μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 2.646
Τυπε βρες 3- 4 καργιολες ελλεηνιδες και φτιάξε τους ομαδικό ονλυ φανς που θα διαχειριζεσαι εσύ. δώσε τους ένα 60 % και κράτα τα υπόλοιπα εσυ
Οι διαφημίσεις λογικά παίζει να είναι από επιχειρήσεις που έχουν να κάνουν με το σεξ ,όπως sex shop κλπ..Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι αλλο
Παίζουν και τέτοιες καταστάσεις στα πλάνα μου, με γυμνό κλπ.,αρκεί βέβαια να παίρνουν στοιχειώδες μεροκάματο, έστω ένα σουβλάκιΤυπε βρες 3- 4 καργιολες ελλεηνιδες και φτιάξε τους ομαδικό ονλυ φανς που θα διαχειριζεσαι εσύ. δώσε τους ένα 60 % και κράτα τα υπόλοιπα εσυ
καλά το σκέφτηκες, αλλά οι περισσότερες "επιχειρήσεις " του χώρου που χρειάζονται διαφήμιση, δεν είναι από σεξ σοπ, αν κοιτάξεις λίγο δεξιά και αριστερά ...Οι διαφημίσεις λογικά παίζει να είναι από επιχειρήσεις που έχουν να κάνουν με το σεξ ,όπως sex shop κλπ και έτσι να συντηρηται.Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι αλλο
Προφανώς τόσο εκτεταμένη έρευνα δεν υπάρχει ακόμα.Ειμαι στο στάδιο της σκέψης ακομαΓι' αυτο σου ειπα οτι χρειάζεται σωστή έρευνα αγοράς (μαζί με ερευνα ανταγωνισμού και τα συναφή). Τι τζιρο έχουν τα σεξ σοπ στην Ελλαδα και τι κυκλο διαφήμισης ; Τι ειδους διαφημισεις προσδοκας ; Θα παίξεις με display , με affiliate , με native , με τι ; Πλεον όλοι οι σοβαροί παιχτες παιζουν με εταιρειες intergrated marketing και οι "μικροι" δεν έχουν σάλιο , με κουπόνια google ads προσπαθούν και αν. Το bou που ειναι φισκα με μπανεράκια ειναι ειδική περίπτωση γιατί διαφημίζει μπουρδέλα/στουντιο , μην το λαμβανεις υπ οψην σου.
Όμως τύπε υπάρχει και πιο light έκδοση για να μην μπεις στα βαθιά, όπως μια ρουσίδα που ακολουθιόμαστε στο ινστα από τα πρώτα της βήματα και βλέπω πώς εξελίχθηκε το πράγμα. Από απλή ωραία γκόμενα με αθώες φωτο, πλέον ανεβάζει μποτανίστικες φώτο με σαδομαζο εσωρουχα και άνοιξε μάλλον αντίστοιχο ρώσικο onlyfans. Από πίσω μάλλον είναι ο γκόμενος που προμοτάρει. Και εδώ υπάρχει αντίστοιχη κατάσταση με γνωστή ελληνίδα παντρεμένη για την οποία simpάρουν ταΠαίζουν και τέτοιες καταστάσεις στα πλάνα μου, με γυμνό κλπ.,αρκεί βέβαια να παίρνουν στοιχειώδες μεροκάματο, έστω ένα σουβλάκι
Προφανώς τόσο εκτεταμένη έρευνα δεν υπάρχει ακόμα.Ειμαι στο στάδιο της σκέψης ακομα
Σωστά. Έτσι κι αλλιώς δε θα ξεκινήσει άμεσα.Δε βιάζομαιΜη βιαστείς πριν να έχεις ένα σωστά δομημένο πλάνο στο μυαλό σου. Δεν ειναι εύκολη αγορά κι ας έχει μεγάλους τζιρους συνολικά.
Έχω ένα μικρό κεφάλαιο και σκέφτομαι να το...επενδύσω σε κάτι ιντερνετικό που να έχει σχέση με γυναίκες, σεξ κλπ. και που να μην είναι βέβαια αντιγραφή του μπου και σιγά, σιγά να επεκτείνεται. Τι θα μου προτείνατε ?? Γυμνό, σέξι, πορνό, γνωριμίες, sex work γενικά ?? Για πείτε καμιά πρόταση...
Μην είσαι τόσο κουβαρντάς. Μπορείς να τους δίνεις ένα γιαουρτάκι.Παίζουν και τέτοιες καταστάσεις στα πλάνα μου, με γυμνό κλπ.,αρκεί βέβαια να παίρνουν στοιχειώδες μεροκάματο, έστω ένα σουβλάκι
Ε, μη μας πουν και σπαγγους.Απο σουβλάκι με πίτα και πάνωΜην είσαι τόσο κουβαρντάς. Μπορείς να τους δίνεις ένα γιαουρτάκι.
Μην είσαι τόσο κουβαρντάς. Μπορείς να τους δίνεις ένα γιαουρτάκι.
Υπάρχουν τεράστιες προοπτικές ειδικά στο κομμάτι του VR / AI app development.Σωστά. Έτσι κι αλλιώς δε θα ξεκινήσει άμεσα.Δε βιάζομαι
Τέτοια κάνετε και μετά ψάχνεστε για το τι ισχύει με τον πτωχευτικό νόμο...Ε, μη μας πουν και σπαγγους.Απο σουβλάκι με πίτα και πάνω
Γι αυτό υπάρχουν οι dragonsΤέτοια κάνετε και μετά ψάχνεστε για το τι ισχύει με τον πτωχευτικό νόμο...
Τέτοια κάνετε και μετά ψάχνεστε για το τι ισχύει με τον πτωχευτικό νόμο...
Έχω δει όλα τα επεισόδια του "Επιχείρηση, αλλάζουμε την Ελλάδα", όπως και του "Dragons΄ Den" οπότε άφησέ με να γνωρίζω κάτι περισσότερο για τις επιχειρήσεις...σε λίγο θα δίνει και διπλόπιτο αυτός.Μην τρομαζεις τους επενδυτες!