλά από ότι μου έχει ειπωθεί, ο ηλεκτρικός εξυπηρετεί ιδιαίτερα.

Είναι γύρω στα 70-100 μέτρα από τον σταθμό ΗΣΑΠ του Μοσχάτου.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Λοιπόν όπως καταλάβατε από το προηγούμεο ποστ επισκεφτηκα την Μάγια.

Η Μάγια είναι μια ώριμη γυναίκα, ψηλή κοντά στο 1.70, μακριά μαλλιά, λεπτή.

Με υποδέχτηκε και με οδήγησε στο σαλόνι όπου με κέρασε αναψυκτικό και μιλήσαμε για λιγη ώρα. Σαν άτομο μου φάνηκε ευγενέστατη. Με έκανε να αισθάνομαι άνετα, είναι ομιλητικότατη χωρίς να είναι κουραστική ή βαρετή. Γενικά πρέπει να είναι ντόμπρα και ειλικρινής.

Μετά την κουβέντα πέρασα για ντουζάκι. Το μπάνιο άστραφτε μου προσέφερε πετσέτα, σφραγισμένες παντόφλες μίας χρήσης και σφραγισμένο σφουγγαράκι. Όταν βγήκα από το μπάνιο με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα όπου με προέτρεψε να ξαπλώσω μπρούμυτα στο μασαζοκρέβατο για να αρχίσει το μασάζ.

Το μασαζ της είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια στο χώρο αυτό (εξαιρείται ίσως της Ελισάβετ). Ηταν τέλειο... (κατ' εμέ βέβαια). Χαλάρωσα και απολαύσα το μασάζ της. Ασχολήθηκε κάνοντάς μου ένα πραγματικά "δυνατό" μασάζ. Χωρίς ίχνος βιασύνης, αργά χαλαρά και στο τέλος αισθησιακά. Η γυναίκα ξέρει να σε ευχαριστεί και να σε χαλαρώνει.

Η διαδικασία κράτησε παραπάνω από μισή ώρα. Όταν λοιπόν ήταν η ώρα της "εναλλαγής" από το μασάζ στο σεξ, η Μάγια με πέρασε στο άλλο κατάλληλο κρεβάτι για την περίσταση και άρχισε χάδια, φιλιά και χρήση της γλώσσας της σε όλο μου το σώμα, ούτε που κατάλαβα για πότε με έγινα τούμπανο... μου πέρασε προφυλακτικό και ξεκίνησε ένα άριστο στοματικό με περιποίηση όλης της γύρω και κάτω περιοχής. Μετά ξάπλωσε και αυτή και την περιποιήθηκα με τη σειρά μου για λίγα λεπτά. Η συνέχεια και το τέλος ήταν σε ιεραποστολικό.

Μετά ξαναπέρασα στο μπάνιο για ένα γρήγορο δροσερό ντουζάκι και άλλο ένα δροσερό κέρασμα από το ψυγείο της. Η όλη επίσκεψη πέρασε την ώρα.

Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό. Είναι πεντακάθαρη και τηρεί το ασφαλές σεξ. Φροντίζει το χώρο που σε υποδέχεται και επίσης σου προσφέρει με το παραπάνω παροχές που δίνονται μαγαζιά μασάζ. Στα 60 ευρώ για μία+ ώρα  παίρνεις υπηρεσίες μασάζ, καθαριότητα που μάλλον δεν βρίσκεις στα άλλα μαγαζιά (υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις).

Δεν προμοτάρω την γυναίκα, δε νομίζω ότι το έχει ανάγκη. Αυτά που προσφέρει (μιλώ για VFM) προσωπικά δεν τα έχω βρει κάπου αλλού καλύτερα.

Θα την ξαναεπισκευτώ σίγουρα.

glasser

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν όπως καταλάβατε από το προηγούμεο ποστ επισκεφτηκα την Μάγια.

Η Μάγια είναι μια ώριμη γυναίκα, ψηλή κοντά στο 1.70, μακριά μαλλιά, λεπτή.

Με υποδέχτηκε και με οδήγησε στο σαλόνι όπου με κέρασε αναψυκτικό και μιλήσαμε για λιγη ώρα. Σαν άτομο μου φάνηκε ευγενέστατη. Με έκανε να αισθάνομαι άνετα, είναι ομιλητικότατη χωρίς να είναι κουραστική ή βαρετή. Γενικά πρέπει να είναι ντόμπρα και ειλικρινής.

Μετά την κουβέντα πέρασα για ντουζάκι. Το μπάνιο άστραφτε μου προσέφερε πετσέτα, σφραγισμένες παντόφλες μίας χρήσης και σφραγισμένο σφουγγαράκι. Όταν βγήκα από το μπάνιο με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα όπου με προέτρεψε να ξαπλώσω μπρούμυτα στο μασαζοκρέβατο για να αρχίσει το μασάζ.

Το μασαζ της είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια στο χώρο αυτό (εξαιρείται ίσως της Ελισάβετ). Ηταν τέλειο... (κατ' εμέ βέβαια). Χαλάρωσα και απολαύσα το μασάζ της. Ασχολήθηκε κάνοντάς μου ένα πραγματικά "δυνατό" μασάζ. Χωρίς ίχνος βιασύνης, αργά χαλαρά και στο τέλος αισθησιακά. Η γυναίκα ξέρει να σε ευχαριστεί και να σε χαλαρώνει.

Η διαδικασία κράτησε παραπάνω από μισή ώρα. Όταν λοιπόν ήταν η ώρα της "εναλλαγής" από το μασάζ στο σεξ, η Μάγια με πέρασε στο άλλο κατάλληλο κρεβάτι για την περίσταση και άρχισε χάδια, φιλιά και χρήση της γλώσσας της σε όλο μου το σώμα, ούτε που κατάλαβα για πότε με έγινα τούμπανο... μου πέρασε προφυλακτικό και ξεκίνησε ένα άριστο στοματικό με περιποίηση όλης της γύρω και κάτω περιοχής. Μετά ξάπλωσε και αυτή και την περιποιήθηκα με τη σειρά μου για λίγα λεπτά. Η συνέχεια και το τέλος ήταν σε ιεραποστολικό.

Μετά ξαναπέρασα στο μπάνιο για ένα γρήγορο δροσερό ντουζάκι και άλλο ένα δροσερό κέρασμα από το ψυγείο της. Η όλη επίσκεψη πέρασε την ώρα.

Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό. Είναι πεντακάθαρη και τηρεί το ασφαλές σεξ. Φροντίζει το χώρο που σε υποδέχεται και επίσης σου προσφέρει με το παραπάνω παροχές που δίνονται μαγαζιά μασάζ. Στα 60 ευρώ για μία+ ώρα  παίρνεις υπηρεσίες μασάζ, καθαριότητα που μάλλον δεν βρίσκεις στα άλλα μαγαζιά (υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις).

Δεν προμοτάρω την γυναίκα, δε νομίζω ότι το έχει ανάγκη. Αυτά που προσφέρει (μιλώ για VFM) προσωπικά δεν τα έχω βρει κάπου αλλού καλύτερα.

Θα την ξαναεπισκευτώ σίγουρα.
Φιλαράκο όταν λες ώριμη τι εννοείς? πόσο χρονών είναι περίπου?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom