;)ειναι ιδια σκατοκατηγοριας κ φιλοσοφιας με τα Ελληνικα ιδιωτικα καναλια
πουλο απο μενα,
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
lifo: sex trafficking + bourdela.com
- Μέλος που άνοιξε το νήμα koen1977
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 55
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
johnnakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Παντως οντως αυτο που ρωτησε και ενας φιλος αρνειστε το sex trafiicking??Εγω δεν νοιωθω ωραια να εχω την υποψια οτι η κοπελα εχει περασει εστω το 1/5 απο αυτα που αναφερει αυτη στο ''φανταστικο' η οχι αρθρο.Καποιες ναι το κανουν με την θεληση τους,,καποιες ομως σιγουρα πεφτουν θυματα εκμετελλευσης.
Πως μπορουμε να το αναγνωρισουμε και να το αντιμετωπισουμε αραγε?
Αν ολοι λετε οτι ειναι 100% ψευτικο απλα το κανετε για να ''νιωσετε'' αθωοι η δεν ξερω και γω τι..Αν το πιστευετε αλλα παρ ολα αυτα εχοντας και υποψιες για συγκεκριμενα περιστατικα εχετε βρεθει με παρομοιες περιπτωσεις ειναι μη-ανθρωπινο.
Αυτο εχω να πω εγω,και οτι ειναι ενα θεμα που με προβληματιζει αρκετα.
Αν ολοι λετε οτι ειναι 100% ψευτικο απλα το κανετε για να ''νιωσετε'' αθωοι η δεν ξερω και γω τι..Αν το πιστευετε αλλα παρ ολα αυτα εχοντας και υποψιες για συγκεκριμενα περιστατικα εχετε βρεθει με παρομοιες περιπτωσεις ειναι μη-ανθρωπινο.
johnnakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Ναι συμφωνω απολυτα..Αλλα το παραδειγμα με το μοσχαρι ειναι αστοχο τουλαχιστον..Η κοπελα στην τελικη θα κανει κατι με το ζορι γιατι θα αναγκαστει χωρις να το θελει και υποφερωντας..Τα μοσχαρια θα τα φας και τα δυο θα τα εχεις ''εκμεταλλευτει'' σκοτωσει και τα δυο--και μαλιστα αυτο το εστιατοριο που σφαζει μοσχαρια με την βια και τον βασανισμο θα εχει πολυ πιο ασχημο κρεας και θα κλεισει γρηγορα αλλα ας αφησουμε τις επιστημονικες αναλυσεις για το κρεας..Πιστευω μπορεις να καταλαβεις γιατι ειναι αστοχο το παραδειγμα..
Το κρατος φταιει οπως σε παρα πολλα φυσικα--Αλλα οργανα του κρατους εχουν συμφεροντα και γι αυτο δν θα σταμτησει και το ξερουμε
Στην μια ομως εκμεταλλευεσαι μια γυναικα που εχει υποφερει κιολας και δεν το θελει ουσιαστικα και ειναι και ανθρωπος οπως και να το κανουμε--ιδιο ζωο με σενα--παζει ρολο αυτο στον ανθρωπο, ετσι που χει φτιαξει ο μυαλο του
Στην αλλη τρως ενα μοσχαρι που πεθανε χωρις να το καταλαβει και ενα μοσχαρι που πεθανε βασανισμενο
Το κρατος φταιει οπως σε παρα πολλα φυσικα--Αλλα οργανα του κρατους εχουν συμφεροντα και γι αυτο δν θα σταμτησει και το ξερουμε
Στην μια ομως εκμεταλλευεσαι μια γυναικα που εχει υποφερει κιολας και δεν το θελει ουσιαστικα και ειναι και ανθρωπος οπως και να το κανουμε--ιδιο ζωο με σενα--παζει ρολο αυτο στον ανθρωπο, ετσι που χει φτιαξει ο μυαλο του
Στην αλλη τρως ενα μοσχαρι που πεθανε χωρις να το καταλαβει και ενα μοσχαρι που πεθανε βασανισμενο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ο πελατης δεν εχει κανενα λογο να αισθανθει ενοχος οπως δεν αισθανομαι ενοχος που τρωω μια μοσχαρισια μπριζολα σε ενα κανονικο το τονιζω και νομιμο εστιατοριο γιατι δεν ξερω αν το μοσχαρι βασανιστηκε ή ταλαιπωρηθηκε πριν σφαγει και σερβιριστειΠαντως οντως αυτο που ρωτησε και ενας φιλος αρνειστε το sex trafiicking??Εγω δεν νοιωθω ωραια να εχω την υποψια οτι η κοπελα εχει περασει εστω το 1/5 απο αυτα που αναφερει αυτη στο ''φανταστικο' η οχι αρθρο.Καποιες ναι το κανουν με την θεληση τους,,καποιες ομως σιγουρα πεφτουν θυματα εκμετελλευσης.
ειναι θεμα του κρατους να ελεγχει τους νομιμους οικους,αν υπαρχουν χαρτια,αν οι κοπελες ειναι νομιμα εκει,αν εχουν περασει υγειονομικους ελεγχους κλπ
τωρα οποιος ασχολειται με παρανομες μορφες πορνειας ναι εκει πιθανως να ειναι και συνενοχος,προσωπικα δεν εχω ασχοληθει
η πορνεια πρεπει να ειναι νομιμη,να τελειται σε νομιμως λειτουργουντα καταστηματα ειτε μπουρδελα ειτε στουντιο και να ειναι καταγεγραμμενη και ελεγχομενη
johnnakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Δεν με ενδιαφερει το lifo δνε το χω για σοβαρο περιοδικο αυτα που κατεβαζει απο το κεφαλι του, μπορει οντως να ειναι 100% ανυπαρκτα.Επ ευκαιριας το επιασα και το ειπα,,αν και στο αρθρο οι τελευταιοι ανθρωποι που μιλανε και εχουν καποιο θεσμικο ρολο αναφερονται πιο πολυ σε αληθινα γεγονοτα.Απλα ειναι κατι που με προβληματιζει.
Μα ειναι στην Ελλαδα κανεις απο αυτους τους οικους που πας η παω νομιμοι?Μαλλον ειναι καποιοι αλλα ελαχιστοι απ οτι εχω καταλαβει..
Ναι ανθρωπινα πρεπει να σε νοιαζει εστω λιγο οτι και αν ειναι επιβεβαιωμενο..Και βεβαια αν μπορεις να κανεις και κατι εστω ελαχιστο για να το αλλαξεις..Στην zara δεν μπορεις..Στο Μεταξουργειο ειναι πιο ευκολο..
Απλα λογικα και μονο να το παρεις, ενα παιδι που ζει χιλιαδες χιλιομετρα μακρια σου και δεν εχεις ιδεα απο τι συνθηκες επηρεαζεται,δουλευει και υποτιθεται και υπο το ονομα μιας μεγαλης εταιριας που και καλα ''ελεγχει'' παραγει ενα προιον που λες.Εχεις τους ενδοιασμους σου καποιες φορες αλλα ειναι πολυ μακρια απο σενα και καλως κακως δεν το σκεφτεσαι τοσο.Η αλλη οταν πας σε ενα ημινομιμο σπιτι πιθανοτατα εν γνωσει σου και την 'γαμας' δεν ειναι οπως και να το κανουμε πιο αμεσο?Πιθανοτατα και εγω και εσυ και ο τριτος να μην εχεις παει και ποτε τελικα με θυμα.Αλλα δεν σε πιανει μια ανησυχια?Απ οτι καταλαβα μεσω της λογικης σου οχι και οκ το δεχομαι,,εμενα με πιανει και αν ημουν σιγουρος για κατι θα το διεκοπτα.
Δεν κατηγορησα πουθενα το site ημαρτον.
Μα ειναι στην Ελλαδα κανεις απο αυτους τους οικους που πας η παω νομιμοι?Μαλλον ειναι καποιοι αλλα ελαχιστοι απ οτι εχω καταλαβει..
Ναι ανθρωπινα πρεπει να σε νοιαζει εστω λιγο οτι και αν ειναι επιβεβαιωμενο..Και βεβαια αν μπορεις να κανεις και κατι εστω ελαχιστο για να το αλλαξεις..Στην zara δεν μπορεις..Στο Μεταξουργειο ειναι πιο ευκολο..
Απλα λογικα και μονο να το παρεις, ενα παιδι που ζει χιλιαδες χιλιομετρα μακρια σου και δεν εχεις ιδεα απο τι συνθηκες επηρεαζεται,δουλευει και υποτιθεται και υπο το ονομα μιας μεγαλης εταιριας που και καλα ''ελεγχει'' παραγει ενα προιον που λες.Εχεις τους ενδοιασμους σου καποιες φορες αλλα ειναι πολυ μακρια απο σενα και καλως κακως δεν το σκεφτεσαι τοσο.Η αλλη οταν πας σε ενα ημινομιμο σπιτι πιθανοτατα εν γνωσει σου και την 'γαμας' δεν ειναι οπως και να το κανουμε πιο αμεσο?Πιθανοτατα και εγω και εσυ και ο τριτος να μην εχεις παει και ποτε τελικα με θυμα.Αλλα δεν σε πιανει μια ανησυχια?Απ οτι καταλαβα μεσω της λογικης σου οχι και οκ το δεχομαι,,εμενα με πιανει και αν ημουν σιγουρος για κατι θα το διεκοπτα.
Δεν κατηγορησα πουθενα το site ημαρτον.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κατσε ρε φιλε......ολη η θεωρια αυτων των πολεμιων του τραφφικινγκ και των φεμινιστριων κλπ που δεν εννοω να καταλαβω ειναι οτι εγω πχ εκμεταλευομαι εναν συνανθρωπο μου που εχει υποφερειΝαι συμφωνω απολυτα..Αλλα το παραδειγμα με το μοσχαρι ειναι αστοχο τουλαχιστον..Η κοπελα στην τελικη θα κανει κατι με το ζορι γιατι θα αναγκαστει χωρις να το θελει και υποφερωντας..Τα μοσχαρια θα τα φας και τα δυο θα τα εχεις ''εκμεταλλευτει'' σκοτωσει και τα δυο--και μαλιστα αυτο το εστιατοριο που σφαζει μοσχαρια με την βια και τον βασανισμο θα εχει πολυ πιο ασχημο κρεας και θα κλεισει γρηγορα αλλα ας αφησουμε τις επιστημονικες αναλυσεις για το κρεας..Πιστευω μπορεις να καταλαβεις γιατι ειναι αστοχο το παραδειγμα..
να το δουμε λογικα
για μενα που λειτουργω σε ενα νομιμο πλαισιο,πηγαινω σε εναν νομιμο θεωρω οικο ανοχης και κανω μια τιμια,προσυμφωνημενη και νομιμη συναλλαγη με τον οικο......δινω λεφτα και αγοραζω ας πουμε σεξ με μια ιεροδουλη......ουτε την δερνω ,ουτε την βιαζω,ουτε την κακοποιω......παιρνω κατι για το οποιο πληρωνω και τελος.....το με ποιους ορους δουλευει αυτη εκει αφορα εμενα;εγω πρεπει να το ελεγξω;σου επαναλαμβανω μιλαω για νομιμο οικο οχι πιατσα και δρομο........
δλδ με την ιδια λογικη να αισθανθω ενοχος γιατι το κορεατικο κινητο που εχω το φτιαχνει ενας εργατης που μπορει να ειναι θυμα υπερκοπωσης και εκμεταλέυσης στην μακρινη κορεα;
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.679
- Πόντοι
- 2.606
ΜΕΓΑΛΕ....ΚΑΙ μονο που αναφερει σε ενα αρθρο για το τραφικινγκ,ο συγγραφεας(γιατι προκειται περι μυθηστορηματος ),ενα θεμα τοσο σοβαρο και μεγαλο που περιπλεκει ακομα και κυβερνησεις στα πλοκαμια του .....το μπουρδελα κομ και τους καναπεδιαρηδες μπουρδελακηδες...ε !!!πως θα γινει...ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ....Παντως οντως αυτο που ρωτησε και ενας φιλος αρνειστε το sex trafiicking??Εγω δεν νοιωθω ωραια να εχω την υποψια οτι η κοπελα εχει περασει εστω το 1/5 απο αυτα που αναφερει αυτη στο ''φανταστικο' η οχι αρθρο.Καποιες ναι το κανουν με την θεληση τους,,καποιες ομως σιγουρα πεφτουν θυματα εκμετελλευσης.
johnnakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Δηλαδη κα ιδεν το λεω ειρωνικα απλα οντως δεν το ξερω,,στο Μεταξουργειο θεωρουνται δηλωμενα νομιμα σπιτια?Βασικα ημουν σχεδον σιγουρος πως οχι.
Και λετε οτι οι πιθανοτητες τραφικινγκ στις συγκεκριμενες κοπελες ειναι ελαχιστες?
Η λετε οτι ας πουμε εσεις δεν πατε ουτε Μεταξουργειο ουτε πιθανον σε παρανομα φυλης?
Τοτε ναι σεβαστοτατο και καταλαβαινω.Αλλα νομιζω αν ειναι ετσι ειστε η εξαιρεση και οχι ο κανονας
Και λετε οτι οι πιθανοτητες τραφικινγκ στις συγκεκριμενες κοπελες ειναι ελαχιστες?
Η λετε οτι ας πουμε εσεις δεν πατε ουτε Μεταξουργειο ουτε πιθανον σε παρανομα φυλης?
Τοτε ναι σεβαστοτατο και καταλαβαινω.Αλλα νομιζω αν ειναι ετσι ειστε η εξαιρεση και οχι ο κανονας
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
ειναι θεμα του κρατους να ελεγχει τους νομιμους οικους,αν υπαρχουν χαρτια,αν οι κοπελες ειναι νομιμα εκει,αν εχουν περασει υγειονομικους ελεγχους κλπ
τωρα οποιος ασχολειται με παρανομες μορφες πορνειας ναι εκει πιθανως να ειναι και συνενοχος,προσωπικα δεν εχω ασχοληθει
απο κει κ περα, οποιος -εν γνωση του -γαμαει σε μπουντρουμια,αδηλωτα διαμερισματα , γκαρσονιερες κτλ ''μαντρωμενες''κοπελιτσες για τις οποιες υπαρχουν ενδειξεις κ υποψιες οτι ειναι θυμα τραφικινγ κτλ σαφως ειναι καταδικαστεο κ κατακριτεο.
το συνολο των μελων που ειναι βασικες ενημερωτες στο παρων σαιτ κ ενημερωνουν επι σειρα ετων, δεν ασχολουνται με τετοιες μορφες εξαναγκαστικης πορνειας-εξαιρουνται οι πιατσες οπου κ εκει πραγματι ενδεχεται να υπαρχει καποια μορφη εκμεταλευσης κτλ...αλλα σαφως οι πιατσες -σαν γνωστικο αντικειμενο-δεν εχουν την ιδια απηχηση οπως εχουν τα τσαρδια της Αθηνας κ Ελληνικης περιφερειας.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.842
- Πόντοι
- 6.030
Εκει στη lifo μπλεκουν την πουτσα με τη βουρτσα. Τι σχεση εχει ενα site που μπαινουμε και κανουμε κριτικη για μπουρδελα και μιλαμε για γενικα θεματα με το trafficking??? Η ιστορια ειναι φανταστικη και ο τροπος που μπλεκουν το site πολυ υποχθονιος. Η κιτρινιλα σε ολο της το μεγαλειο. Στο θεμα τωρα, για ολους εμας τους μπορδελιαριδες θα ηταν πολυ καλυτερα να ηταν 100% νομιμα τα μπουρδελα. Δεν μπορουμε εμεις να κανουμε ελεγχο για τα κοριτσια και εδω απο την πλευρα της πολιτειας δικαιολογιες δεν υπαρχουν. Δεν μιλαμε για παρεμπορειο που δεν ξερουμε σε ποια μερη γινεται και οταν φτανει η αστυνομια το εχουν σκασει οι εμποροθ. Τα σπιτια εχουν συγκεκριμενες διευθυνσεις τα αφηνουν ημινομιμα γιατι συμφερει καποιους, αλλα μην ακουω και μαλακιες
Προλογος:
Δεν τη λένε Μαρίνα. Αλλά μας λέει να τη φωνάζουμε έτσι. Μαρίνα. Οδηγήσαμε χιλιόμετρα για να τη βρούμε, εδώ, στο μικρό, νυσταγμένο μέρος όπου βρήκε καταφύγιο, μια παγωμένη Κυριακή του Δεκέμβρη. Την πείσαμε να μιλήσει μαζί μας − της είπαν ότι είναι για καλό. Όχι το δικό της καλό − αυτή γλίτωσε. Το καλό των άλλων, που πέφτουν στην ίδια παγίδα. Είναι ένα συνεσταλμένο, κουρασμένο κορίτσι. Όμορφο. Φοράει τζιν και μια εφαρμοστή καφέ ζακέτα με κουκούλα, από την οποία κρέμονται δυο παιχνιδιάρικες φούντες. Ξανθά μαλλιά, με αλογοουρά πιασμένη από ένα λαστιχάκι φούξια. Το τυπικό κατάλευκο δέρμα της Ανατολικής Ευρώπης. Μας ζητάει να κάτσουμε στο παγκάκι μιας απόμερης πλατείας. Αλλά τι απόμερης; Εδώ, είναι μια χούφτα τόπος. Περνούν συνέχεια άνθρωποι, μας κοιτάνε διερευνητικά. Κανείς δεν φαντάζεται πως αυτή η ήσυχη κοπέλα έχει πέσει θύμα sex trafficking. Έχουμε ψοφήσει από το κρύο κι εκείνη δείχνει να μην παίρνει χαμπάρι. «Δεν κρυώνω εγώ!» λέει με ένα σβηστό γελάκι. «Τα ρούχα μου είναι από τη Μολδαβία, δεν τα περνάει τίποτα». Με σταθερή φωνή και σπαστά ελληνικά αρχίζει να μας διηγείται την ιστορία της.
ΥΓ: Καπως ετσι, οι αταλαντοι γκέι ψευδοσυγγραφεις τρεντικων και χιπστερ εντυπων γελοιοποιησαν σοβαρα, ΥΠΑΡΚΤΑ ζητηματα της κοινωνιας μας.
(Εννοειται πως ΔΕΝ συνεχισα την αναγνωση, μετα απ' αυτο...)
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
Τελικα, μπηκα στον πειρασμο να διαβασω και λιγο πιο κατω. Στην "εξομολογηση" του υποτιθεμενου θυματος.
Η υποθεση μυριζει Στ. Θεοδωρακη: Δεν βρηκαν κοπελα κι εγραψαν ο,τι να 'ναι...
τυπε αντεξες να το διαβασεις;ακομα και η βικυ παγιατακη καλυτερα θα εγραφε :S
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Προλογος:
Δεν τη λένε Μαρίνα. Αλλά μας λέει να τη φωνάζουμε έτσι. Μαρίνα. Οδηγήσαμε χιλιόμετρα για να τη βρούμε, εδώ, στο μικρό, νυσταγμένο μέρος όπου βρήκε καταφύγιο, μια παγωμένη Κυριακή του Δεκέμβρη. Την πείσαμε να μιλήσει μαζί μας − της είπαν ότι είναι για καλό. Όχι το δικό της καλό − αυτή γλίτωσε. Το καλό των άλλων, που πέφτουν στην ίδια παγίδα. Είναι ένα συνεσταλμένο, κουρασμένο κορίτσι. Όμορφο. Φοράει τζιν και μια εφαρμοστή καφέ ζακέτα με κουκούλα, από την οποία κρέμονται δυο παιχνιδιάρικες φούντες. Ξανθά μαλλιά, με αλογοουρά πιασμένη από ένα λαστιχάκι φούξια. Το τυπικό κατάλευκο δέρμα της Ανατολικής Ευρώπης. Μας ζητάει να κάτσουμε στο παγκάκι μιας απόμερης πλατείας. Αλλά τι απόμερης; Εδώ, είναι μια χούφτα τόπος. Περνούν συνέχεια άνθρωποι, μας κοιτάνε διερευνητικά. Κανείς δεν φαντάζεται πως αυτή η ήσυχη κοπέλα έχει πέσει θύμα sex trafficking. Έχουμε ψοφήσει από το κρύο κι εκείνη δείχνει να μην παίρνει χαμπάρι. «Δεν κρυώνω εγώ!» λέει με ένα σβηστό γελάκι. «Τα ρούχα μου είναι από τη Μολδαβία, δεν τα περνάει τίποτα». Με σταθερή φωνή και σπαστά ελληνικά αρχίζει να μας διηγείται την ιστορία της.
ΥΓ: Καπως ετσι, οι αταλαντοι γκέι ψευδοσυγγραφεις τρεντικων και χιπστερ εντυπων γελοιοποιησαν σοβαρα, ΥΠΑΡΚΤΑ ζητηματα της κοινωνιας μας.
(Εννοειται πως ΔΕΝ συνεχισα την αναγνωση, μετα απ' αυτο...)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 132
- Εμφανίσεις