You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lolita Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 941
- Εμφανίσεις 103K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
GrStallion
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
Πότε τελειώνει η περίοδος διακοπών στο μαγαζι; Έχει βαρέσει διάλυση;
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Πότε τελειώνει η περίοδος διακοπών στο μαγαζι; Έχει βαρέσει διάλυση;
Καιρό τώρα
φιλε τα μινιματα γενικως ειναι απογοητευτικα γιατι και απο Σεπτεμβρη πληροφορηθηκα οτι πολλες πουτες δεν θα ξαναγυρισουν γιατι δεν παιζει ποια χρημα στην ΕλλαδαΠότε τελειώνει η περίοδος διακοπών στο μαγαζι; Έχει βαρέσει διάλυση;
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Δεν ξέρω τι λέτε .
Εγώ είχα εντύπωση μετριότητος για το κατάστημα . Παλαιότερα ( Απρίλιος) που το είχα επισκεφθεί δεν μου είπε και πολλά . Όμως είναι γεγονός ότι τελευταία ακούω καλά λόγια και από παιδιά εκτός χώρου .
Είναι και βολικό για παρκάρισμα .
Το μόνο που με ξενερώνει είναι οι μαζωμένοι desperados στην είσοδο του καταστήματος
Πάντως και εγώ άκουσα αυτό που ο σύντροφος VOTHROS αναφέρει , ότι πολλές ξεβράκωτες αναζητούν εργασία σε άλλες επικράτειες .
Τελικά , αυτό που λέγαμε ότι η κατάσταση stripclub με ποσότητα videoclub θα αρχίσει να φθίνει και ότι θα μείνουν στο χώρο μόνο οι καλοί και σωστοί αγωνιστές , που θα επιβάλουν τους δικούς τους όρους στις ξεβράκωτες γίνεται πραγματικότητα ?
Ο χειμώνας θα δείξει
Υ.Γ.
Αγαπούλες μου με γκόμενο βουλευτή ( ... γνωρίζω ... και τέτοιες ) , αν δεν ρίξει ο αγαπούλης σας τον Καραμανλή , σας βλέπω , με τα καινούργια φορολογικά μέτρα , να κάνετε 50ρικάκια μάξιμουμ τη νέα σαιζόν ! ( Και με ζόρι ... ξέρετε εσείς ...)
Ρ.
Εγώ είχα εντύπωση μετριότητος για το κατάστημα . Παλαιότερα ( Απρίλιος) που το είχα επισκεφθεί δεν μου είπε και πολλά . Όμως είναι γεγονός ότι τελευταία ακούω καλά λόγια και από παιδιά εκτός χώρου .
Το μόνο που με ξενερώνει είναι οι μαζωμένοι desperados στην είσοδο του καταστήματος
Πάντως και εγώ άκουσα αυτό που ο σύντροφος VOTHROS αναφέρει , ότι πολλές ξεβράκωτες αναζητούν εργασία σε άλλες επικράτειες .
Τελικά , αυτό που λέγαμε ότι η κατάσταση stripclub με ποσότητα videoclub θα αρχίσει να φθίνει και ότι θα μείνουν στο χώρο μόνο οι καλοί και σωστοί αγωνιστές , που θα επιβάλουν τους δικούς τους όρους στις ξεβράκωτες γίνεται πραγματικότητα ?
Ο χειμώνας θα δείξει
Υ.Γ.
Αγαπούλες μου με γκόμενο βουλευτή ( ... γνωρίζω ... και τέτοιες ) , αν δεν ρίξει ο αγαπούλης σας τον Καραμανλή , σας βλέπω , με τα καινούργια φορολογικά μέτρα , να κάνετε 50ρικάκια μάξιμουμ τη νέα σαιζόν ! ( Και με ζόρι ... ξέρετε εσείς ...)
Ρ.
Επισκέπτης
Χλωμό το βλέπω....;) ;)Υ.Γ.
Ρ.
ψαξε και σε κανα χοτελ κοντα στο σταδειο που τερματισαι το 1896 και ο Σπιρος ΛουιςΔεν ξέρω τι λέτε .
Ο χειμώνας θα δείξει
Υ.Γ.
Ρ.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Καιρό τώρα
απο περσυ το καλοκαιρι περιπου.
-ROBOCOCK-
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
keep posting μωρή καριόλα παλιοblogger. Έτσι με μανία και θα παίζει στα γόνατα ο θείος robocock σήμερα...απο περσυ το καλοκαιρι περιπου.
keep posting μωρή καριόλα παλιοblogger. Έτσι με μανία και θα παίζει στα γόνατα ο θείος robocock σήμερα...
Ποιος θειος ειπαμε οτι εισαι εσυ ?
[sup]Οντως υπαρχει Λουιζα και ειναι ξανθια αλλα οχι αυτη που εννοουσα.Μαλλον θα την εκανε.[/sup]
Λουίζα, με καστανό μαλλί και γλυκό μουτράκι που δεν μιλάει ελληνικά, αν εννοείς αυτή, είναι εκεί και θεωρώ πως είναι το καλύτερο παιδί του καταστήματος για παρέα. Υπηρεσίες καλές μόνο σ’ αυτούς που γνωρίζει καλά.
Λουίζα, με καστανό μαλλί και γλυκό μουτράκι που δεν μιλάει ελληνικά, αν εννοείς αυτή, είναι εκεί και θεωρώ πως είναι το καλύτερο παιδί του καταστήματος για παρέα. Υπηρεσίες καλές μόνο σ’ αυτούς που γνωρίζει καλά.
πορτογαλικα και σιHi guys... any one speak English here?
σερβιρουν νες καφε,χορις καλαμακι και με καλαμακιονSorry can't protuguees ;). but you may can write in Greek, I have a translator ;). Just want to know how the private dance at Club lolita is.. what is allowed?
Funny ... no Pussy?
No pussy?Then Pouches.
Συνημμένα
No pussy?Then Pouches.
That was good too Steff...
GrStallion
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
Υπάρχει ακόμα η Πολωνέζα που μοιάζει με την Άνα Ιβάνοβιτς ;
Υπάρχουν επιστροφές στο ρόστερ απο τραυματισμούς(διακοπές) Σάρες , Μάρες και τα λοιπά κακά συναπαντήματα;
Η Μισέλ είναι φραπεδιάρα;
Υπάρχουν επιστροφές στο ρόστερ απο τραυματισμούς(διακοπές) Σάρες , Μάρες και τα λοιπά κακά συναπαντήματα;
Η Μισέλ είναι φραπεδιάρα;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 65