Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.417
- Πόντοι
- 12.756
ουτε βενζινη να πας εκει δεν εχειςνα χωσει 200000 Νιπλ να το κανουμε κουκλι
ουτε βενζινη να πας εκει δεν εχειςνα χωσει 200000 Νιπλ να το κανουμε κουκλι
ναι δεν εχει καφε να πιει ο αθηναιος.υπαρχει λογος
βλακαμα αυριο εκει θα ειμαι ελα να σε τραταρω πουτσα με κρουασανουτε βενζινη να πας εκει δεν εχεις
σε αυτο το νημα πρεπει να εχουμε μαζεψει 1.000 πόντουςναι δεν εχει καφε να πιει ο αθηναιος.
ναι ρε μαλακα αν ειναι δυνατον παω στον Γρηγορη και πινω το νεροπλυμμαναι δεν εχει καφε να πιει ο αθηναιος.
ειμαι πολυ μακριαααααααααααααααααβλακαμα αυριο εκει θα ειμαι ελα να σε τραταρω πουτσα με κρουασαν
δεν ειμαστε στις κατρουλινας στο επιχειριν ειμαστε.σε αυτο το νημα πρεπει να εχουμε μαζεψει 1.000 πόντους
ουτε τι εχει εκει δεν ξερεις ρε ΒΛΑΧΟ της Γλυφαδας...ειμαι πολυ μακριααααααααααααααααα
και να μπορουσα δεν θα ερχομουν απο τον ηλεκτρικο να σε παρω
200000 εχει το φρανσαιζ?ακριβο μου φαινεται.ναι ρε μαλακα αν ειναι δυνατον παω στον Γρηγορη και πινω το νεροπλυμμα
ω να σου γαμησωωωωω , δεν το ειχα παρει χαμπαριδεν ειμαστε στις κατρουλινας στο επιχειριν ειμαστε.
βρεθηκε να κανουμε μπιζνα..κοφυ μπερυ Κηφισια..θα σαρωσουμεΌποιος έχει μυαλό να ξεκινήσει να λέει τα κάλαντα από τώρα, θα το έχει μονοπώλιο...
απο 60000 ξεκιναει200000 εχει το φρανσαιζ?ακριβο μου φαινεται.
Λείπει ο Σαβ να μάθουμε και τα επιχειρηματικά κόλπα.Όποιος έχει μυαλό να ξεκινήσει να λέει τα κάλαντα από τώρα, θα το έχει μονοπώλιο...
σουρωσες με απερολ σπριτς;ω να σου γαμησωωωωω , δεν το ειχα παρει χαμπαρι
ρωτα εκει που πας εσυ , γιατι δεν εχουν ανοιξει στην Κηφισια , και θα σου πει την απαντησηβρεθηκε να κανουμε μπιζνα..κοφυ μπερυ Κηφισια..θα σαρωσουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
απο 60000 ξεκιναει
τοσα δινω για μαθε τι τζιραρει και τα 60 ειναι για συγκεκριμενα τετραγωνικα η για περιοχη?βρεθηκε να κανουμε μπιζνα..κοφυ μπερυ Κηφισια..θα σαρωσουμε
απο 60000 ξεκιναει
γιατι δεν εχει παει κανεις να παρει το φραντσαιζ..ρωτα εκει που πας εσυ , γιατι δεν εχουν ανοιξει στην Κηφισια , και θα σου πει την απαντηση
στουρνο ε στουρνο
εχεις 60;τοσα δινω για μαθε τι τζιραρει και τα 60 ειναι για συγκεκριμενα τετραγωνικα η για περιοχη?
γιατι δεν εχει παει κανεις να παρει το φρατσαιζ..
εχεις 60;
για να δινω τοσα εχω τουλαχιστον τα διπλασια.γιατι δεν εχει παει κανεις να παρει το φραντσαιζ..
εχεις 60;
για πες εσυ που εχεις δαγκωσει κοσμο και κοσμακη
πες το εκει να σε κερασουν τον καφε του μαλάκα
600 ευρω εχεις σιγουραγια να δινω τοσα εχω τουλαχιστον τα διπλασια.