Η αντριανα που πηγε μεταγραφη,ξερουμε;
MOUSSES
Η αντριανα που πηγε μεταγραφη,ξερουμε;
που ινε αφτο το μαγαζι????MOUSSES
ιεν ορεο μαγαζι,για πεσ να μαθο κε εγο,τιμεσ κοριτσα κλπΠοσειδωνος 30 Τζιτζιφιες,με βολευει ειναι πιο κοντα στον Πειραια απο το λολιτα .
ορεοσ φιλε.διλαδι να παο ακσιζι? εχι καλο πριβε?Mousses ειχα να παω δυομισι χρονια,ξαναπηγα λογω οτι εκλεισε το λολιτα.Απο κοπελες ηταν χθες βραδυ οι εξης Μιρελα, αντριαννα, αλινα, πατρισια, συλβια παλια την λεγανε σιντι,γιαννα τωρα το αλλαξε σε melani, ολες απο λολιτα, δεν γνωριζω κοπελες απο μουσες.Τιμες ποτο 10Ε πικολο 70Ε σαμπανια 400Ε πριβε 50Ε.Καθως και δυο σερβιτοροι και η μπαργουμαν του λολιτα εχουν παρει μεταγραφη.Μονο BABY GOLD KAI LOLITA πηγαινω εδω και τρια χρονια για αλλα ιδρυματα δεν εχω ιδεα.
δεν ξερω αν ειναι σωστο να γραψω ποιες ειναι οι φραπεδιαρες
Το MOUSSES σαν μαγαζι δεν μου αρεσει, τωρα στο πριβε τις ιδιες υπηρεσιες που προσφερανε στο λολιτα προσφερουνε και στο μουσες, δεν ξερω αν ειναι σωστο να γραψω ποιες ειναι οι φραπεδιαρες, παντως το δωματιο του πριβε ειναι ποιο διακριτικο απο του λολιτα η του BG.
παλι καντεμισ ιμουνα κε ιθελα να περασο απο κι,μου χανε πι τοι εχι ορεα γινεκακια κε μιλανε κε σε κοτομπιφτεκουσto LOLITA μας αφησε χρονο :'(.....τελος εποχη. ..ενοικιαζεται ο χωρος. ..καθε ενδιαφερομενος ας παρει τηλεφωνο......κανει και για συνεργειο....
εχο θελο να με αφινις να μπενο τσαμπαεγώ λέω να μαζευτούμε μερικοί που γνωρίζουμε μερικά calgirls και να το ανοίξουμε το μαγαζάκι μεταξυ μας!
εχο θελο να με αφινις να μπενο τσαμπα
μελοσ σιμενι σιδρομι,εγο θελο να ιμε μπαριδακι σασΟταν λέω να το ανοίξουμε μεταξύ μας αυτό ακριβως εννοώ! Τσαμπα είσοδο στα μέλη!
Φίλε μου είτε γράψεις είτε όχι, λιγο πολύ τις φραπεδιέρες τις γνωρίζουμε όλοι! ;)
αστον τον άνθρωπο να τις βγάλει στη φόρα όλες τις καφετζούδες....
καφετζούδες ειναι τελικά ή φραπετζούδες?