You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lolita Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 941
- Εμφανίσεις 103K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Ένας άρχοντας είπε πως το μαγαζί θα ξανανοίξει...σε κάποιο σεβαστό διάστημα...και σε "καλύτερο" χώρο...
Επισκέπτης
οι αρχοντες πρέπει να είναι σεμνοί και ταπεινοί .
Αλλιως λαλουν ως πετεινοί
Μιλάμε για άρχοντα...όχι μαλακίες...;)
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Μιλάμε για άρχοντα...όχι μαλακίες...;)
Για τις σχέσεις μεταξύ γαλαζοαίματων δεν ξερω , εγώ ΠΑΣΟΚ ψηφίζω
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
οι αρχοντες πρέπει να είναι σεμνοί και ταπεινοί .
Αλλιως λαλουν ως πετεινοί
Ου μην και ως ψιττακοί
bakis13
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
διάβασε λίγο τα προηγούμενα .
πάντως με λίγο ψάξιμο , θα βρεις την παρέα σου για να συντροφεύεις το ποτάκι σου
Με λίγο ψάξιμο τις βρίσκω μία μία τις Λολίτες...Είναι μικρή η στριπτο-Αθήνα τελικά.
Επισκέπτης
Για τις σχέσεις μεταξύ γαλαζοαίματων δεν ξερω , εγώ ΠΑΣΟΚ ψηφίζω
Εγώ ΚΚΕ !
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Εγώ ΚΚΕ !
Έχεις μπλέξει με ρωσσιδες αντιπουτινικιές μάλλον .
Επισκέπτης
Έχεις μπλέξει με ρωσσιδες αντιπουτινικιές μάλλον .
Τελειώνω...
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Ου μην και ως ψιττακοί
Μελοψιττακοί κατά Θρούλην.
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Αντε μάνα μου και ο Πετραν στη Β΄Αθηνών προς στιγμήν νόμισε ότι θα το χάσουμε το κουκίΤελειώνω...
Επισκέπτης
Αντε μάνα μου και ο Πετραν στη Β΄Αθηνών προς στιγμήν νόμισε ότι θα το χάσουμε το κουκί
Ά Πειραιώς...
Καλησπέρα σε όλους . Διάβασα 1,2 σελίδες πιο πίσω γιατί έκλεισε και αν ξέρει κάποιος τον λόγο που έκλεισε. Το αφεντικό που έχει το lolita έχει και το raspouting και το mystic στην Κηφισιά και το princes στον Άλιμο. Σύνολο 4 μαγαζιά εκτός τις επαρχίας που νομίζω ότι δεν μας ενδιαφέρουν στην παρούσα φάση. Πριν κάνα μήνα το αφεντικό είχε κάτι προβλήματα με την ασφάλεια και τα έκλεισε και τα 4 μαγαζιά με <ανόητες> δικαιολογίες και παραμένει άγνωστο το πότε θα ανοίξουν. Επίσης διάβασα σε προηγούμενο σχόλιο ότι εχτές άνοιξε το raspouting και εκπλήσσομαι. Η πληροφορίες μου λένε ότι μπορεί να μην ανοίξει και καθόλου!!!! Εν αναμονή λοιπόν……
Το Lolita το ειχαν 2 μισο μισο.Ο ενας ειχε το Rasputin και ο αλλος το Mousses και δεν τα βρηκαν και εκλεισε.Κατηφοριζοντας μια μερα στο μουσες λοιπον ειδα παρα πολελς κοπελες απο το Lolita οπως και εναν σερβιτορο.Τα παραπανω τα ειπε μια γκομενα που δουλευε στο Λολιτα, τωρα κατα ποσο αληθεουν στα @@ μου.Ο σερβιτορος μου ειπε οτι το Λολιτα δεν θα ανοιξει ξανα γιατι θα ανοιξουν αλλο μαγαζι επι της Συγγρου καπου κοντα στο Baby O,συγγρου ειναι αυτο? δε ξερω και τα ονοματα καλα Μεχρι να ανοιξει αυτο αρκετες μαλλον κοπελες απο το Λολιτα θα δουλευουν στο Μουσσες.Χαιρετε.......
Απο όσα γράφονται εδώ για το μαγαζί αυτό,το μόνο βέβαιο είναι ότι το μαγαζί έκλεισε οριστικά.Ολα τα υπόλοιπα κινούνται στον χώρο της μισο-αλήθειας,μισο-φαντασίας,μισο-πληροφόρησης.Οι πραγματικοί λόγοι που έκλεισε το μαγαζί είναι άλλοι και δεν ενδιαφέρουν κανέναν.
Βεβαίως,για τους λάτρεις της διασκέδασης αυτής,οι κοπέλλες θα διοχετευθούν σε άλλα μαγαζιά,είτε των ίδιων ιδιοκτητών είτε άλλων.Ψάξτε λίγο και θα τις βρείτε....Να έχετε πάντως υπ' όψιν ότι η συγκεκριμένη αγορά είναι υπερκορεσμένη και τελικά θα επιβιώσουν λίγα μαγαζιά.
Βεβαίως,για τους λάτρεις της διασκέδασης αυτής,οι κοπέλλες θα διοχετευθούν σε άλλα μαγαζιά,είτε των ίδιων ιδιοκτητών είτε άλλων.Ψάξτε λίγο και θα τις βρείτε....Να έχετε πάντως υπ' όψιν ότι η συγκεκριμένη αγορά είναι υπερκορεσμένη και τελικά θα επιβιώσουν λίγα μαγαζιά.
thdrpls
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 393
- Πόντοι
- 26
+1000Απο όσα γράφονται εδώ για το μαγαζί αυτό,το μόνο βέβαιο είναι ότι το μαγαζί έκλεισε οριστικά.Ολα τα υπόλοιπα κινούνται στον χώρο της μισο-αλήθειας,μισο-φαντασίας,μισο-πληροφόρησης.Οι πραγματικοί λόγοι που έκλεισε το μαγαζί είναι άλλοι και δεν ενδιαφέρουν κανέναν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις