You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lolita Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 941
- Εμφανίσεις 103K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επειδή ακούω για "πηγές",κλπ,να σας πω κι εγω 2 πράγματα.....για να ανοίξει πάλι το Λολίτα,θα πρέπει να συμβούν μερικά πράγματα,και να μην υπάρχουν τα αιτια για τα οποια έκλεισε....αυτό είναι δύσκολο,για να μην πώ αδύνατο....Το Κίνκυ είναι πράγματι μια διάδοχη κατάσταση,κατά το ήμισυ....όσοι γνωρίζουν κατάλαβαν.....τώρα,για να ανοίξει πάλι στο ίδιο μέρος,και αυτό είναι κάπως δύσκολο.....
Ηθικόν δίδαγμα....μην ακούτε τις "πηγές",τις περισσότερες φορές δεν ξέρουν τι τους γίνεται......
Ηθικόν δίδαγμα....μην ακούτε τις "πηγές",τις περισσότερες φορές δεν ξέρουν τι τους γίνεται......
mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Επειδή ακούω για "πηγές",κλπ,να σας πω κι εγω 2 πράγματα.....όσοι γνωρίζουν κατάλαβαν.....
Τωρα εγω πρεπει να νιωθω ηλιθιος που δεν καταλαβα κανενα απο τα 2 πραγματα που μας ειπες.
Αν θες σπαστα και ξαναριχτα αλλιως αν θες ΠΜ μι.
Τωρα εγω πρεπει να νιωθω ηλιθιος που δεν καταλαβα κανενα απο τα 2 πραγματα που μας ειπες.
Αν θες σπαστα και ξαναριχτα αλλιως αν θες ΠΜ μι.
Αγαπητέ φίλε,καθόλου ηλίθιος να μην νοιώθεις,απλά δεν γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα και είναι φυσικό να μην καταλαβαίνεις....
Αυτό που είπα είναι ότι το μαγαζί έκλεισε για συγκεκριμένους λόγους και ότι αν και όταν ξανανοίξει αυτό θα σημαίνει οτι οι λόγοι αυτοί δεν υπάρχουν πια....δυστυχως δεν μπορώ να μπώ σε λεπτομέρειες...
Ο λόγος που εγραψα αυτές τις παρατηρήσεις είναι διοτι υπάρχουν αρκετοί φίλοι που ήσαν τακτικοί θαμωνες του μαγαζιού αυτού και ελπίζουν ότι πιθανως θα ανοιξει πάλι....αυτό λοιπόν είναι πολύ δύσκολο....
Συγγνώμη αν σε μπέρδεψα,δεν ηταν αυτός ο σκοπός μου....
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας, αλλά το KINKY OPERA δεν είναι - υποτίθεται - η διάδοχη κατάσταση του Lolita ? Γιατί να ξανανοίξει;
η μόνη διάδοχη κατάσταση που γνωρίζω είναι ο πρίγκηπας βαλβίδας στο θρόνο του βασιλιά μαρινάτσι.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ημιαποβουτηρωμένοΗμι-διάδοχη κατάσταση
Όπως λέμε ημί- αιμη
Ημι- ανααααας
κ.λπ.
ημιαποβουτηρωμένο
τζουτζουκοτριβελακι μου, Χρονια Πολλα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ομοίως και ολούθε μπουρεκάκι μου.τζουτζουκοτριβελακι μου, Χρονια Πολλα
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
αυτό το ίδρυμα δεν θα νοικιαστεί ποτέ για να ξαναγίνει ναός του Pole dancing άραγε?
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
αυτό το ίδρυμα δεν θα νοικιαστεί ποτέ για να ξαναγίνει ναός του Pole dancing άραγε?
Πριν κάνα μήνα είχα ακούσει από "κορασίδες" του χώρου ότι συζητιέται να ξαναλειτουργήσει. Ίδωμεν....
Πριν κάνα μήνα είχα ακούσει από "κορασίδες" του χώρου ότι συζητιέται να ξαναλειτουργήσει. Ίδωμεν....
Μούφα......τίποτα δεν συζητιέται.....οι πηγές σου δεν είναι καλές,πίστεψέ με......
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
Μούφα......τίποτα δεν συζητιέται.....οι πηγές σου δεν είναι καλές,πίστεψέ με......
και που το ξέρεις?είναι από ιαματικές πηγές?
και που το ξέρεις?είναι από ιαματικές πηγές?
Συνομιλώ απ' ευθείας με το "κουαρτέτο",πρώην τρόικα.......μόλις κλείσει η συμφωνία,ένα απο τα προαπαιτούμενα θα είναι η εγκατάσταση στην Ελλάδα τουλάχιστον 200 συμπατριωτισσών της εκπροσώπου του ΔΝΤ,ώστε να επιταχυνθούν οι ρυθμοί ανάπτυξης της χώρας.....να κυκλοφορήσει δηλαδή το χρήμα....με πιάνεις?
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Μην νομίζεις ότι τις πήρα σοβαρά. Γι αυτό και δεν έγραψα κάτι τότε (είναι κάνα δίμηνο πριν τα capital control) απλά το ανέφερα εχθές όταν έργαψε παραπάνω ο συναγωνιστής. Άλλωστε όπως έχω ξαναπεί καλές οι αναμνήσεις για παλια μαζαγιά (πολύς κόσμος πέρναγε καλά στο Lolita) αλλά είπαμε πάμε παρακάτω....
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
Με διαφορά το καλύτερο strip της Αθήνας, ever... Αξέχαστες εποχές και σκηνικά.
αχ αχ αχ αχ πότε θα ανοίξει?????????????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις