Νέα

Lolita Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 941
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ποσειδωνος 30 Τζιτζιφιες,με βολευει ειναι πιο κοντα στον Πειραια απο το λολιτα :dancing: :dancing:.

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Mousses ειχα να παω δυομισι χρονια,ξαναπηγα λογω οτι εκλεισε το λολιτα.Απο κοπελες ηταν χθες βραδυ οι εξης Μιρελα, αντριαννα, αλινα, πατρισια, συλβια παλια την λεγανε σιντι,γιαννα τωρα το αλλαξε σε melani, ολες απο λολιτα, δεν γνωριζω κοπελες απο μουσες.Τιμες ποτο 10Ε πικολο 70Ε σαμπανια 400Ε πριβε 50Ε.Καθως και δυο σερβιτοροι και η μπαργουμαν του λολιτα εχουν παρει μεταγραφη.Μονο BABY GOLD KAI LOLITA πηγαινω εδω και τρια χρονια για αλλα ιδρυματα δεν εχω ιδεα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Mousses ειχα να παω δυομισι χρονια,ξαναπηγα λογω οτι εκλεισε το λολιτα.Απο κοπελες ηταν χθες βραδυ οι εξης Μιρελα, αντριαννα, αλινα, πατρισια, συλβια παλια την λεγανε σιντι,γιαννα τωρα το αλλαξε σε melani, ολες απο λολιτα, δεν γνωριζω κοπελες απο μουσες.Τιμες ποτο 10Ε πικολο 70Ε σαμπανια 400Ε πριβε 50Ε.Καθως και δυο σερβιτοροι και η μπαργουμαν του λολιτα εχουν παρει μεταγραφη.Μονο BABY GOLD KAI LOLITA πηγαινω εδω και τρια χρονια για αλλα ιδρυματα δεν εχω ιδεα.
ορεοσ φιλε.διλαδι να παο ακσιζι? εχι καλο πριβε?

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Το MOUSSES σαν μαγαζι δεν μου αρεσει, τωρα στο πριβε τις ιδιες υπηρεσιες που προσφερανε στο λολιτα προσφερουνε και στο μουσες, δεν ξερω αν ειναι σωστο να γραψω ποιες ειναι οι φραπεδιαρες, παντως το δωματιο του πριβε ειναι ποιο διακριτικο απο του λολιτα η του BG.

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το MOUSSES σαν μαγαζι δεν μου αρεσει, τωρα στο πριβε τις ιδιες υπηρεσιες που προσφερανε στο λολιτα προσφερουνε και στο μουσες, δεν ξερω αν ειναι σωστο να γραψω ποιες ειναι οι φραπεδιαρες, παντως το δωματιο του πριβε ειναι ποιο διακριτικο απο του λολιτα η του BG.

Φίλε μου είτε γράψεις είτε όχι, λιγο πολύ τις φραπεδιέρες τις γνωρίζουμε όλοι! ;)

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
πειτε τουλαχιστον μια απο εκει τισ υπολοιπες θα τισ μαθουμε μονοι μας :fuck1: :fuck1:

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Η γνωση στον λαο βρε σεις.

Τι σκατα κομουνιτι ειμαστε !!!

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
to LOLITA μας αφησε χρονο :'(.....τελος εποχη. :grin:..ενοικιαζεται ο χωρος. :dancing:..καθε ενδιαφερομενος ας παρει τηλεφωνο......κανει και για συνεργειο.... :grin:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
to LOLITA μας αφησε χρονο :'(.....τελος εποχη. :grin:..ενοικιαζεται ο χωρος. :dancing:..καθε ενδιαφερομενος ας παρει τηλεφωνο......κανει και για συνεργειο.... :grin:
παλι καντεμισ ιμουνα κε ιθελα να περασο απο κι,μου χανε πι τοι εχι ορεα γινεκακια κε μιλανε κε σε κοτομπιφτεκουσ

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγώ λέω να μαζευτούμε μερικοί που γνωρίζουμε μερικά calgirls και να το ανοίξουμε το μαγαζάκι μεταξυ μας!  :2on1: :2on1:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Stories

Νέο!