You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lolita Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 941
- Εμφανίσεις 103K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.483
- Πόντοι
- 8.345
πολλα θες αδερφακι μου στο ποτε καθεται 5-10 λεπτα, ανλογα την κοπελ,α την κατασταση στο μαγαζι κλπ. για μιση ωρα θες 3-4 ποτακια. δεν ξερω τιμες για το λολιτα, γιατι μια φορα εχω κερασει μονο ενα απλο, αλλα κοπελ απου ειχα χορεψει κιολας και ηξεραρωταω για ποτο που η γκομενα θα κατσει πανω απο μιση ωρα ποσο κανει; εχει πληρωσει κανεις; αν μπορει ας μου πει καποιος;
Bluevertigo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Σου συνιστώ να βγεις με την γκόμενά σου και μιας και είναι ακόμα καλοκαίρι να πας προς παραλιακή, κατά προτίμηση απο τη δεξιά πλευρά γιατί αν πας αριστερά, π.χ. Πράππας, ουτε αυτή τη βλέπω να κάθεται μισή ώρα.ρωταω για ποτο που η γκομενα θα κατσει πανω απο μιση ωρα ποσο κανει; εχει πληρωσει κανεις; αν μπορει ας μου πει καποιος;
ρωταω για ποτο που η γκομενα θα κατσει πανω απο μιση ωρα ποσο κανει;
καλό. Σαμπάνια ή σαμπανάκι
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
καλό. Σαμπάνια ή σαμπανάκι
Στην εποχή μου το έλεγαν "Πίκολο"...
Παρασκευη βραδυ, βρεθηκα στο Λολιτα. Πολυ καλος χωρος, αλλά πολυς κοσμος, παρα πολλες και οι κοπελλεσ καμια 30αρια... για ολα τα γουστα! αλλα θα συμφωνησω με τους παραπανω μου επεσε το σαγωνι με Τζεσικα, και ακομα ψαχνω να το σηκωσω, καθως το αλλο μου ακομα σηκωμενο μου ειναι!!!! Οποιος εχει πληροφοριες για Τζεσικα παρακαλω να μου στειλει με πμ, δεν την πηρα πριβε φοβουμενος την ντιβα που θα βγαλει!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 5241
Επισκέπτης
Καλό το μαγαζί χτες αλλά δεν ικανοποιεί την μερίδα του κοινού που επιθυμεί να πίνει ποτό(όχι βενζίνη) και να βλέπει σόου(όχι να ανεβαίνει γυναίκα στην πίστα κάθε 20 λεπτά και να μην περνάνε όλες από πίστα...).
Τζέσικα πολύ καλή αλλά Αναστασία όλα τα λεφτά...
Τζέσικα πολύ καλή αλλά Αναστασία όλα τα λεφτά...
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.585
- Πόντοι
- 6.495
Περασα κ εγω χθες βραδυ απο λολιτα μετα απο κανα 3μηνο..Πεσμενα μου φανηκαν τα πραγματα σε σχεση με τις προηγουμενες φορες,λιγες πλεον οι καλες εκει μεσα κ κυκλοφορει πολυ μαυριλα ρε σεις μαγκες..Ξεχωρισα την απιστευτη ξανθια Βικυ κ 2-3 ακομα που δεν θυμαμαι ονοματα..ο φιλος μου ενθουσιαστηκε με την σταθερη αξια του μαγαζιου τη Ντορα....στα αξιοσημειωτα ενας ελεεινος σερβιτορος που πηγε να μου παρει 15 ευρω για τον απλο κ τον εκανα ρεζιλι στον υπευθυνο που προθυμα ελυσε το θεμα αμεσως.
πολυ σωστος !!! επαθα ζημια σημερα που την "γνωρισα" .Δυστυχως φευγει σε μερικες μερες ...Τζέσικα πολύ καλή αλλά Αναστασία όλα τα λεφτά...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Περασα κ εγω χθες βραδυ απο λολιτα μετα απο κανα 3μηνο..Πεσμενα μου φανηκαν τα πραγματα σε σχεση με τις προηγουμενες φορες,λιγες πλεον οι καλες εκει μεσα κ κυκλοφορει πολυ μαυριλα ρε σεις μαγκες..Ξεχωρισα την απιστευτη ξανθια Βικυ κ 2-3 ακομα που δεν θυμαμαι ονοματα..ο φιλος μου ενθουσιαστηκε με την σταθερη αξια του μαγαζιου τη Ντορα....στα αξιοσημειωτα ενας ελεεινος σερβιτορος που πηγε να μου παρει 15 ευρω για τον απλο κ τον εκανα ρεζιλι στον υπευθυνο που προθυμα ελυσε το θεμα αμεσως.
η βικυ η πολωνεζα εχει απιστευτο πατο οντως ....τρελλο νιμου...τα δε γκαρσονια για τον .....καβαλα!ειδικα ο κοντος με τις μυτερες μποτες(πρωην λιντο)!ολα τα λεφτα ο κωστας(Old sirocco).Αυτος ειναι ενταξει ατομο.
ερωτηση...η μονα λιζα ηταν εκει?
ναιερωτηση...η μονα λιζα ηταν εκει?
Γενικά το μαγαζί είναι πεσμένο σε σχέση με παλαιότερα και ο σερβιτόρος που δουλεύει στη μέσα μεριά είναι λαμόγιο. Τα κορίτσια είναι πρόθυμα πάντως και για φρεντότσινο συστήνω τη Μισέλ
ΜΙΣΕΛ?
AssMaster
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 66
- Like
- 1.155
- Πόντοι
- 6.830
Τα ποτα ειναι σκετο φωτιστικο πετρελαιο.Ελεος,να δουμε τις μουναρες πηγαινουμε οχι να τυφλωθουμε απο τη μπομπα.Δεν περναει η γαμημενη η ωρα μονο με μπαγιατικα ξηροκαρπια και νερο.Ψευτομαγκακο σερβιτορε με τη χαλαρη γραβατα στο πισω μερος βαλε μυαλο.
Η Αναστασια με τρελανε με τις κρεμες που ειχε πασαλειψει την κορμαρα της.Επισης επαθα πλακα με τη ροδελα της ξανθιας Βικη την οποια χαιδευει ηδονικα οταν κανει show πανω στην πιστα.
Η Αναστασια με τρελανε με τις κρεμες που ειχε πασαλειψει την κορμαρα της.Επισης επαθα πλακα με τη ροδελα της ξανθιας Βικη την οποια χαιδευει ηδονικα οταν κανει show πανω στην πιστα.
ΤΟ φωτιστικό πετρέλαιο, Status Μεταμόρφωση. Τι ήταν αυτό; Δεν πρέπει ούτε κάν να ήταν παρεμφερούς οργανικής χημικής σύνθεσης υδρογονάνθρακα. Από το BG 3 φορές χειρότερο. Και συγκριτικά με του BG, του Lolita είναι 15 malt
Στατους-------- Χαλια μαυρα γενικως νομιζωΤΟ φωτιστικό πετρέλαιο, Status Μεταμόρφωση. Τι ήταν αυτό; Δεν πρέπει ούτε κάν να ήταν παρεμφερούς οργανικής χημικής σύνθεσης υδρογονάνθρακα. Από το BG 3 φορές χειρότερο. Και συγκριτικά με του BG, του Lolita είναι 15 malt
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις