Τσεχες? Απο ποτε? Την τελευταια φορα ( Τελος Ιουνιου ) ηταν τιγκα απο Καζαμπουμπου και ψωλιδια ακαθοριστης προελευσης (και προσελευσης)Μπα, έχει κάτι Τσέχες μια χαρά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lolita Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 941
- Εμφανίσεις 104K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Περέεργο δύο- τρεις είναι πάντα. Γίνονται σε group των 4-6 μηνών
Μαλλον θα επεσα σε μαλακισμενη μερα, δεν εχω λογο να σε αμφισβητισω anywayzz...
Δινουν ποδηλατο οι κυριες?
Και χωρις να θελω να σε κουρασω, απλα δεν εχω παντα εμπιστοσυνη στη μνημη μου οταν προκειται για ονοματα, προφανως γιατι τα αντιλαμβανομαι τα πραγματα καπως πιο εικαστικα,
Οταν λεω ΣΤΑΤΟΥΣ εννοω αυτο διπλα στο σκυλαδικο απεναντι απο εκθεση αυτοκινητων,
Σωστα εννοω?
Οταν λεω ΣΤΑΤΟΥΣ εννοω αυτο διπλα στο σκυλαδικο απεναντι απο εκθεση αυτοκινητων,
Σωστα εννοω?
Ευχαριστω.Τα σεβη μουΝαι, στη Δεκελείας ψηλά. Από ότι θυμάμαι δίπλα έχει boys club
Πηρες καμια για χορο?
Μια που πηρα εγω,οταν πηγα παραλιγο να κοιμηθω στα δυο λεπτα και την εδιωξα. Ημουν και ψιλοκοματια, ηταν και η θεια που φερνει τα ποτα και αναβει τα ρεσο, γενικα το θεμα ηταν λιγο μεζον ε ντεκορασιον και με προδιεθεσαι για κοκουνιγκ!
Μια που πηρα εγω,οταν πηγα παραλιγο να κοιμηθω στα δυο λεπτα και την εδιωξα. Ημουν και ψιλοκοματια, ηταν και η θεια που φερνει τα ποτα και αναβει τα ρεσο, γενικα το θεμα ηταν λιγο μεζον ε ντεκορασιον και με προδιεθεσαι για κοκουνιγκ!
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Ναι, οι Τσέχες ήταν καλές εμφανισιακά αλλά όχι πολύ έμπειρες
Για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν "εκπαιδευτές"...!!!
Καπετανιε παρακαλω να αναλαβεις προσωπικα την βασικη εκπαιδευση,πληρωνω οσο οσο για να τις εκπαιδευσεις,ο Vasos θα αναλαβει μετα την φραπεδιακηΓια τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν "εκπαιδευτές"...!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
μια φραντζεσκα καριολια ειναι ακομη στο ιδρυμα της λαγουμτζη?νεοφερθεισα του ιουλιου....προσοχη μην την παιρνετε πριβε διοτι θα σας τα φαει τσαμπα.....αχ ρε μονα λιζα..σαν και σενα καμμια!σταθερες αξιες η βικυ,η μονα λιζα,η τζεσσικα και φυσικα η ντιανα......μακρυα επισης απο την ψυχεδελικη κριστυ(ξερει ο rofolos ) και απο την ξενερωτη λαουρα που μεταφερθηκε
απο οσο θυμαμαι στο ρασπουτιν απο τα μεσα καλοκαιριου.Σπαστικες μεχρι αηδιας η δεσποινις φεραρι(ετων 40βαλε) και οι μαυρες ψηφοφορες της νομαρχιας μεσσηνιας...
απο οσο θυμαμαι στο ρασπουτιν απο τα μεσα καλοκαιριου.Σπαστικες μεχρι αηδιας η δεσποινις φεραρι(ετων 40βαλε) και οι μαυρες ψηφοφορες της νομαρχιας μεσσηνιας...
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Καπετανιε παρακαλω να αναλαβεις προσωπικα την βασικη εκπαιδευση,πληρωνω οσο οσο για να τις εκπαιδευσεις,ο Vasos θα αναλαβει μετα την φραπεδιακη
Και από στίβο μάχης θα τις περνάω, και μετά με τον πρύτανη η διαβολοβδομάδα!
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
εχει κανεις ινφο για την Ντορα με τις βυζαρες? ας στειλει πμ
Τι ινφο θέλεις; Είναι Πολωνέζα και μετράνε μόνο τα κανόνια της, από χορό μέτρια.
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
εμενα μου αρεσε ο χορος της
ισως να εδωσε κατι παραπανω γιατι ειμαι και ωραιο παιδι
Τότε έκανες κέντα...
GrStallion
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Like
- 175
- Πόντοι
- 1
Straight flush
Λ(ου)ίζα είναι η Πολωνή μελαχροινή τώρα με το ναζιάρικο ύφος; Δεν δοκίμασα prive και μάλλον έχασα από ότι βλέπω απο περιγραφές. Η Μάρα τι λέει(Εμφανισιακά όχι πολλά) ; Όμως ποτέ δεν ξέρεις που κρύβεται ο χρυσός; ;)
Μόνα-Λίζα Τσαχπίνα και ωραία. Δεν πρότεινε prive όμως. Πάλι έχασα φαίνεται. Αλλοι βγάζουν κέντες και άλλοι μένουν με το πουλί στο χέρι (ζεύξος 4άρια)
Λ(ου)ίζα είναι η Πολωνή μελαχροινή τώρα με το ναζιάρικο ύφος; Δεν δοκίμασα prive και μάλλον έχασα από ότι βλέπω απο περιγραφές. Η Μάρα τι λέει(Εμφανισιακά όχι πολλά) ; Όμως ποτέ δεν ξέρεις που κρύβεται ο χρυσός; ;)
Μόνα-Λίζα Τσαχπίνα και ωραία. Δεν πρότεινε prive όμως. Πάλι έχασα φαίνεται. Αλλοι βγάζουν κέντες και άλλοι μένουν με το πουλί στο χέρι (ζεύξος 4άρια)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις